Joomla webdesign.

 • Behoefte aan een nieuwe Joomla website? Een website die u met Joomla zelf kunt beheren, die mooi vormgegeven is en minstens net zo effectief? Een Joomla webdesign dat prima werkt op alle schermformaten en dat qua uitstraling precies past bij uw bedrijf? Dat kan, zelfs voor een hele vriendelijke prijs!

 • Onze websites komen met Joomla of Wordpress. Allebei prima, al is Joomla wat flexibeler en Wordpress wat gebruiksvriendelijker. Met het CMS voegt u zelfstandig nieuwe pagina's toe of wijzigt u bestaande pagina's. Eventueel inclusief Joomla of Wordpress cursus.

 • Onze Trustpilot pagina staat vol met lof van klanten. Zij waarderen de persoonlijke aandacht, de vriendelijke prijzen, de kennis, kwaliteit en flexibiliteit.

Joomla webdesign

Joomla webdesign is onze core business; onze specialiteit. Wij zijn Joomla webdesigners met smaak en kennis. Niet alleen van Joomla webdesign, ook van o.a. Joomla webhosting, grafisch ontwerp en SEO. Wij gebruikten Joomla al toen het nog Mambo heette. Welkom bij uw nieuwe allround Joomla webdesigner.

Wie zijn wij

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, grafisch ontwerp en fotografie. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

Werken met ons

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons
Joomla webdesign
Joomla is het populaire alternatief voor Wordpress en beter geschikt voor professioneel webdesign. Wij verzorgen Joomla webdesign; professionele Joomla websites met Joomla webdesign op maat uitgaande van uw budget en doelgroep. Daarnaast doen we ook Joomla hosting, grafisch ontwerp, fotografie en Joomla onderhoud.

Waarom Joomla webdesign?

Bij Joomla webdesign krijgt u het Joomla CMS 'achter' uw website gebouwd waarmee u zelfstandig uw website kunt actualiseren. Grote kans dat uw concurrenten Joomla al gebruiken op hun moderne website. Het toevoegen van pagina's, nieuwsberichten, afbeeldingen: het is met Joomla allemaal kinderspel en kost maar weinig tijd. Daarnaast worden er voor Joomla steeds updates uitgebracht die extra functionaliteit en gebruiksgemak toevoegen. Met Joomla webdesign bent u daarom klaar voor de toekomst.

Wat is Joomla?

Joomla is een populair CMS dat meer dan Wordpress geschikt is voor websites met uitgebreide functionaliteit. In het Joomla CMS kunt u zelfstandig in een gebruiksvriendelijke omgeving uw website actueel houden. U kunt inloggen met uw eigen gebruikersnaam of anderen de rechten geven om content toe te voegen zoals uw medewerkers of partners. Het plaatsen van nieuwe artikelen, menuknoppen en afbeeldingen is met Joomla webdesign zeer eenvoudig en snel gedaan. Daarnaast zijn er vele extensies/plug-ins die allerlei soorten functionaliteit kunnen toevoegen. Joomla is al jarenlang bewezen betrouwbaar en zeer stabiel. 

Meer info: de officiële Joomla website en onze info over Joomla pagina.

Wat is er mogelijk bij Joomla webdesign?

Bij Joomla webdesign gaan we altijd uit van uw budget en van de doelgroep die u probeert te bereiken. We kunnen u beloven dat Joomla webdesign ook voor u bereikbaar is omdat we het CMS niet steeds opnieuw hoeven te bouwen maar gebruik maken van het betrouwbare Joomla CMS. Daardoor besparen we in vergelijking met traditionele webdesigners veel tijd en moeite, en dat merkt u op de factuur. 

Wij kunnen Joomla webdesign daarnaast op haast unieke wijze combineren met aanvullende diensten. Zo verrichten wij ook Joomla hosting, fotografie, grafisch ontwerp en meer. U bent bij ons dus aan het juiste adres voor een totaaloplossing met Joomla webdesign;
 • Een Joomla webdesign met ontwerp geheel naar uw wensen,
 • Installatie van het Joomla CMS,
 • Vullen van de pagina's,
 • Installatie van Joomla extensies,
 • Implementatie van een Joomla webshop met iDeal,
 • SEO optimalisatie van Joomla en van uw content.
 • Logo- en huisstijl vormgeving,
 • Joomla hosting en domeinnaam registratie of verhuizing,
 • Fotografie,
 • Joomla cursus.

