Toegankelijkheid

Skip to main content

Joomla webdesign voor elk budget.

Joomla webdesign

Wij zijn gespecialiseerd in Joomla webdesign voor bedrijven, organisaties en overheid. Wij ontwerpen Joomla websites op maat en leveren ook diensten zoals Joomla webhosting, onderhoud en meer.

Joomla webdesign

Joomla specialist

Joomla webdesign is onze core business; onze specialiteit. Onze Joomla webdesigners hebben een moderne smaak en een jarenlange ervaring. Wij gebruikten Joomla al toen het nog Mambo heette.

Het grote voordeel van uw website laten bouwen bij ons is dat u alles onder 1 dak heeft. Van Joomla webhosting, e-mail en domeinnamen tot aan Joomla onderhoud.

Over ons

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd dezelfde contactpersoon die uw project van binnen en van buiten kent.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een zeer goede bereikbaarheid.

Joomla webdesign voor uw bedrijf? mooi vormgegeven? met iDEAL? op maat?

Geen probleem.

Joomla webdesign voor uw bedrijf? op maat? met iDEAL?

Geen probleem.

Joomla op maat

Al ons Joomla webdesign is geheel op maat: elke Joomla website die wij bouwen wordt uniek vormgegeven en krijgt functionaliteit toegespitst op uw wensen en die van uw bezoekers.

Joomla op maat

Helemaal van u

Uw website moet boven die van uw concurrentie uit stijgen en blijven hangen op het netvlies van uw bezoekers. Wij gebruiken daarom de nieuwste technieken en zijn experts in het ontwerpen van een moderne vormgeving die draait om uw boodschap.

Hoe ziet dat er uit?

Onze websites ogen rustig en leggen de focus op uw boodschap. Uw website is immers alleen maar het podium: het draait om wat u de bezoeker wilt meegeven. Wij denken samen met u na over de kleurstelling, vormgen en grafische elementen. Hiervan bouwen we 1 mooi geheel.

Joomla als CMS

Bij Joomla webdesign krijgt u het Joomla CMS achter uw website waarmee u zelfstandig uw website kunt actualiseren. Grote kans dat uw concurrenten Joomla al gebruiken op hun moderne website.

Joomla service

Klaar voor de toekomst

Het toevoegen van pagina's, nieuwsberichten, afbeeldingen: het is met Joomla allemaal kinderspel en kost maar weinig tijd. Daarnaast worden er voor Joomla steeds updates uitgebracht die extra functionaliteit en gebruiksgemak toevoegen. Met Joomla webdesign bent u daarom klaar voor de toekomst.

Wat is Joomla?

Joomla is een populair CMS dat meer dan Wordpress geschikt is voor websites met uitgebreide functionaliteit. In het Joomla CMS kunt u zelfstandig in een gebruiksvriendelijke omgeving uw website actueel houden.

U kunt inloggen met uw eigen gebruikersnaam of anderen de rechten geven om content toe te voegen zoals uw medewerkers of partners. Het plaatsen van nieuwe artikelen, menuknoppen en afbeeldingen is met Joomla webdesign zeer eenvoudig en snel gedaan. Daarnaast zijn er vele extensies/plug-ins die allerlei soorten functionaliteit kunnen toevoegen. Joomla is al jarenlang bewezen betrouwbaar en zeer stabiel. 

Meer info: de officiële Joomla website en onze info over Joomla pagina.

Inbegrepen

Een opsomming van Joomla webdesign elementen / diensten die bij ons verkrijgbaar zijn en vaak in zijn geheel door ons worden verzorgd:

 • Joomla webdesign op maat,
 • Installatie van het Joomla CMS,
 • Het vullen van de pagina's,
 • Installatie van Joomla extensies,
 • Optioneel implementatie iDeal,
 • Zoekmachine optimalisatie.
 • Joomla hosting en domeinnaam,
 • Optioneel een Joomla cursus.

Joomla webdesign voor uw bedrijf, organisatie of uzelf.

Joomla webdesign kosten

De kosten voor Joomla webdesign zijn afhankelijk van uw wensen. Meestal is ons Joomla basispakket precies wat u nodig heeft. Zo maken we Joomla webdesign betaalbaar. Inclusief 1 jaar webhosting.

Joomla webdesign kosten

Basispakket: €699,-

In ons Joomla webdesign basispakket van €699,- zit alles inbegrepen waarmee u van start kunt met een nieuwe Joomla website. Met Joomla webdesign op maat, het Joomla CMS en alvast 10 pagina's die wij voor u vullen. Ook installeren we een contactformulier met anti-spam. En heeft u meer wensen of een ander budget? Wij kunnen u altijd helpen.

All Inclusive

 • Joomla webdesign op maat

 • Joomla CMS

 • Eerste 10 pagina's
 • Contactformulier met anti-spam
 • 1 jaar gratis basispakket hosting

Zij gingen u voor

Veel bedrijven, organisaties, overheden en particulieren zijn u voorgegaan. We werken voor grote en kleine klanten en scoren hoog in tevredenheid! Zie ook Trustpilot.

Joomla webdesign portfolio
 • Meer websites (openklappen)
  960x960 Tt
  960x960 Rhvb
  960x960 Bluebirdy
  960x960 Bovesaw
  960x960 Samenzienwemeer
  960x960 Sietar
  960x960 Pd
  960x960 Fijnland
  960x960 Formuliermetideal
  960x960 Hannah
  960x960 Station88
  960x960 Coatcontrol
  960x960 3dechobarendrecht
  960x960 Badkoning2019
  960x960 Luzazultrainingen
  960x960 Vanberkelstudio
  960x960 Webhostingjoomla
  960x960 Jackievdk
  960x960 Hannah
  960x960 Jurivies