Logo Alseenrodelap.nl
Snel aan de slag? Neem contact op!
Joomla webdesign

Joomla webdesign

Wij zijn gespecialiseerd in Joomla webdesign voor bedrijven, organisaties en overheid. Wij ontwerpen Joomla websites op maat en leveren ook diensten zoals Joomla webhosting.


Inleiding

Bent u opzoek naar Joomla webdesign? Naar een Joomla specialist die al jarenlang Joomla websites bouwt en ook webhosting en onderhoud verzorgt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Joomla specialist

Joomla webdesign is onze core business; onze specialiteit. Onze Joomla webdesigners hebben een moderne smaak en een jarenlange ervaring. Wij gebruikten Joomla al toen het nog Mambo heette. 

Het grote voordeel van uw website laten bouwen bij ons is dat u alles onder 1 dak heeft. Van Joomla webhosting, e-mail en domeinnamen tot aan Joomla onderhoud.

Over ons

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd dezelfde contactpersoon die uw project van binnen en van buiten kent.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een zeer goede bereikbaarheid.

Joomla webdesign

Waarom Joomla webdesign?

Bij Joomla webdesign krijgt u het Joomla CMS 'achter' uw website gebouwd waarmee u zelfstandig uw website kunt actualiseren. Grote kans dat uw concurrenten Joomla al gebruiken op hun moderne website. Het toevoegen van pagina's, nieuwsberichten, afbeeldingen: het is met Joomla allemaal kinderspel en kost maar weinig tijd. Daarnaast worden er voor Joomla steeds updates uitgebracht die extra functionaliteit en gebruiksgemak toevoegen. Met Joomla webdesign bent u daarom klaar voor de toekomst.

Wat is Joomla?

Joomla webdesign

Joomla is een populair CMS dat meer dan Wordpress geschikt is voor websites met uitgebreide functionaliteit. In het Joomla CMS kunt u zelfstandig in een gebruiksvriendelijke omgeving uw website actueel houden. 

U kunt inloggen met uw eigen gebruikersnaam of anderen de rechten geven om content toe te voegen zoals uw medewerkers of partners. Het plaatsen van nieuwe artikelen, menuknoppen en afbeeldingen is met Joomla webdesign zeer eenvoudig en snel gedaan. Daarnaast zijn er vele extensies/plug-ins die allerlei soorten functionaliteit kunnen toevoegen. Joomla is al jarenlang bewezen betrouwbaar en zeer stabiel. 

Meer info: de officiële Joomla website en onze info over Joomla pagina.


Wat is er inbegrepen bij Joomla webdesign?

Een opsomming van Joomla webdesign elementen / diensten die bij ons verkrijgbaar zijn en vaak in zijn geheel door ons worden verzorgd:

 • Joomla webdesign met ontwerp op maat,
 • Installatie van het Joomla CMS,
 • Het vullen van de pagina's,
 • Installatie van Joomla extensies,
 • Eventuele implementatie van een webshop met iDeal,
 • Zoekmachine optimalisatie van Joomla en van uw content.
 • Joomla hosting en domeinnaam registratie of verhuizing,
 • Joomla cursus.

De kosten van Joomla webdesign

Wat kost Joomla webdesign? Dat valt enorm mee! De kosten voor Joomla webdesign zijn afhankelijk van uw wensen, de hoeveelheid content die geplaatst moet worden, welke extra functionaliteit er geïnstalleerd moet worden en eventueel aanvullende diensten. Wij bieden een basispakket met Joomla webdesign voor maar €599,-.

Een voordeel van Joomla webdesign is dat u kunt beginnen met een eenvoudige basis om de startkosten laag te houden. Joomla is namelijk op een later moment uit te breiden met extra functionaliteit of een ander ontwerp met behoud van uw content.

Joomla: €699,-

Met ons basis Joomla webdesign pakket van €699,- excl. btw. kunt u snel van start tegen een voordelig tarief. We bouwen uw website, voorzien deze van Joomla webdesign op maat, vullen de eerste pagina's en helpen u op weg.

Inbegrepen

 • Vormgeving op maat
 • Joomla CMS
 • 10 pagina's door ons gevuld
 • Contactformulier met anti-spam
 • 1 jaar hosting en domeinnaam

Contact

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Joomla ontwerp op maat

In tegenstelling tot wat soms gedacht wordt, is het design van een Joomla website aan zeer weinig randvoorwaarden gebonden. Bij Joomla webdesign bekijken wij elke keer opnieuw hoe we de doelgroep het beste kunnen bereiken en activeren. Elke Joomla website die wij vormgeven ziet er daardoor uniek uit.

Wij zijn fan van een moderne, opgeruimde (clean) look met een duidelijke navigatiestructuur en spaarzaam gebruik van mooi vormgegeven elementen en leuke combinaties van 2 of 3 basiskleuren. We combineren gebruiksvriendelijkheid voor uw bezoekers met een uitstraling die past bij uw bedrijf of organisatie. Joomla webdesign is dus minstens zo mooi als traditioneel webdesign, aangevuld met de kracht van Joomla.Al onze Joomla websites zijn geschikt voor alle schermformaten (responsive design).


Joomla cursus

Bij Joomla webdesign hoort soms ook het geven van een Joomla cursus. Kunt u nog niet omgaan met uw Joomla website zoals u zou willen? Leert u graag bij, of wilt u uw personeel leren omgaan met Joomla? Voor maar €199 excl. btw. geven we in 4 uur tijd een basis Joomla cursus bij u op locatie.

Overige informatie

Bouwtijd

Nadat we uw wensen ontvangen hebben ontvangt u van ons een offerte met daarop een geschatte bouwtijd vermeld. Meestal bedraagt deze voor Joomla webdesign zo'n 4 weken maar dat is afhankelijk van uw wensen, de drukte en van het creatieve proces.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is iets waarmee een webmaster voortdurend bezig is door content te actualiseren, te monitoren hoe pagina's functioneren, etc. Joomla is goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Na oplevering kunnen wij eventueel SEO voor u uitvoeren.

Het ontwerp op maat

Hoe wij uw Joomla website vormgeven bepaalt u grotendeels zelf. Met voorbeeldwebsites, uw bestaande huisstijl/logo, voorkeuren, etc. Joomla webdesign gebeurt geheel op maar naar uw input, uw budget en uw doelgroep. Indien nodig sturen we u, geholpen door onze vakkennis, bij.

Updates en onderhoud

De ontwikkelaars van Joomla anticiperen met updates steeds op het dynamische internet. Een CMS is nooit 'af', de software wordt veiliger en er wordt nieuwe functionaliteit toegevoegd. Door Joomla niet te updaten loopt u nieuwe veiligheidsupdates. Hoe langer dat duurt, hoe groter het risico dat uw website ten prooi valt aan een internetaanval. U kunt daarom bij ons terecht voor Joomla onderhoud.

Betaling

Wij vragen voor webdesign normaliter 40% van het totaalbedrag vooraf te voldoen. De resterende 60% wordt pas na oplevering van uw website gefactureerd.

Heb ik webhosting nodig?

Voor het draaien van een Joomla website heeft u webhosting nodig. Onze speciale Joomla webhosting is geoptimaliseerd voor Joomla. Webhosting bepaald mede de snelheid, uptime en veiligheid van uw website. Kwaliteit is belangrijk. Het liefst plaatsen we uw nieuwe Joomla website bij ons op een Joomla webhosting pakket zodat we altijd snel overal bij kunnen.