Website op maat laten maken

Website op maat laten maken

Er zijn veel verschillende manieren om een website te (laten) bouwen. U kunt zelf aan de slag, u kunt een standaardtemplate gebruiken of u kunt door een professional een website op maat laten maken.

Voordeel van website op maat laten maken

Het voordeel van een website op maat laten maken door een professional is dat uw website geheel wordt afgestemd op de behoeften van uzelf en die van uw doelgroep. Als professional weten we precies wat wel en niet werkt en kunnen we u gevraagd en ongevraagd adviseren. 

Een website die op maat wordt gemaakt is uniek; er is er geen tweede van terwijl wanneer u zelf aan de slag gaat in een 'zelfbouw' omgeving, of gebruik maakt van een standaard template voor bijvoorbeeld Joomla of Wordpress, u vast zit aan bepaalde kaders waar wellicht honderden andere websites ook aan vast zitten. Het gevolg: uw website is niet onderscheidend en wordt niet onthouden.

Joomla website op maat laten maken

Wij zijn zeer ervaren met het Joomla CMS, u kunt bij ons uw Joomla website op maat laten maken geheel naar uw wensen. We zijn zeer ervaren met het gebruik van basistemplates zoals die van Rockettheme of Yootheme voor webdesign op maat en gebruiken die als stevig technisch fundament om uw website geheel op maat te ontwerpen. Uw bezoeker ziet aan de voorzijde niet dat uw website op Joomla draait, maar u heeft wel het gemak van Joomla en kunt zelf uw website actueel houden met nieuwe content. Wilt u uw website op maat laten maken door ons? Lees meer over webdesign of neem direct contact op.

Wordpress website op maat laten maken

Ook met Wordpress hebben wij veel ervaring. Op basis van Wordpress kunnen wij uw website geheel op maat maken; webdesign op maat is een van onze specialiteiten. Ook voor Wordpress webdesign op maat gebruiken wij als technisch fundament een basistemplate van Rockettheme of Yootheme waarna we uw website geheel op maat vormgeven. Dat uw website op Wordpress draait ziet uw bezoeker niet vanwege het ontwerp op maat, maar u heeft wel het voordeel van zelf uw website actueel kunnen houden. Lees meer over webdesign of neem contact op.

Contact

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie krijgen of een offerte ontvangen? Neem contact op. Wij reageren snel.

Contact

Zij kozen al voor ons:
Logo Midpoint Brabant
Logo Politie
Logo Regio Hart van Brabant
Logo Avans hogeschool
Logo Bureau Regio Amersfoort
Logo Tiltechniek

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Vul de anti-spam opgave goed in (hint: 8)

Als een Rode Lap
Sluiskeshoeven 8
5244GM Rosmalen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK 53581792
BTW NL001889173B64

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem contact op. Vaak krijgt u dezelfde dag nog antwoord.

Contact