Over ons

 • Wij bestaan sinds 2011 en zijn gevestigd in Waalwijk. Vol passie wordt er hier gewerkt aan mooie producten zoals websites, foto's, video's en grafische elementen. Zie ons portfolio. Wordt u ook een tevreden klant?

 • Onze Trustpilot pagina staat vol met lof van klanten. Zij waarderen de persoonlijke aandacht, de vriendelijke prijzen, de kennis, kwaliteit en flexibiliteit.

Over ons

Welkom bij Als een Rode Lap. Uw partner uit Waalwijk, de Langstraat, als het gaat om o.a. webdesign, fotografie, filmpjes, webhosting en meer. Wij gaan voor vriendelijk geprijsde kwaliteit, persoonlijke aandacht en vakmanschap. Is dat toevallig wat u zoekt?

Wie zijn wij

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, grafisch ontwerp en fotografie. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

Werken met ons

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons

Door de verschillende vaardigheden te combineren kunnen we onder 1 dak met zeer effectieve totaaloplossingen komen. 


Vaardigheden
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Kwaliteiten die zeer zichtbaar zijn in de samenwerking met Als een Rode Lap. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Tevreden klant

KORTE LIJNTJES ZONDER RUIS

U communiceert altijd direct met degene die de kennis in huis heeft en die u precies kan uitleggen hoe het allemaal werkt. U wordt nooit van het kastje naar de muur gestuurd en afspraken die u maakt, staan direct.

KENNIS OPGEDAAN IN HET 'VELD'

In de afgelopen 15 jaar is alle kennis opgedaan "in het veld". Hierdoor hebben we een 'hands-on' benadering en zien we voorbij de theorie. Het resultaat telt. Dat de klant blij wordt telt ook. Alle poespas er omheen telt minder.

GEEN 9 TOT 5 MENTALITEIT

Er wordt gewerkt wanneer het u uitkomt, dus ook in de avond- en nachtelijke uren en zowel doordeweeks als in het weekend. U kunt daardoor zowel binnen en buiten kantooruren rekenen op een vlotte respons.

FOCUS OP KWALITEIT

U verwacht niets minder dan perfectie, u verwacht dat de klus naar alle tevredenheid geklaard wordt. Opdrachten die aangenomen worden worden door ons eerst uitgebreid doorgelicht en daarna piekfijn uitgevoerd.

DIENSTVERLENINGSCONCEPT

Ons dienstverleningsconcept is simpel; als de klant tevreden is dan zijn wij dat ook. Klanten worden blij als er voldaan wordt aan meerdere voorwaarden: een geslaagd product, goede service, goede randvoorwaarden.

Voordelen

Concepten

Naast de reguliere dienstverlening ontwikkelen wij ook concepten. Vanaf idee tot project tot succes. Recente voorbeelden daarvan zijn Formulier met iDeal waarmee we een doelgroep benaderen met kant-en-klare iDeal functionaliteit en 'Samen zien we meer' waarmee we samen met gemeenten uit de regio buurtpreventie teams efficiënter laten werken.

Formulier met iDeal
Samen zien we meer
Conceptontwikkeling
 • BoVeSaw B.V.

  Voor de tweede keer onze site laten bouwen door Als een Rode Lap.
  Ging super snel en zij denken mee in ontwerp en oplossingen. Ik kan ze echt wel aanbevelen!


 • Tiltechniek B.V.

  In de afgelopen jaren heeft Als een rode lap diverse websites voor ons gemaakt. Door hun deskundigheid, loyaliteit en betrokkenheid verloopt de samenwerking vlot en soepel. Last minute acties of foutmeldingen worden snel en naar volle tevredenheid afgewikkeld. Ze zijn dé professionele partner voor onze internetuitingen.

 • Fijnland

  Samenwerken met Elco is samenwerken met iemand die naast verstand van zaken ook gevoel voor verhoudingen, letterlijk en figuurlijk, heeft.

 • Regio Hart van Brabant

  Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.

Klanten
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg.
Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.
Ok Weigeren