Fotograaf

Prachtige foto's van elk moment, persoon, object of evenement. Met professionele fullframe apparatuur en de juiste kennis ontstaat er fantastisch beeldmateriaal.
Fotografie

Inleiding

Sinds 2005 ben ik, Elco, fotograaf. Ik heb ervaring met allerlei camera-apparatuur en ben graag bezig met licht en compositie. Ik maak prachtige foto's van mensen, producten, architectuur, steden en landschap.

Prachtige foto's

Foto's zeggen in 1 oogopslag meer dan duizend woorden, het cliché is waar. Met onze professionele apparatuur, onze kennis en oog voor wat mooi is maken we unieke foto's. Wij gaan voor spraakmakende beelden vanuit verrassende perspectieven.

Zakelijke en privé

We verzorgen allerlei soorten fotografie en dat doen we voor bedrijven en organisaties maar ook voor particulieren. Van portretfoto's en familieshoots tot reclame en bedrijfsfotografie.


Soorten fotografie

We zijn u graag van dienst voor een scala aan verschillende fotografiesoorten.

Bruiloft

Een trouwfotograaf met oog voor elke lach en traan, die jullie dag prachtig op beeld vastlegd en die onopvallend aanwezig is.

Portret

Foto's in leuke omgevingen waarin jij, je familie en vrienden centraal staan. Mooie portretfoto's door een ontspannen fotograaf.

Stad en land

Met high-end apparatuur en gevoel voor wat mooi is leggen we dorp, stad en land prachtig vast voor o.a. gemeentes en organisaties.

Makelaardij

Op Funda herken je nog steeds het werk van een echte fotograaf tussen foto's die verkopers of makelaars zelf nemen.

Sport

Snelle acties, foto's met beweging, detailfoto's van individuele sporters of juist van een team in beweging.

Reclame

Foto's van producten, diensten en mensen achter het bedrijf. Reclamefotografie geeft uw bedrijf een gezicht.

Transport

De wereld is in beweging. Transport van mensen, producten, onderdelen, etc. Van vrachtwagens en auto's tot boten: wij fotograferen het.

Evenementen

Evenementen, congressen of andere type bijeenkomsten. Wij leggen het haarfijn vast en zijn onopvallend aanwezig.


Onze apparatuur

Om de mooiste foto's te maken, gebruiken wij professionele apparatuur van Sony zoals twee fullframe Sony S7II's (24,3MP), objectieven van o.a. Zeiss, een Sony FDR-AX53 (4K, stabilized), Vanguard statieven, twee Edelkrone Motion Box'en + tilt kit, Nissin flitsers en meer. En dat is alleen nog maar de hardware, naast onze speciale software. Met deze hard- en software kunnen we niet alleen normale foto's maken, we zijn ook meesters in strobefotografie (strobist), timelapse en cinemagraphs..


Stockfoto's

Wij zijn regelmatig op pad voor het maken van stockfoto's die we aanleveren bij Shutterstock en iStockphoto. Zo hebben we voor u altijd een voorraad bruikbare foto's over allerlei onderwerpen en van allerlei plekken.

Stockfoto's zijn per direct verkrijgbaar, u hoeft dus niet te wachten totdat de fotograaf zijn werk heeft gedaan. Van stockfoto's die u koopt ontvangt u het niet-exclusieve recht om deze te gebruiken in uw projecten, op uw website, in drukwerk, etc. U ziet precies wat u krijgt op het moment van aankoop. Wij zijn stockfotograaf en leverancier van stockfoto's uit de regio Waalwijk - Tilburg - Den Bosch (Brabant) op o.a. Shutterstock.

Koop onze stockfoto's rechtstreeks bij ons voor maar €9,- per foto en gebruik die foto onbeperkt in drukwerk of digitaal materiaal ten behoeve van uw bedrijf of organisatie*. U ontvangt het bestand in de hoogste kwaliteit. Geen verplicht abonnement of credits, gewoon kiezen en kopen.

Bekijk op Shutterstock onze foto's en neem contact op om te bestellen. Afhankelijk van uw abonnement is rechtstreeks bij ons bestellen goedkoper.


Portfolio

We hebben een uitgebreid portfolio van reeds gemaakte foto's. Hieronder een kleine selectie.

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Wij plaatsen analytische cookies.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.