Grafisch ontwerp

Creatief en inspirerend.

Wij maken allerlei creatieve grafische producten. Van visitekaartjes en logo's tot web-art, infographics, banners, iconen, advertenties en meer. We doen de hele realisatie; van idee naar concept tot eindproduct. Meer weten? Neem contact op!Grafisch ontwerp
uit Waalwijk

Logo's, visitekaartjes, briefpapier, infographics, banners, advertenties, web-art, iconen en meer.

Vrijwel alles dat valt onder de noemer grafisch ontwerp is door ons realiseerbaar. Of het nou om een logo of om een banner gaat. Wij gebruiken professionele software en zijn in staat om unieke, opvallende grafics te ontwerpen. Eventueel werken we samen met kwaliteitsdrukkers uit de regio.

Laat ons weten wat u wilt laten ontwerpen.

Werkwijze

Alles begint met het contactverzoek waarin u ons vertelt wat uw wensen zijn. Indien mogelijk sturen we u binnen een dag een offerte toe. We komen natuurlijk ook graag gratis en vrijblijvend bij u op de koffie om uw wensen en de offerte te bespreken. 

Tijdens het ontwerpen stemmen we regelmatig de vorderingen met u af.

Toegevoegde waarde

Wij zijn heel goed in grafische vormgeving. Maar we doen meer: we maken prachtige websites, fantastische foto's die écht een boodschap overbrengen, we hebben een hightech serverplatform waarop we een eigen supersnelle en stabiele cloud draaien, we maken hippe videoproducties en verrichten in-house al het technisch onderhoud.

Daarom kunnen we met recht zeggen: een website van ons is meer dan een website: er zit van alles achter, op en in dat de waarde groter maakt dan de som der delen.

 • BoVeSaw B.V.

  Voor de tweede keer onze site laten bouwen door Als een Rode Lap.
  Ging super snel en zij denken mee in ontwerp en oplossingen. Ik kan ze echt wel aanbevelen!


 • Tiltechniek B.V.

  In de afgelopen jaren heeft Als een rode lap diverse websites voor ons gemaakt. Door hun deskundigheid, loyaliteit en betrokkenheid verloopt de samenwerking vlot en soepel. Last minute acties of foutmeldingen worden snel en naar volle tevredenheid afgewikkeld. Ze zijn dé professionele partner voor onze internetuitingen.

 • Fijnland

  Samenwerken met Elco is samenwerken met iemand die naast verstand van zaken ook gevoel voor verhoudingen, letterlijk en figuurlijk, heeft.

 • Regio Hart van Brabant

  Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant

Word ook een tevreden klant!