Toegankelijkheid

Skip to main content

Budget webdesign

Budget webdesign voor startende of kleine bedrijven met weinig budget voor een website.

Webdesign

Inleiding

Een budget website laten maken? Speciaal voor kleine en startende ondernemers die geen toereikend budget hebben voor een uitgebreide website en ontwerp op maat, maar die toch een website willen hebben zonder reclame en met een eigen e-mail adres. Budget webdesign voor een goedkope website is vanaf nu voor iedereen binnen handbereik. Budget webdesign voor €200,-.

Budget webdesign

Een budget website bouwen wij met het Joomla CMS. Voor budget webdesign gebruiken we een standaardtemplate van Yootheme waarin we uw logo, teksten en afbeeldingen plaatsen. Door standaardtemplates hoeven we geen ontwerp op maat te maken en wordt webdesign goedkoop en snel.

Gezien worden

Ondanks de lage prijs van een budget website wordt u met deze website wel gezien! Uw website is representatief en voorbereid om goed vindbaar te zijn in zoekmachines. Laat de wereld zien wat u doet!
Budget webdesign

Ontwerp

Uw budget website wordt geleverd met een template met plek voor uw content, een zijbalk en een header met daarin het menu en uw logo. Uw accentkleuren worden gebruikt. Omdat we een standaardtemplate gebruiken is webdesign goedkoop en heeft u toch een professionele website.

Stijl

Het budget webdesign is eenvoudig, zakelijk en modern. En met uw eigen logo en kleuren ziet uw website er toch uniek uit.

Opbouw

We leveren uw website met 4 pagina's. Bijvoorbeeld een homepage, informatiepagina, productenpagina en contactpagina. Maar dit mag u zelf bepalen.

Joomla CMS - zelf pagina's bewerken

Uw website wordt geleverd met het Joomla CMS. U krijgt toegang om zelfstandig uw pagina's te kunnen bewerken en afbeeldingen te uploaden zodat u ons daarvoor niet nodig heeft.

Over het Joomla CMS

Joomla

Met Joomla kunt u uw pagina's bewerken in een omgeving die er uit ziet als Word. Zonder moeite kunt u uw teksten voorzien van opmaak en afbeeldingen op de pagina's plaatsen. Lees meer over Joomla.


Wat kost budget webdesign

Budget webdesisn is opgebouwd uit eenmalige kosten en jaarlijkse kosten.

€200,- eenmalig

Voor het bouwen van uw website en het aanmaken van de pagina's.

€234,- per jaar

Voor webhosting (basispakket), een .nl domeinnaam, onderhoud en een SSL certificaat.

Hosting & e-mail

Bij het budget webdesign pakket krijgt u ons basis webhostingpakket met 4GB opslagruimte en 10GB dataverkeer. Ook krijgt u de mogelijkheid om e-mail adressen aan te maken zoals Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen u hier graag bij.


Overige informatie

Hoe lang duurt het maken van mijn budget website?

Een budget website laten maken duurt niet lang; gemiddeld hebben wij een budget website al binnen 2 weken klaar. Binnen 2 weken kunt u de link naar uw nieuwe website dus verspreiden bij uw klanten, op social media en naar relaties.

Hoe bestel ik een budget website?

Neem contact op en geef aan dat u een budget website wilt laten maken. Wij vragen u vervolgens om uw logo en de teksten voor op de 4 pagina's toe te sturen. Vervolgens krijgt u van ons een factuur die per overschrijving of per iDeal betaald kan worden, waarna wij uw website gemiddeld binnen 2 weken opleveren.

Kan ik achteraf ook op jullie rekenen?

Uiteraard! Wij gaan voor service en een langdurige klantrelatie zodat u in de toekomst weer bij ons aanklopt. Wij helpen u ook achteraf graag met uw website en e-mail, voor kleine en incidentele wijzigingen doen we dat altijd gratis.

Zit er een CMS in mijn budget website?

Ja, het Joomla CMS is inbegrepen. U krijgt een 'editor' profiel zodat u zelfstandig extra pagina's, teksten en afbeeldingen kunt aanmaken of wijzigen maar geen technische wijzigingen kunt doorvoeren.

Kan ik zelf een domeinnaam kiezen?

U kunt een domeinnaam kiezen die nog niet in gebruik is of u kunt uw bestaande domeinnaam laten verhuizen. Wanneer u contact op neemt kunt u laten weten welke domeinnaam u graag zou willen laten registreren of verhuizen.

Hoe vinden zoekmachines mijn website?

Wij melden uw website na oplevering aan bij Google waarna u gemiddeld binnen een maand vindbaar bent. Hoe hoog u staat in de zoekresultaten hangt vervolgens af van de kwaliteit van uw teksten en bijvoorbeeld hoeveel andere websites naar uw website linken.

Kan mijn website doorgroeien?

Jazeker! Omdat het Joomla CMS al ingebouwd is, kunnen we op een later moment gemakkelijk extra functionaliteit aanbrengen of alsnog uw website voorzien van een ontwerp op maat.