Logo Alseenrodelap.nl
Snel aan de slag? Neem contact op!

360° producties

360-graden films, foto's en tours zijn aan een opmars bezig. Steeds meer bedrijven en organisaties gebruiken deze innovatieve manier om in beeld te brengen waar een normale film of foto niet volstaat. Het valt op, geeft meer weer en interesseert uw bezoekers.

360° producties

Creatief en opvallend

Het beeld van een 360-graden camera biedt veel ruimte voor creativiteit. Er kan namelijk achteraf in alle richtingen gekeken worden en in- en uitgezoomd worden. Ideaal voor opvallende reclamebeelden. En omdat 360-graden beelden zo creatief te monteren zijn en ze de gebruiker de mogelijkheid geven om zelf rond te kijken vallen ze enorm op tussen de meute.

Usecases

360-graden beelden passen perfect bij:

  • Een 360° virtuele rondleiding
  • Timelapses
  • Reizen, vervoer en transport
  • Landschap en vergezichten
360° beelden voor makelaardij? rondleiding? stadsfoto's?

Die maken we.

360° beelden voor
makelaardij? rondleiding? stadsfoto's?

Die maken we.

360-graden film

Een 360 graden film laten maken? Welkom bij de specialist die dat met hoogwaardige apparatuur helemaal voor u verzorgt. We kunnen 36 graden filmmateriaal maken en monteren in combinatie met normale film waarmee u zeker opvalt. De kosten voor het laten maken van een 360 graden film zijn afhankelijk van uw wensen.
Neem contact op!

360-graden film

360-graden foto's

Een 360 graden foto laten maken doet u natuurlijk bij een specialist. Wij bezitten hoogwaardige 360 graden fotocamera's die haarscherpe foto's maken van maarliefst 6080 x 3040 pixels. In slechte lichtomstandigheden activeren we de HDR of Night stand die zorgen voor 360 graden foto's met veel contrast, kleur en weinig ruis.

360 graden foto's zijn ideaal om een kijkje te geven in uw keuken. Of uw bedrijfshal, kantoor, restaurant, werkplaats, noem maar op. Na publicatie op uw website of social media kunnen bezoekers met de muis zelf in alle richtingen rondkijken. Hier trekt u echt de aandacht mee!

De kosten voor het laten maken van 360 graden foto's zijn afhankelijk van uw wensen. De prijs voor enkele 360 graden foto's begint vanaf €130,- excl. btw. inclusief montage.

360-graden foto's

360-graden tour

Vinden bezoekers het spannend om bij u naar binnen te stappen? Wilt u een drempel wegnemen of bezoekers gewoon een kijkje achter de voordeur geven? Laat dan een 360 graden rondleiding maken. In een 360 graden rondleiding ziet de bezoeker in zijn browser een beeld waarin die met de muis in alle richtingen kan rondkijken. Door op bijvoorbeeld een deur of andere plek te klikken kan men rondbewegen.

Een 360 graden rondleiding laten maken is niet duur en doen we al vanaf 299,- inclusief 10 posities waartussen de bezoeker kan rondbewegen.

Plaatsing op website / webhosting
Een 360 graden rondleiding kunt u op uw eigen webhostingpakket publiceren en vereist zo'n 300 tot 500mb schijfruimte en afhankelijk van het aantal bezoekers zo'n 10GB dataverkeer. U kunt dit ook bij ons huren vanaf €60,- excl. btw. per jaar.

360-graden tour

Kom in contact

Wat kunnen we voor u betekenen? Wij komen graag met u in contact.

Vul de anti-spam opgave goed in (hint: 8)

Vul het formulier in voor snel contact met ons.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK 53581792
BTW NL001889173B64

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem contact op. Normaliter krijgt u dezelfde dag nog antwoord.

Contact