Fotograaf

Prachtige foto's van elk moment, persoon, object of evenement. Met professionele fullframe camera's en de juiste kennis ontstaat er fantastisch beeldmateriaal.


Mooie foto's

Sinds 2005 ben ik, Elco, fotograaf. Ik heb ervaring met allerlei camera-apparatuur en ben graag bezig met licht en compositie. Ik maak prachtige foto's van mensen, producten, architectuur, steden en landschap.

Prachtige foto's

Foto's zeggen in 1 oogopslag meer dan duizend woorden, het cliché is waar. Met onze professionele apparatuur, onze kennis en oog voor wat mooi is maken we unieke foto's. Wij gaan voor spraakmakende beelden vanuit verrassende perspectieven.

Zakelijk & particulier

We verzorgen allerlei soorten fotografie en dat doen we voor bedrijven en organisaties maar ook voor particulieren. Van portretfoto's en familieshoots tot reclame en bedrijfsfotografie.

Direct een impressie bekijken van onze foto's.


Soorten fotografie

We zijn u graag van dienst voor een scala aan verschillende fotografiesoorten.

Vast geprijsde diensten:

Onze apparatuur

Wij investeren in top-apparatuur zodat u dat niet hoeft te doen. We weten er alles van af en gebruiken alleen het beste materiaal.

Om de mooiste foto's te maken, gebruiken wij professionele apparatuur van Sony zoals een fullframe Sony S7II en S7III (24,3MP), objectieven van o.a. Zeiss, een Sony FDR-AX53 (4K, stabilized), Vanguard statieven, twee Edelkrone Motion Box'en + tilt kit, Nissin flitsers en meer.


Stockfoto's

Wij zijn regelmatig op pad voor het maken van stockfoto's die we aanleveren bij Shutterstock en iStockphoto. Zo hebben we voor u altijd een voorraad bruikbare foto's over allerlei onderwerpen en van allerlei plekken.

Van stockfoto's ontvangt u het niet-exclusieve recht om deze te gebruiken in uw projecten. U ziet precies wat u krijgt op het moment van aankoop. Wij zijn stockfotograaf in regio Waalwijk, Tilburg en Den Bosch (Brabant) en publiceren onze foto's o.a. op Shutterstock.

Stock foto's

Contact

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Portfolio

We hebben een uitgebreid portfolio van reeds gemaakte foto's. Hieronder een kleine selectie.

Instagram

 

Klanten

Logo Den Bosch
Logo Avans
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel