Grafisch ontwerp

Wij maken allerlei creatieve grafische producten. Van visitekaartjes en logo's tot animaties, banners, iconen en meer. Het hele ontwerp proces doen we in-house; van idee tot eindproduct.


Inleiding

Voor elk professioneel bedrijf is een gedegen huisstijl de eerste stap, nog voordat er aan aqcuisitie wordt gedaan. Immers geeft de huisstijl vorm aan de identiteit van een bedrijf. Het is daarom belangrijk dat er over uw huisstijl wordt nagedacht en dat deze professioneel wordt ontworpen.

Een huisstijl

Een huisstijl bestaat uit allerlei componenten. Soms meer, soms minder. Wij ontwerpen elk onderdeel. Beginnend met uw logo, maar we gaan verder. Het kleurenpallet dat in al uw communicatie wordt gebruikt, de marges, de typografie, aanvullende graphics, etc.

Of losse graphics

Natuurlijk kunt u ook gewoon voor een losse opdracht bij ons terecht. Een los logo, een briefheader, een banner, folder of iets anders. Wij ontwerpen het graag voor u en verzorgen eventueel ook de pulbicatie online of met drukwerk.


Werkwijze

Alles begint met contact. Neem contact met ons op en vertel ons wat uw wensen zijn, en eventueel ook iets over u of uw bedrijf.

Wij gaan vervolgens met u in gesprek over uw verwachtingen en doelstellingen. Na een vrijblijvende offerte gaan wij snel aan de slag. Een los logo wordt meestal binnen 2 weken opgeleverd. Het ontwerpen van een volledige huisstijl duurt iets langer. Voor andere producten zoals folders is de oplevertijd ook afhankelijk van de drukker.

Wij zijn ook ervaren webdesigners, dus eventueel verwerken wij uw logo of huisstijl ook gelijk in een gloednieuwe website.


Voorbeelden

Hieronder enkele recente voorbeelden van grafisch ontwerp.

Animatie:
Beelden en merken:

Contact

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.