De kosten van Joomla webdesign

Wat kost Joomla webdesign? Dat valt enorm mee! De kosten voor Joomla webdesign zijn afhankelijk van uw wensen op het gebied van Joomla webdesign, de hoeveelheid content die geplaatst moet worden, welke extra functionaliteit er geïnstalleerd moet worden en eventueel aanvullende diensten. Gemiddeld beginnen de kosten voor basis Joomla webdesign vanaf €500/€1000 voor een simpele website met enkele pagina's en de basisfunctionaliteit. Eventueel kunnen we ook een voordelige webshop inbouwen iclusief koppeling met iDeal, zodat uw klanten binnen uw Joomla webshop eenvoudig artikelen kunnen bestellen en betalen.

Het voordeel van Joomla webdesign is dat u eenvoudig kunt beginnen met een basiswebsite om de startkosten laag te houden. Dat is slim wanneer u bijvoorbeeld een startend ondernemer bent. Joomla is namelijk op een later moment uit te breiden met extra functionaliteit of een ander ontwerp, zonder dat de basis van uw website opnieuw gebouwd moet worden. Daardoor zijn de kosten van Joomla webdesign dus altijd prima in de hand te houden.

Het design van een Joomla website

In tegenstelling tot wat soms gedacht wordt, is het design van een Joomla website aan zeer weinig randvoorwaarden gebonden. Bij Joomla webdesign bekijken wij elke keer opnieuw hoe we de doelgroep het beste kunnen bereiken en activeren. Elke Joomla website die wij vormgeven ziet er daardoor uniek uit.

Wij zijn fan van een moderne, opgeruimde (clean) look met een duidelijke navigatiestructuur en spaarzaam gebruik van mooi vormgegeven elementen en leuke combinaties van 2 of 3 basiskleuren. We combineren gebruiksvriendelijkheid voor uw bezoekers met een uitstraling die past bij uw bedrijf of organisatie. Joomla webdesign is dus minstens zo mooi als traditioneel webdesign, aangevuld met de kracht van Joomla.Al onze Joomla websites zijn geschikt voor alle schermformaten (responsive design).
Over Joomla webdesign

Recente websites

Wij zijn continu bezig met Joomla webdesign. Regelmatig leveren wij nieuwe websites op aan tevreden klanten. Bekijk hieronder een aantal recent opgeleverde websites of zie ons portfolio voor meer Joomla webdesign voorbeelden.

Recente websites

Joomla webdesign informatie

Vaak krijgen we vragen over Joomla webdesign, daarom hieronder alvast wat antwoorden. Tip: onze offertes zijn altijd vrijblijvend, neem contact op.

 

Joomla webdesign werkwijze

Alles begint met uw aanvraag voor Joomla webdesign via onze contactpagina. U krijgt vervolgens een vrijblijvende offerte en na akkoord sturen we u de beginfactuur met de eerste 40% van het totaalbedrag. Daarna gaan we aan de slag met Joomla webdesign. We installeren Joomla, geven vorm aan een template op maat, beveiligen Joomla, richten de pagina- en menustructuur in en zorgen met plug-ins voor de nodige functionaliteit. U kunt steeds feedback geven. Na oplevering volgt pas de factuur met de resterende 60% van het totaalbedrag.

Welk ontwerp krijgt mijn Joomla website?

Hoe wij uw Joomla website vormgeven bepaalt u grotendeels zelf. U mag voorbeeldwebsites opgeven, uw bestaande huisstijl/logo, voorkeuren voor klassieke stijl of juist modern, etc. Joomla webdesign gebeurt geheel op maar naar uw input, uw budget en uw doelgroep. Indien nodig sturen we u, geholpen door onze vakkennis, bij. U krijgt van tevoren altijd te horen wat wel en niet mogelijk is zodat het eindresultaat u alleen maar positief verrast.

Wat kost Joomla webdesign?

Voor Joomla webdesign staat geen vaste prijs. De kosten voor Joomla webdesign zijn enorm afhankelijk van uw wensen qua vormgeving, functionaliteit en de hoeveelheid pagina's en content. Joomla webdesign is bij ons wel altijd prijsvriendelijk. Joomla webdesign begint vanaf €500 / €1000.

Hoe lang duurt Joomla webdesign?

Nadat we uw wensen ontvangen hebben ontvangt u van ons een offerte met daarop een geschatte bouwtijd vermeld. Meestal bedraagt deze voor Joomla webdesign zo'n 4 weken maar dat is afhankelijk van uw wensen, de drukte en van het creatieve proces.

Meerwaarde van een webdesigner

U kunt zelf ook Joomla installeren met een template die u ergens koopt. De waarde van een webdesigner ligt vooral in het ontwerp op maat, de ondersteuning, de werk die we u uit handen halen en het feit dat we alle soorten functionaliteit, modules maar ook troubles al zijn tegengekomen en dus zeer efficiënt kunnen werken. Ook kunnen we onze Joomla webdesign kennis combineren met SEO, grafisch ontwerp, webhosting, etc. Door vaardigheden/diensten te combineren ontstaat een eindproduct dat meer waard is dan de som der delen.

