Welkom

Joomla onderhoud

Vanuit de Joomla ontwikkelaars worden regelmatig Joomla updates uitgebracht. Die zorgen ervoor dat kwetsbaarheden worden opgelost, bugs worden verwijderd en features worden toegevoegd aan Joomla. Vooral vanwege de veiligheidsproblemen die telkens worden opgelost is het van groot belang dat uw Joomla website up-to-date is.

Waarom Joomla onderhoud?

Het risico van het niet onderhouden van uw Joomla website is dat deze op enig moment gehacked wordt. Hiervoor hoeft uw website niet eens het doelwit te zijn; veel hackers hacken op geautomatiseerde wijze tienduizenden kwetsbare websites per dag waarop ze dan hun eigen bericht zetten of waarmee ze vervolgens spam en malware verspreiden.

Joomla onderhoud: Joomla onderhoudscontract

Sluit bij ons een Joomla onderhoudsabonnement af en zorg er zo voor dat uw website steeds binnen no-time up-to-date is wanneer er een nieuwe patch wordt uitgebracht. Met Joomla onderhoud verkleint u het risico dat uw website gehackt wordt en hoeft u zich over Joomla updates niet meer druk te maken! Voor een vast bedrag per jaar.

Joomla onderhoud jaarlijks abonnement of eenmalig Joomla onderhoud

Normaliter sluiten wij met onze klanten een jaarlijks contract af voor Joomla onderhoud, jaarlijks krijgt u dan een factuur en wij zorgen er vervolgens wekelijks voor dat uw website up-to-date is. U kunt echter ook kiezen voor eenmalig Joomla onderhoud waarbij we eenmalig uw website voor een vooraf afgesproken prijs up-to-date brengen.

Offerte Joomla onderhoud uit Waalwijk

Lees meer over technisch onderhoud of vraag direct een prijsopgave aan voor Joomla onderhoud.

contact

Neem nu contact opContact

Contact

Snel zaken met ons doen? Weten wat iets kost? Neem direct contact op.

 

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor meer details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden