Fotografie.

  • Wij maken prachtige foto's van elk moment, object of evenement. Van strakke reclamefotografie tot landschap en architectuur tot creatieve trouwfoto's. Met professionele fullframe apparatuur en de juiste kennis maken we fantastisch beeldmateriaal.

  • Onze Trustpilot pagina staat vol met lof van klanten. Zij waarderen de persoonlijke aandacht, de vriendelijke prijzen, de kennis, kwaliteit en flexibiliteit.

Fotografie

Sinds 2005 ben ik, Elco, fotograaf. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring opgebouwd en kennis opgedaan over apparatuur, licht en composities en vrijwel alle combinaties van camera instellingen. Hiermee maak ik steeds de mooiste foto's. Van producten, van huizen, steden en landschap, maar bijvoorbeeld ook trouwfoto's. Neem contact op.

WIE ZIJN WIJ

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, fotografie en ontwerpen. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

WERKEN MET ONS

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons

Recente foto's


2000x1500 Bomen
2000x1500 Gang
Trouwen2
Fotoshoot 2
2000x1500 Kantoor
2000x1500 Koeien
2000x1500 Maasboulevard
Fotoshoot
2000x1500 Snelweg
Trouwen1
960x720 Terras
960x720 Windmolens
960x720 Woontoren
960x720 Zon Boom
960x455 Beeksebergen
960x455 Dbnacht
960x455 Efteling
960x455 Waalwijk

Fotograaf Waalwijk, Tilburg, Den Bosch

Welkom bij uw fotograaf in Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Tilburg, Den Bosch en omstreken. Opdrachtevers zijn particulieren, bedrijven, makelaars, particulieren, sportverenigingen, etc. De stijl varieert van strakke reclamefotografie tot creatieve allroundfotografie. Voor het maken van de mooiste foto's is er de beschikking over professionele (rand)apparatuur.
Na de opdrachtverstrekking gaan wij snel op pad. De foto's worden digitaal aangeleverd. In tegenstelling tot veel van onze ouderwetse concurrenten krijgt u bij ons zelf alle publicatierechten. Over het algemeen werken wij op basis van uurtarief, maar indien gewenst is een fixed price ook mogelijk.
Fotograaf Waalwijk, Tilburg, Den Bosch

Soorten fotografie

Als fotograaf in de regio Waalwijk, Tilburg en Den Bosch hebben wij ons gespecialiseerd in de onderstaande soorten fotografie.

Bruiloft

Op jullie bruiloft wil je natuurlijk een trouwfotograaf die oog heeft voor elke lach en traan, die jullie en de gasten op jullie bruiloft prachtig op beeld vastlegd en die onopvallend aanwezig is. Lees meer over trouwfoto's.

Portret

Foto's in leuke omgevingen waarin jij, je kinderen, je partner, je ouders of wie dan ook centraal staan. Portretfoto's waarop je ziet hoe mooi jullie zijn. Op zoek naar een ontspannen portretfotograaf die de kneepjes van het vak kent? Contact.

Landschap

Met high-end apparatuur en gevoel voor wat mooi is leggen we zowel stad, dorp als land prachtig vast. Dat doen we bijvoorbeeld voor gemeenten en regio's voor gebruik in allerlei media. Op zoek naar een landschapfotograaf? Contact.

Makelaardij

Makelaardij fotografie is een vak apart. Op Funda herken je nog steeds het werk van een fotograaf tussen foto's die verkopers of makelaars zelf nemen. Vooral voor projecten in het hogere segment loont de inzet van een makelaardij fotograaf die zowel interieur als exterieur kan vastleggen. Contact.

Sport

Snelle acties, foto's met beweging, detailfoto's van individuele sporters of juist van een team in beweging. Alles is mogelijk bij sportfotografie. Contact.

Reclame

Reclamefotografie gaat over producten, diensten en mensen. Over de klanten en over de mensen achter het bedrijf. Reclamefotografie kan een menselijk gezicht geven aan een bedrijf, of gewoon producteigenschappen uitlichten. Contact.

Transport

De wereld is altijd in beweging. Vervoer en transport van mensen, producten, onderdelen, vee, etc. Van vrachtwagens tot bussen, van auto's tot boten. Het is een ware kunst om deze onderwerpen in beweging op foto vast te leggen binnen hun context. Contact.

Weer

Van de zon tot de sterren, van onweer tot storm, het zijn prachtige fenomenen die zich uitstekend lenen om op foto vastgelegd te worden. Met de juiste kennis en apparatuur herken je de fotograaf tussen de vele amateurbeelden. Contact.

Mensen

Mensen is een breed begrip. Het kan gaan om bijeenkomsten, binnensteden, feesten, groepen, activiteiten, alles waar mensen met zichzelf of met elkaar bezig zijn. Een goede fotograaf is niet bang of verlegen. Contact

Soorten fotografie

Om de mooiste foto's te maken, gebruiken wij professionele apparatuur van Sony zoals twee fullframe Sony S7II's (24,3MP), objectieven van o.a. Zeiss, een Sony FDR-AX53 (4K, stabilized), Vanguard statieven, twee Edelkrone Motion Box'en + tilt kit, Nissin flitsers en meer. En dat is alleen nog maar de hardware, naast onze speciale software.

Met deze hard- en software kunnen we niet alleen normale foto's maken, we zijn ook meesters in strobefotografie (strobist), timelapse en cinemagraphs.

Technieken
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg.
Klik op een logo voor details.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline