Budget webdesign

 • Een budget website is speciaal bedoeld voor startende ondernemers en ondernemers met weinig budget voor een website. Een budget website laten maken is heel simpel en u uw website wordt gemiddeld al binnen twee weken opgeleverd.

 • Een budget website laten maken kost eenmalig €200 en jaarlijks €234 voor hosting, domeinnaam, onderhoud en SSL certificaat. Inclusief voldoende ruimte om door te groeien, voor e-mail en afbeeldingen.

 • Onze Trustpilot pagina staat vol met lof van klanten. Zij waarderen de persoonlijke aandacht, de vriendelijke prijzen, de kennis, kwaliteit en flexibiliteit.

Budget webdesign

Een budget website laten maken? Speciaal voor kleine en startende ondernemers die geen toereikend budget hebben voor een uitgebreide website en ontwerp op maat, maar die toch een website willen hebben zonder reclame en met een eigen e-mail adres. Budget webdesign voor een goedkope website is vanaf nu voor iedereen binnen handbereik omdat de kosten voor budget webdesign maar €200,- bedragen.

WIE ZIJN WIJ

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, fotografie en ontwerpen. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

WERKEN MET ONS

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons

Budget website laten maken?

Een budget website bouwen wij met het Joomla CMS. Voor budget webdesign gebruiken we een standaardtemplate van Yootheme waarin we uw logo, teksten en afbeeldingen plaatsen. Door standaardtemplates hoeven we geen ontwerp op maat te maken en wordt webdesign goedkoop en snel.

Ook gebruiken we geen plug-ins; alleen standaardfunctionaliteit in Joomla. Dat is over het algemeen voldoende en daardoor kunnen we sneller bouwen en kunnen we het CMS bijna helemaal automatisch up-to-date houden achteraf waardoor een goedkoper onderhoudspakket volstaat.

Word gezien!

Ondanks de lage prijs van een budget website wordt u met deze website wel gezien! Uw website is representatief en voorbereid om goed vindbaar te zijn in zoekmachines. Laat de wereld zien wat u doet!

Wat kost budget webdesign?

De kosten voor budget webdesign bedragen:

€ 200 eenmalig
En na het bouwen:
€ 234 per jaar

voor webhosting, de domeinnaam, onderhoud en een SSL certificaat.

 • EENMALIGE KOSTEN €200:
 • € 200
  Het bouwen van de website.
 • JAARLIJKSE KOSTEN €234:
 • € 120
  Webhosting pakket met 4GB ruimte.
 • € 99
  Technisch onderhoud aan het CMS.
 • € 15
  Uw eigen .nl of .com domeinnaam.
 • GRATIS
  SSL certificaat (slotje in adresbalk t.w.v. €50).

Goedkoop webdesign voor een klein budget, maar toch professioneel? Neem contact op.

 • Modern Joomla CMS.
 • Veilige website.
 • Snelle server in NL.
 • Maarliefst 4Gb ruimte.
 • Yootheme template.
 • Gratis SSL certificaat.

Goedkoop webdesign

Vormgeving van uw budget website

Uw budget website wordt geleverd met een Yootheme Pro template naar keuze. Omdat we een standaardtemplate gebruiken is webdesign goedkoop en heeft u toch een professionele website.

Welke Yootheme Pro templates kan ik kiezen?

U kunt vrij kiezen voor alle beschikbare Yootheme Pro templates. Klik op de groene knop om alle templates te zien en onthoud de naam van een mooie template. Neem vervolgens contact met ons op.
Voorbeelden:
Copper Hill

Copper Hill

District

District

Florence

Florence

Flow

Flow

Horizon

Horizon

Juno

Juno

Morgan

Morgan

Nioh

Nioh

Pinewood

Pinewood

Summit

Summit

Vision

Vision

Yard

Yard

Budget website vormgeving

Kosten van een budget website

Een budget website laten maken kost bij ons maar eenmalig €200. Voor dit bedrag plaatsen wij uw budget website op ons meest verkochte webhosting pakket. Bij dit webhosting pakket, dat maar €120 per jaar kost, heeft u genoeg ruimte (4GB) voor e-mails en afbeeldingen. Bij uw webhosting pakket kiest u zelf uw .nl of .com domeinnaam voor €15 per jaar. U kunt vervolgens kosteloos emailadressen aanmaken zoals Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.'. Ook hebben we een goedkoop onderhoudspakket voor uw budget website waarbij we uw website op geautomatiseerde wijze up-to-date houden voor maar €99 per jaar. Dat kan omdat er in een budget website geen extra plug-ins zitten die onderhoud vergen. En we doen er gratis een SSL certificaat bij t.w.v. €50. Met dit budget webdesign pakket heeft u dus voor weinig geld een professionele budget website. In totaal bedragen de jaarlijkse kosten dus maar €234.

Webdesign kosten

Budget webdesign informatie

Hieronder beantwoorden we diverse vragen over het laten maken van een budget website. Heeft u meer vragen over budget webdesign? Contact is altijd vrijblijvend, neem contact op.

 

Hoe wordt mijn budget website vormgegeven?

We bouwen uw website inclusief 4 pagina's bijvoorbeeld een homepage, informatiepagina, productenpagina en contactpagina. Deze worden vormgegeven door een Yootheme Pro template naar keuze.

Hoe lang duurt het maken van mijn budget website?

