Bewezen prestaties

Aan inspiratie hier geen gebrek. Elke keer opnieuw komen we tot de leukste, opvallendste en best werkende oplossingen voor onze klanten. Wordt u onze nieuwste tevreden klant?
Beoordeel ons ook met 5 sterren op Trustpilot!
Trustpilot 5 sterren

Webdesign Brabantse Proeftuin Dementie
Supersandwich.nl broodjeswinkel
In de afgelopen jaren heeft Als een Rode Lap diverse websites voor ons gemaakt. Door hun deskundigheid, loyaliteit en betrokkenheid verloopt de samenwerking vlot en soepel. Last minute acties of foutmeldingen worden snel en naar volle tevredenheid afgewikkeld. Ze zijn dé professionele partner voor onze internetuitingen.
T. Adan, Tiltechniek
Supersandwich.nl broodjeswinkel
Webdesign Station88.nl
Samenwerken met Als een Rode Lap is samenwerken met een bedrijf dat naast verstand van zaken ook gevoel voor verhoudingen, letterlijk en figuurlijk, heeft.
L. Soemers, Fijnland
Webdesign tillift.nl
Fotografie Bol.com
Ik ben zeer tevreden over de webshop die zij hebben ontworpen voor mijn schoonheidssalon Elegant. Ook in de toekomst kan ik met mijn vragen bij ze terecht wat voor mij een grote meerwaarde heeft.
M. Erades, Elegant
Fotografie huidverzorgingssalong Beauty Made For You
Webdesign tiltechniek.nl
Binnen enkele dagen was onze nieuwe website geheel in een nieuw jasje gestoken en voorzien van de nieuwste technieken. Wij zijn er zeer tevreden over en hebben al vele positieve reacties over onze website ontvangen.
Visker Bouwadvies en Begeleiding
Webdesign regio-hartvanbrabant.nl
Fotografie Den Bosch, Kerkstraat, bij nacht
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Kwaliteiten die zeer zichtbaar zijn in de samenwerking met Als een Rode Lap. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Fotografie Waalwijk
Webdesign jurivies.nl
In grote lijnen was de website al binnen twee weken klaar en daarna zijn een enorm aantal aanpassingen snel en zonder enig probleem doorgevoerd. Dat alles tegen een zeer scherpe prijs. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat: precies zoals ik het me voorstelde.
Jurivies
Webdesign sietar.nl
Fotografie Efteling
Als een Rode Lap heeft een fraaie website voor ons gebouwd en ons fantastisch begeleid in het ingrijpende proces van de overgang van onze site naar WordPress. Zij gaven daarbij veel extra service, beantwoordden talloze vragen en dachten mee over oplossingen voor specifieke wensen. We hebben veel vertrouwen in onze verdere samenwerking.
Sietar Nederland
Fotografie Beekse Bergen
Webdesign bad-koning.nl
Onze website is af en we zijn er 100% tevreden over. Met dank aan Als een Rode Lap voor de inzet: het meedenken, de begeleiding en de vele extra's. Verder hebben we het gewaardeerd dat Elco altijd binnen korte tijd beschikbaar was en met pragmatische oplossingen kwam. Deze klanten gaan nooit meer weg!
C. Mahjong

Begin een nieuw project


  • Als een Rode Lap
  • Putstraat 114 Waalwijk (bezoek alleen op afspraak)
  • 5142 RN Waalwijk
  • T: 013 30 29 448
  • M: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(C) Als een Rode Lap - KVK 53581792 - BTW NL165622131B02 - Prijzen ex btw