Joomla of Wordpress

Zowel Joomla als Wordpress zijn prima CMS'en, we werken met beide. Bij de vraag 'Joomla of Wordpress' moet u vooral kijken naar uw eigen situatie. Is gebruiksgemak ondergeschikt aan de flexibiliteit van uw website? Is uptime en storingsgevoeligheid zeer relevant? Heeft u veel content? Dan is tussen Joomla of Wordpress, Joomla de betere keuze. Lees meer over Joomla of Wordpress.

Heb ik webhosting nodig?

Voor het draaien van een Joomla website heeft u webhosting nodig. U huurt dan een plek op een professionele webserver. Onze speciale Joomla webhosting is geoptimaliseerd voor Joomla. Webhosting bepaald mede de snelheid, uptime en veiligheid van uw website. Kwaliteit is belangrijk. Het liefst plaatsen we uw nieuwe Joomla website bij ons op een Joomla webhosting pakket zodat we altijd snel overal bij kunnen, maar u kunt ook elders een webhostingpakket afnemen.

Is een Joomla onderhoudspakket nodig?

De ontwikkelaars van Joomla anticiperen met updates steeds op het dynamische internet. Een CMS als Joomla is nooit 'af', de software wordt veiliger en er wordt nieuwe functionaliteit toegevoegd. Door Joomla niet te updaten loopt u nieuwe veiligheidsmaatregelen mis. Hoe langer dat duurt, hoe groter het risico dat uw website ten prooi valt aan bijvoorbeeld een grootschalige internetaanval. U kunt bij ons terecht voor website onderhoud. Dat nemen we u dan uit handen waarmee we u ontzorgen.

Optimaliseren jullie mijn Joomla websites voor zoekmachines?

Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimalisation, SEO) is iets waarmee een webmaster voortdurend bezig hoort te zijn door de content steeds te actualiseren, te monitoren hoe pagina's functioneren, door pagina's te optimaliseren, etc. Maar met Joomla heeft u een goede start; Joomla is standaard al behoorlijk goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Na oplevering kunnen wij eventueel SEO voor u uitvoeren.

Zijn jullie websites responsive?

Ons Joomla webdesign is altijd responsive. Dat betekend dat u met één website alle apparaten en schermformaten bedient. Ons Joomla webdesign past zich altijd aan aan het formaat van het scherm van uw bezoekers en blijft altijd mooi om te zien en prettig te navigeren.


Joomla webdesign offerte aanvragen? Lastige vragen stellen over Joomla webdesign? Informatie over Joomla webdesign krijgen?
Joomla webdesign informatie

Joomla cursus

Bij Joomla webdesign hoort soms ook het geven van een Joomla cursus. Kunt u nog niet omgaan met uw Joomla website zoals u zou willen? Leert u graag bij, of wilt u uw personeel leren omgaan met Joomla? Voor maar €199 excl. btw. geven we in 4 uur tijd een basis Joomla cursus bij u op locatie.
Joomla cursus
 • Wij registreren .nl of .com domeinnamen binnen 24 uur. Onze hosting pakketten zijn geoptimaliseerd voor Joomla en Wordpress en werken uiteraard vanuit een Nederlands datacenter (TransIP). Speciaal voor gebruikers die hoge eisen stellen aan snelheid, opslagruimte en stabiliteit. Ga naar hosting en domeinnamen.

 • Wij maken fantastisch mooie foto's voor allerlei thema's. Of het nou gaat om makelaardij, natuur, landschap, mensen, machines of objecten. Of de doelgroep nou willekeurige consumenten zijn of kritische kenners; onze foto's werken en voegen écht iets toe aan het verhaal. Ga naar fotografie.

 • Software die niet regelmatig voorzien wordt van updates is kwetsbaar voor hackers en bugs. Dat geld ook voor Joomla en Wordpress. Heb je zelf niet de zin, tijd of know-how om Joomla of Wordpress up-to-date te houden dan nemen wij deze zorgen graag uit handen. Bekijk ons onderhoudspakket.

 • Je hebt veel tijd, moeite en geld in je website gestoken maar komt er achter dat er geen bezoekers komen. Is je website wel aangemeld bij -en geoptimaliseerd voor- zoekmachines? Dit is een tijdrovend proces en verdient een specialist met ervaring. Ga naar zoekmachine optimalisatie.

 • Wanneer je begint met ondernemen, of wanneer je onderneming zich herpositioneerd op de markt, is het slim om de huisstijl te laten ontwerpen door een grafisch vormgever met oog voor detail en voor consistentie. Visitekaartjes, logo, banners, wij ontwerpen alles. Ga naar grafisch ontwerp.

Diensten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Wij plaatsen analytische cookies.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.