Toegankelijkheid

Skip to main content

Over ons

Welkom bij Als een Rode Lap uit Rosmalen. Wie zijn wij en wat drijft ons? Lees het hier en neem contact op.

Alseenrodelap.nl

We stellen ons even voor.

Wie zijn wij

Wij bestaan sinds 2011 en zijn gevestigd in Rosmalen. Vol passie wordt er hier gewerkt aan mooie producten zoals websites, foto's, video's en grafische elementen. Zie ons portfolio. Wordt u de volgende tevreden klant?

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Van jongs af aan bezig met websites, grafisch ontwerp en fotografie. Perfectionist met hands-on mentaliteit.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingezet worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

Werken met ons

Wij zijn echte perfectionisten; we pluizen alles uit en weten (haast) alles van de software- en hardware die we gebruiken. Dat is in uw voordeel, of het nou gaat over webdesign of bijvoorbeeld fotografie.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd dezelfde contactpersoon die uw project van binnen en van buiten kent.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid. Mede om deze reden communiceren wij veelal per e-mail: u heeft vaak al eerder een reactie van ons terug dan wanneer u bij een groot concern doorverbonden was door de telefonist.

Over ons

Duurzaamheid

Voor de volgende, maar ook de huidige generatie.

Duurzaam ondernemen

We hechten waarde aan duurzaam ondernemen. Voor toekomstige generaties en omdat we niet geloven in ongelimiteerde groei. We maken daarom slimme en efficiënte keuzes.

Paperless office

Wij vinden papieren administratie een enorme verspilling van grondstoffen. Onze facturen, offertes en communicatie zijn daarom digitaal.

Leveranciers

Wij kiezen voor leveranciers die duurzaam werken. Zo werken wij op Apple apparatuur, voorloper op gebied van duurzaamheid.

Groene energie webhosting

Onze webhosting servers staan bij TransIP. Zij gebruiken de infrastructuur van 'The Datacenter Group' die sinds 2016 100% op windenergie werken.

Groene energie op kantoor

Op onze werkplek wordt met zonnepanelen meer dan 100% van de energiebehoefte opgewekt en teruggeleverd aan het net.

Als een Rode Lap duurzaam

Portfolio

Een greep uit eerdere projecten.

Inmiddels hebben vele klanten ons gevonden en hebben we talloze projecten succesvol afgerond. Neem een kijkje in ons portfolio.

Portfolio