Joomla onderhoud

Joomla onderhoud

Joomla onderhoud

Vanuit de Joomla ontwikkelaars worden regelmatig Joomla updates uitgebracht. Die zorgen ervoor dat kwetsbaarheden worden opgelost, bugs worden verwijderd en features worden toegevoegd aan Joomla. Vooral vanwege de veiligheidsproblemen die telkens worden opgelost is het van groot belang dat uw Joomla website up-to-date is.

Waarom Joomla onderhoud?

Het risico van het niet onderhouden van uw Joomla website is dat deze op enig moment gehacked wordt. Hiervoor hoeft uw website niet eens het doelwit te zijn; veel hackers hacken op geautomatiseerde wijze tienduizenden kwetsbare websites per dag waarop ze dan hun eigen bericht zetten of waarmee ze vervolgens spam en malware verspreiden.

Joomla onderhoud: Joomla onderhoudscontract

Sluit bij ons een Joomla onderhoudsabonnement af en zorg er zo voor dat uw website steeds binnen no-time up-to-date is wanneer er een nieuwe patch wordt uitgebracht. Met Joomla onderhoud verkleint u het risico dat uw website gehackt wordt en hoeft u zich over Joomla updates niet meer druk te maken! Voor een vast bedrag per jaar.

Joomla onderhoud jaarlijks abonnement of eenmalig Joomla onderhoud

Normaliter sluiten wij met onze klanten een jaarlijks contract af voor Joomla onderhoud, jaarlijks krijgt u dan een factuur en wij zorgen er vervolgens wekelijks voor dat uw website up-to-date is. U kunt echter ook kiezen voor eenmalig Joomla onderhoud waarbij we eenmalig uw website voor een vooraf afgesproken prijs up-to-date brengen.

Offerte Joomla onderhoud uit Waalwijk

Lees meer over technisch onderhoud of vraag direct een prijsopgave aan voor Joomla onderhoud.

Contact

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie krijgen of een offerte ontvangen? Neem contact op en u krijgt snel een reactie.

Contact

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem snel contact op.