Toegankelijkheid

Skip to main content

Veilige Joomla hosting

Veilige Joomla hosting

Veilige Joomla hosting is niet vanzelfsprekend. Voor veilige Joomla hosting is een webhoster met kennis en tijd een vereiste. De server moet namelijk voorzien zijn van een applicatiefirewall en Joomla specifieke instellingen. En alle componenten zoals het OS, Apache, MariaDB en PHP moeten up-to-date zijn. Daarnaast moet op elke Joomla website maatwerk geleverd kunnen worden. Dat is veilige Joomla hosting zoals u die bij ons vindt!

Hoe maken wij Joomla hosting veilig?

Wat maakt onze veilige Joomla hosting anders?

Ten eerste maken wij voor veilige Joomla hosting gebruik van een applicatiefirewall. Een applicatiefirewall scant elk verzoek naar uw Joomla website (zonder dat u of uw bezoekers het merken). Hij herkent kwaadaardige verzoeken in de meegestuurde code of de opgevraagde url(s) en blokkeert deze. Onze applicatiefirewall is speciaal toegespitst op Joomla; hij herkent specifieke op Joomla gerichte aanvallen. U dient altijd uw website up-to-date te houden (of laat ons dat doen met een Joomla onderhoudspakket) maar onze applicatiefirewall voegt een stevige extra beveiligingslaag toe. In onze logs zien wij dagelijks tientallen tot honderden afgeweerde aanvallen, het werkt echt! Zo verzorgen wij veilige Joomla webhosting.

Ten tweede: wij zijn van origine Joomla specialisten. Is er iets aan de hand met uw website, moet uw website geupdate worden of heeft u vragen? Dan kunt u gewoon bij ons terecht en kunnen wij gelijk even meekijken op uw website. Wij weten alles van Joomla. Dat is passieve veiligheid maar niet minder belangrijk voor veilige Joomla hosting.

Betaalbare veilige Joomla hosting

Wij zijn Joomla experts evenals webhosting experts. Combineer die twee en je krijgt veilige Joomla hosting. Dat doen we ook nog eens zeer betaalbaar; onze veilige Joomla hosting pakketten beginnen al vanaf 120 euro per jaar. Daarvoor krijgt u veel terug! In vergelijking met veel normale of budget webhosting bedrijven is onze server sneller, houden we altijd overcapaciteit, zijn alle software componenten up-to-date en hebben we Joomla specifieke maatregelen genomen. Die u niet belemmeren, maar die het wel extra lastig maken voor hackers. Neem bijvoorbeeld onze web applicatie firewall. Zelfs als uw Joomla website nog niet helemaal up-to-date is, houdt deze allerlei soorten veel gebruikte hackpogingen tegen. Nog voordat men uw website bereikt.

Waarom veilige Joomla hosting

Uw website is het digitale uithangbord van uw bedrijf of organisatie. Als uw website op een niet-veilig hostingpakket staat loopt u het risico dat uw website regelmatig offline is, traag werkt of dat hackers zelfs toegang krijgen tot uw website en er (ongemerkt) virussen op plaatsen.

Niets digitaals is 100% veilig, maar er zit veel verschil in hosting pakketten. Wij hebben allerlei maatregelen getroffen die voorkomen dat uw website gehackt wordt waardoor hackers liever op zoek gaan naar makkelijkere doelwitten. Die zijn er namelijk in overvloed. Kies daarom voor veilige Joomla hosting en voorkom downtime, traagheid of gevaar.

Veilige Joomla hosting maatwerk

Omdat wij niet alleen hosting aanbieden maar ook (Joomla) webdesign, hebben wij kennis in huis die het niveau van de gemiddelde webhoster ver overstijgt. We kunnen hierdoor maatwerk leveren om uw website extra te beveiligen en optimaliseren. Ook kunnen we uw Joomla website up-to-date houden met een onderhoudspakket. En we kunnen snel ingrijpen op het moment dat er toch iets mis gaat met uw website. Voor veilige Joomla hosting met maatwerk zit u bij ons dus goed.

Veilige Joomla hosting

Contact

Heeft u vragen? Meer informatie of een offerte ontvangen?

Contact