Een budget website laten maken duurt niet lang; gemiddeld hebben wij een budget website al binnen 2 weken klaar. Binnen 2 weken kunt u de link naar uw nieuwe website dus verspreiden bij uw klanten, op social media en naar relaties.

Wat kost een budget website?

Een budget website kost eenmalig €200 excl. btw. voor het bouwen en vervolgens jaarlijks €120 excl. btw. voor de webhosting, €15 excl. btw. voor de .nl of .com domeinnaam en €99,- per jaar voor het onderhoud. Een SSL certificaat krijgt u er van ons gratis bij.

Hoe bestel ik een budget website?

Neem contact op en geef aan dat u een budget website wilt laten maken. Wij vragen u vervolgens om uw logo en de teksten voor op de 4 pagina's toe te sturen. Vervolgens krijgt u van ons een factuur die per overschrijving of per iDeal betaald kan worden, waarna wij uw website gemiddeld binnen 2 weken opleveren.

Kan ik achteraf ook op jullie rekenen?

Uiteraard! Wij gaan voor service en een langdurige klantrelatie zodat u in de toekomst weer bij ons aanklopt. Wij helpen u ook achteraf graag met uw website en e-mail, voor kleine en incidentele wijzigingen doen we dat altijd gratis.

Zit er een CMS in mijn budget website?

Ja, het Joomla CMS is inbegrepen. U krijgt een 'editor' profiel zodat u zelfstandig extra pagina's, teksten en afbeeldingen kunt aanmaken of wijzigen maar geen technische wijzigingen kunt doorvoeren.

Kan ik zelf een domeinnaam kiezen?

U kunt een domeinnaam kiezen die nog niet in gebruik is of u kunt uw bestaande domeinnaam laten verhuizen. Wanneer u contact op neemt kunt u laten weten welke domeinnaam u graag zou willen laten registreren of verhuizen.

Hoeveel e-mail adressen kan ik aanmaken?

Binnen het 'basis' webhostingpakket dat u bij uw budget website krijgt kunt u onbeperkt e-mail adressen aanmaken. Dus bijvoorbeeld eentje voor algemene informatie, eentje voor u zelf, eentje voor al uw collega's, of voor de verkoopafdeling, etc. Op alle e-mailadressen zit ook nog eens een spamfilter.

Hoe snel vinden zoekmachines mijn budget website?

Wij melden uw website na oplevering aan bij Google waarna u gemiddeld binnen een maand vindbaar bent. Hoe hoog u staat in de zoekresultaten hangt vervolgens af van de kwaliteit van uw teksten en bijvoorbeeld hoeveel andere websites naar uw website linken.

Kunnen jullie ook mijn logo maken?

Natuurlijk kunnen we dat! Logo ontwerp zit niet standaard in budget webdesign, maar afhankelijk van uw wensen kunnen we dit tegen een vriendelijke prijs verzorgen. Laat dit weten als u contact op neemt.

Werkt een budget website op alle schermformaten?

Budget websites die wij bouwen zijn responsive. Dat betekend dat elke budget website werkt op zowel grote als kleine schermen, dus ook op telefoons. Wel zo handig als uw bezoekers informatie opzoeken via hun mobiele telefoon.

Kan ik doorgroeien?

Jazeker! Omdat het Joomla CMS al ingebouwd is, kunnen we op een later moment gemakkelijk extra functionaliteit aanbrengen of alsnog uw website voorzien van een ontwerp op maat.


Offerte aanvragen? Lastige vragen stellen over budget webdesign? Informatie over budget webdesign opvragen?
Budget webdesign informatie
 • Wij registreren .nl of .com domeinnamen binnen 24 uur. Onze hosting pakketten zijn geoptimaliseerd voor Joomla en Wordpress en werken uiteraard vanuit een Nederlands datacenter (TransIP). Speciaal voor gebruikers die hoge eisen stellen aan snelheid, opslagruimte en stabiliteit. Ga naar hosting en domeinnamen.

 • Wij maken fantastisch mooie foto's voor allerlei thema's. Of het nou gaat om makelaardij, natuur, landschap, mensen, machines of objecten. Of de doelgroep nou willekeurige consumenten zijn of kritische kenners; onze foto's werken en voegen écht iets toe aan het verhaal. Ga naar fotografie.

 • Software die niet regelmatig voorzien wordt van updates is kwetsbaar voor hackers en bugs. Dat geld ook voor Joomla en Wordpress. Heb je zelf niet de zin, tijd of know-how om Joomla of Wordpress up-to-date te houden dan nemen wij deze zorgen graag uit handen. Bekijk ons onderhoudspakket.

 • Je hebt veel tijd, moeite en geld in je website gestoken maar komt er achter dat er geen bezoekers komen. Is je website wel aangemeld bij -en geoptimaliseerd voor- zoekmachines? Dit is een tijdrovend proces en verdient een specialist met ervaring. Ga naar zoekmachine optimalisatie.

 • Wanneer je begint met ondernemen, of wanneer je onderneming zich herpositioneerd op de markt, is het slim om de huisstijl te laten ontwerpen door een grafisch vormgever met oog voor detail en voor consistentie. Visitekaartjes, logo, banners, wij ontwerpen alles. Ga naar grafisch ontwerp.

Diensten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Wij plaatsen analytische cookies.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.