Over ons

Als een Rode Lap

Sinds 2011 onder deze naam en daarvoor al onder andere bedrijfsnamen worden diverse passies gecombineerd tot uitstekende eindproducten. Onze doelgroep haalt graag kwaliteit in huis en neemt geen genoegen met half werk.

Over ons

Wie zijn wij?

Als een Rode Lap wordt door één professional gedreven: Elco. Om hem heen staat een team specialisten die diverse disciplines tot in de puntjes beheersen, die per project ingevlogen kunnen worden. Denk daarbij aan tekstschrijvers, grafisch vormgevers, sparringpartners, videobewerkers.
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Kwaliteiten die zeer zichtbaar zijn in de samenwerking met Als een Rode Lap. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant

KORTE LIJNTJES ZONDER RUIS

U communiceert altijd direct met degene die de kennis in huis heeft en die u precies kan uitleggen hoe het allemaal werkt. U wordt nooit van het kastje naar de muur gestuurd en afspraken die u maakt, staan direct.

KENNIS OPGEDAAN IN HET 'VELD'

In de afgelopen 15 jaar is alle kennis opgedaan "in het veld". Hierdoor hebben we een 'hands-on' benadering en zien we voorbij de theorie. Het resultaat telt. Dat de klant blij wordt telt ook. Alle poespas er omheen telt minder.

GEEN 9 TOT 5 MENTALITEIT

Er wordt gewerkt wanneer het u uitkomt, dus ook in de avond- en nachtelijke uren en zowel doordeweeks als in het weekend. U kunt daardoor zowel binnen en buiten kantooruren rekenen op een vlotte respons.

FOCUS OP KWALITEIT

U verwacht niets minder dan perfectie, u verwacht dat de klus naar alle tevredenheid geklaard wordt. Opdrachten die aangenomen worden worden door ons eerst uitgebreid doorgelicht en daarna piekfijn uitgevoerd.

DIENSTVERLENINGSCONCEPT

Ons dienstverleningsconcept is simpel; als de klant tevreden is dan zijn wij dat ook. Klanten worden blij als er voldaan wordt aan meerdere voorwaarden: een geslaagd product, goede service, goede randvoorwaarden.

Conceptontwikkeling

Naast de reguliere dienstverlening ontwikkelen wij ook concepten. Vanaf idee tot project tot succes. Recente voorbeelden daarvan zijn Formulier met iDeal waarmee we een doelgroep benaderen met kant-en-klare iDeal functionaliteit en Samen zien we meer waarmee we samen met gemeenten uit de regio buurtpreventie teams efficiënter laten werken.

Formulier met iDeal
Samen zien we meer

Wordt u onze nieuwste tevreden klant?

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
(C) Als een Rode Lap - KVK 53581792 - BTW NL165622131B02 - Prijzen ex btw