Over de klant

SIETAR Nederland is een interdisciplinaire vakvereniging van en voor professionals op het gebied van interculturele communicatie en diversiteit. De vereniging stimuleert onderzoek, onderwijs en training gericht op acceptatie van en begrip tussen mensen van verschillende culturele achtergrond en het verhogen van de competentie in het omgaan met diversiteit.

De samenwerking

Sietar is klant voor webdesign; de Nederlandse tak van de vereniging wist ons daarvoor enkele jaren geleden te vinden. Inmiddels is de website zelfs al herbouwd. Er wordt hecht samengewerkt met de webmaster die zelf zorgdraagt voor de content. Ook de Wordpress webhosting, domeinnaam en het technisch onderhoud worden door ons verzorgd.

De klant

Materiaal

Website

De website is gebouwd op Wordpress en met behulp van het Yootheme Warp framework. De content wordt door een eigen webmaster verzorgd, wij verzorgen de Wordpress updates en back-ups.
Portfolio materiaal

Begin met ons een nieuw project


Als een Rode Lap

  • Mail ons nu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Begin een nieuw project
Zij kozen al voor ons:
Logo Midpoint Brabant
Logo Politie
Logo Regio Hart van Brabant
Logo Avans hogeschool
Logo Bureau Regio Amersfoort
Logo Tiltechniek

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Vul de anti-spam opgave goed in (hint: 8)

Als een Rode Lap
Sluiskeshoeven 8
5244GM Rosmalen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK 53581792
BTW NL001889173B64

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem contact op. Vaak krijgt u dezelfde dag nog antwoord.

Contact