Toegankelijkheid

Skip to main content

Budget webdesign

Budget webdesign voor startende of kleine bedrijven met weinig budget voor een website.

Budget website laten maken?

Een budget website laten maken? Speciaal voor kleine en startende ondernemers die geen toereikend budget hebben voor een uitgebreide website en ontwerp op maat, maar die toch een website willen hebben zonder reclame en met een eigen e-mail adres. Budget webdesign voor een goedkope website is vanaf nu voor iedereen binnen handbereik. Budget webdesign voor €200,-.

Hoe dan?

Een budget website wordt geleverd zonder CMS en met een standaard template waarin uw logo bovenaan geplaatst wordt, een menubalk eronder en uw teksten en afbeeldingen op de pagina's. Door geen ontwerp op maat te maken en geen CMS mee te leveren wordt webdesign goedkoop en snel.

Gezien worden

Ondanks de lage prijs van een budget website wordt u met deze website wel gezien! Uw website is representatief en voorbereid om goed vindbaar te zijn in zoekmachines. Laat de wereld zien wat u doet!

Het ontwerp

Mooi in zijn eenvoud.

Uw budget website wordt geleverd met een template met plek voor uw content, een zijbalk en een header met daarin het menu en uw logo. Uw accentkleuren worden gebruikt. Omdat we een standaardtemplate gebruiken is webdesign goedkoop en heeft u toch een professionele website.

Stijl

Het budget webdesign is eenvoudig, zakelijk en modern. En met uw eigen logo en kleuren ziet uw website er toch uniek uit.

Opbouw

We leveren uw website met 4 pagina's. Bijvoorbeeld een homepage, informatiepagina, productenpagina en contactpagina. Maar dit mag u zelf bepalen.

Wat kost budget webdesign?

Lekker overzichtelijk.
Budget webdesisn is opgebouwd uit eenmalige kosten en jaarlijkse kosten.

€200,- eenmalig

Voor het bouwen van uw website en het aanmaken van de pagina's.

€250,- per jaar

Voor webhosting (basispakket), een .nl domeinnaam, onderhoud en een SSL certificaat.

Hosting & e-mail

Alles wat u nodig heeft.
Bij het budget webdesign pakket krijgt u ons basis webhostingpakket met 4GB opslagruimte en 10GB dataverkeer. Ook krijgt u de mogelijkheid om e-mail adressen aan te maken zoals info@uwbedrijfsnaam.nl. Wij helpen u hier graag bij.
Meer informatie?

Overige informatie

Alles wat u wilt weten.

Hoe lang duurt het maken van mijn budget website?

Een budget website laten maken duurt niet lang; gemiddeld hebben wij een budget website al binnen 2 weken klaar. Binnen 2 weken kunt u de link naar uw nieuwe website dus verspreiden bij uw klanten, op social media en naar relaties.

Hoe bestel ik een budget website?

Neem contact op en geef aan dat u een budget website wilt laten maken. Wij vragen u vervolgens om uw logo en de teksten voor op de 4 pagina's toe te sturen. Vervolgens krijgt u van ons een factuur die per overschrijving of per iDeal betaald kan worden, waarna wij uw website gemiddeld binnen 2 weken opleveren.

Kan ik achteraf ook op jullie rekenen?

Uiteraard! Wij gaan voor service en een langdurige klantrelatie zodat u in de toekomst weer bij ons aanklopt. Wij helpen u ook achteraf graag met uw website en e-mail, voor kleine en incidentele wijzigingen doen we dat altijd gratis.

Zit er onderhoud bij?

Ja, dat houdt in dat u incidentele en kleine wijzigingen naar ons kunt opsturen die wij dan kosteloos verwerken op uw website.

Kan ik zelf een domeinnaam kiezen?

U kunt een domeinnaam kiezen die nog niet in gebruik is of u kunt uw bestaande domeinnaam laten verhuizen. Wanneer u contact op neemt kunt u laten weten welke domeinnaam u graag zou willen laten registreren of verhuizen.

Hoe vinden zoekmachines mijn website?

Wij melden uw website na oplevering aan bij Google waarna u gemiddeld binnen een maand vindbaar bent. Hoe hoog u staat in de zoekresultaten hangt vervolgens af van de kwaliteit van uw teksten en bijvoorbeeld hoeveel andere websites naar uw website linken.