Alles over Als een Rode Lap uit Rosmalen.

Over ons

Wij bestaan sinds 2011 en zijn sinds 2021 gevestigd in Rosmalen. Vol passie wordt er hier gewerkt aan mooie producten zoals websites, foto's, video's en grafische elementen. Zie ons portfolio. Wordt u de volgende tevreden klant?

Over ons

Wie zijn wij

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Van jongs af aan bezig met websites, grafisch ontwerp en fotografie. Een perfectionist met een hands-on mentaliteit.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

Werken met ons

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Op zoek naar een website? fotograaf? videograaf? webshop?

Kom maar op.

Op zoek naar een
website? fotograaf? videograaf? webshop?

Kom maar op.

Duurzaamheid

We hechten veel waarde aan duurzaam ondernemen. Voor toekomstige generaties en omdat we niet geloven in ongelimiteerde groei. We maken daarom graag slimme keuzes die in veel gevallen ook nog eens efficiënter zijn.

Als een Rode Lap duurzaam

Paperless office

Wij vinden papieren administratie een enorme verspilling van grondstoffen. Onze facturen, offertes en communicatie zijn daarom digitaal.

Milieubewuste leveranciers

Wij kiezen voor leveranciers die duurzaam werken. Zo werken wij op Apple apparatuur, voorloper op gebied van duurzaamheid.

Groene energie webhosting

Onze webhosting servers staan bij TransIP. Zij gebruiken de infrastructuur van 'The Datacenter Group' die sinds 2016 100% op windenergie werken.

Groene energie op kantoor

Op onze werkplek wordt met zonnepanelen meer dan 100% van de energiebehoefte opgewekt en teruggeleverd aan het net.

Vaardigheden

Wij combineren diverse uiteenlopende vaardigheden met elkaar voor de mooiste eindproducten.

Vaardigheden

Portfolio

Inmiddels hebben vele klanten ons gevonden en hebben we talloze projecten succesvol afgerond. Neem een kijkje in ons portfolio.

Portfolio

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Vul de anti-spam opgave goed in (hint: 8)

Als een Rode Lap
Sluiskeshoeven 8
5244GM Rosmalen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK 53581792
BTW NL001889173B64

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem contact op. Vaak krijgt u dezelfde dag nog antwoord.

Contact