Als een Rode Lap

Digitale producties

Wij bevinden ons op het snijvlak van creativiteit en technische know-how. Gecombineerd met een eindloze ambitie en persoonlijke aandacht realiseren we prachtige digitale producties. Van websites tot bedrijfsvideo's.

Neem contact op

 

Joomla webdesign

Joomla is het populaire alternatief voor Wordpress en beter geschikt voor professioneel webdesign. Wij verzorgen Joomla webdesign; professionele Joomla websites met Joomla webdesign op maat uitgaande van uw budget en doelgroep. Daarnaast doen we ook Joomla hosting, grafisch ontwerp, fotografie en Joomla onderhoud.

Waarom Joomla webdesign?

Bij Joomla webdesign krijgt u het Joomla CMS 'achter' uw website gebouwd waarmee u zelfstandig uw website kunt actualiseren. Grote kans dat uw concurrenten Joomla al gebruiken op hun moderne website. Het toevoegen van pagina's, nieuwsberichten, afbeeldingen: het is met Joomla allemaal kinderspel en kost maar weinig tijd. Daarnaast worden er voor Joomla steeds updates uitgebracht die extra functionaliteit en gebruiksgemak toevoegen. Met Joomla webdesign bent u daarom klaar voor de toekomst.

Joomla webdesign

Weet u het al?  OFFERTE AANVRAGEN 

Wat is Joomla?

Joomla is een populair CMS dat meer dan Wordpress geschikt is voor websites met uitgebreide functionaliteit. In het Joomla CMS kunt u zelfstandig in een gebruiksvriendelijke omgeving uw website actueel houden. U kunt inloggen met uw eigen gebruikersnaam of anderen de rechten geven om content toe te voegen zoals uw medewerkers of partners. Het plaatsen van nieuwe artikelen, menuknoppen en afbeeldingen is met Joomla webdesign zeer eenvoudig en snel gedaan. Daarnaast zijn er vele extensies/plug-ins die allerlei soorten functionaliteit kunnen toevoegen. Joomla is al jarenlang bewezen betrouwbaar en zeer stabiel. 

Meer info: de officiële Joomla website en onze info over Joomla pagina.

Wat is er mogelijk bij Joomla webdesign?

Bij Joomla webdesign gaan we altijd uit van uw budget en van de doelgroep die u probeert te bereiken. We kunnen u beloven dat Joomla webdesign ook voor u bereikbaar is omdat we het CMS niet steeds opnieuw hoeven te bouwen maar gebruik maken van het betrouwbare Joomla CMS. Daardoor besparen we in vergelijking met traditionele webdesigners veel tijd en moeite, en dat merkt u op de factuur. 

Wij kunnen Joomla webdesign daarnaast op haast unieke wijze combineren met aanvullende diensten. Zo verrichten wij ook Joomla hosting, fotografie, grafisch ontwerp en meer. U bent bij ons dus aan het juiste adres voor een totaaloplossing met Joomla webdesign;

  • Een Joomla webdesign met ontwerp geheel naar uw wensen,
  • Installatie van het Joomla CMS,
  • Vullen van de pagina's,
  • Installatie van Joomla extensies,
  • Implementatie van een Joomla webshop met iDeal,
  • SEO optimalisatie van Joomla en van uw content.
  • Logo- en huisstijl vormgeving,
  • Joomla hosting en domeinnaam registratie of verhuizing,
  • Fotografie,
  • Joomla cursus.

De kosten van Joomla webdesign

Wat kost Joomla webdesign? Dat valt enorm mee! De kosten voor Joomla webdesign zijn afhankelijk van uw wensen op het gebied van Joomla webdesign, de hoeveelheid content die geplaatst moet worden, welke extra functionaliteit er geïnstalleerd moet worden en eventueel aanvullende diensten. Gemiddeld beginnen de kosten voor basis Joomla webdesign vanaf €500/€1000 voor een simpele website met enkele pagina's en de basisfunctionaliteit. Eventueel kunnen we ook een voordelige webshop inbouwen iclusief koppeling met iDeal, zodat uw klanten binnen uw Joomla webshop eenvoudig artikelen kunnen bestellen en betalen.

Het voordeel van Joomla webdesign is dat u eenvoudig kunt beginnen met een basiswebsite om de startkosten laag te houden. Dat is slim wanneer u bijvoorbeeld een startend ondernemer bent. Joomla is namelijk op een later moment uit te breiden met extra functionaliteit of een ander ontwerp, zonder dat de basis van uw website opnieuw gebouwd moet worden. Daardoor zijn de kosten van Joomla webdesign dus altijd prima in de hand te houden.

Het design van een Joomla website

In tegenstelling tot wat soms gedacht wordt, is het design van een Joomla website aan zeer weinig randvoorwaarden gebonden. Bij Joomla webdesign bekijken wij elke keer opnieuw hoe we de doelgroep het beste kunnen bereiken en activeren. Elke Joomla website die wij vormgeven ziet er daardoor uniek uit.

Wij zijn fan van een moderne, opgeruimde (clean) look met een duidelijke navigatiestructuur en spaarzaam gebruik van mooi vormgegeven elementen en leuke combinaties van 2 of 3 basiskleuren. We combineren gebruiksvriendelijkheid voor uw bezoekers met een uitstraling die past bij uw bedrijf of organisatie. Joomla webdesign is dus minstens zo mooi als traditioneel webdesign, aangevuld met de kracht van Joomla.

Al onze Joomla websites zijn geschikt voor alle schermformaten (responsive design).

Enkele portfolio voorbeelden van Joomla webdesign:

960x960 Samenzienwemeer
Bekijk portfolio
960x960 Station88
Bekijk portfolio
960x960 Bluebirdy
Bekijk portfolio
960x960 Pd
Bekijk portfolio
960x960 Rhvb
Bekijk portfolio
960x960 Formuliermetideal
Bekijk portfolio
960x960 Hannah
Bekijk portfolio
960x960 Bovesaw
Bekijk portfolio

Offerte Joomla webdesign uit Waalwijk

Vraag direct een prijsopgave of meer informatie aan voor Joomla webdesign uit Waalwijk. Over het algemeen kunnen wij extra informatie en offertes voor Joomla webdesign binnen een dag aan u versturen. Hoe eerder u ons bij uw nieuwe Joomla website betrekt hoe beter wij u kunnen voorzien van passend advies en coaching.

Neem vrijblijvend contact op:

 Offerte aanvragen 

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant

Word ook een tevreden klant!