Skip to main content

Mooie graphics als kern van uw huisstijl.

Grafisch ontwerp

Een gedegen huisstijl is de eerste stap, nog voordat er aan aqcuisitie wordt gedaan. Immers geeft de huisstijl vorm aan de identiteit van een bedrijf. Het is daarom belangrijk dat er over uw huisstijl wordt nagedacht.

Grafisch ontwerp

Een huisstijl

Een huisstijl bestaat uit allerlei componenten. Soms meer, soms minder. Wij ontwerpen elk onderdeel. Beginnend met uw logo, maar we gaan verder. Het kleurenpallet dat in al uw communicatie wordt gebruikt, de marges, de typografie, aanvullende graphics, etc.

Losse graphics

Natuurlijk kunt u ook gewoon voor een losse opdracht bij ons terecht. Een los logo, een briefheader, een banner, folder of iets anders. Wij ontwerpen het graag voor u en verzorgen eventueel ook de pulbicatie online of met drukwerk.

Werkwijze

Neem contact met ons op en vertel ons wat uw wensen zijn en vertel ook iets over u, uw organisatie of uw bedrijf. We kunnen u dan makkelijker vertellen wat we precies voor u kunnen betekenen.

Grafisch ontwerp werkwijze

Uniek

Na een vrijblijvende offerte gaan wij snel aan de slag. Een los logo wordt meestal binnen 2 weken opgeleverd. Het ontwerpen van een volledige huisstijl duurt iets langer. Voor andere producten zoals folders is de oplevertijd ook afhankelijk van de drukker.

Verwerkt in uw website

Wij zijn ook ervaren webdesigners, dus eventueel verwerken wij uw logo of huisstijl ook gelijk in een gloednieuwe website. Bekijk daarvoor ook onze webdesign pagina.

Voorbeelden

Hieronder enkele recente voorbeelden van grafisch ontwerp.

Animatie:
Beelden en merken: