Webdesign ZZP

Als ZZP'er heeft u behoefte aan een website die u weinig tijd en energie kost, maar die u wel helpt om in contact te komen met uw doelgroep. U wilt uw energie steken in uw core-business, niet in randzaken zoals een website. Toch wilt u uw producten of diensten op een aantrekkelijke wijze kunnen presenteren en klanten trekken of informatie uitwisselen.

Webdesign voor ZZP

Daarom introduceren wij 'Webdesign voor ZZP'. Aan het begin van het proces inventariseren we uw wensen en ontvangt u van ons een heldere offerte. U zult er niet van schrikken: wij werken met zeer marktconforme tarieven. Daarna ontwerpen wij uw website geheel op maat volgens de afgesproken specificaties. Naar wens kunnen we ook gelijk uw teksten, afbeeldingen, producten of diensten plaatsen zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen. Na de oplevering blijven we zorgendragen voor het technische onderhoud en alhoewel u middels Joomla of Wordpress ook zelf uw website kunt beheren, kunt u dit naar keuze ook aan ons uitbesteden. Een nieuwe tekst, afbeelding of andere wijziging? Stuur ons een mailtje en wij voeren het door op uw website.

Webdesign ZZP met Joomla of Wordpress

Wij werken voornamelijk met Joomla en Wordpress als basis voor webdesign en websites. Joomla is wat uitgebreider en stabieler dan Wordpress, terwijl Wordpress wat gebruiksvriendelijker is. De keuze tussen Joomla en Wordpress webdesign hangt af van wat u als ZZP'er met uw website wilt bereiken en hoeveel extra functionaliteit er in uw ZZP website moet zitten. Lees ook het artikel 'Wordpress vs Joomla'.

Wat kost een ZZP website?

De hoogte van de kosten voor een ZZP website hangt in eerste instantie af van uw wensen. Een volwaardige ZZP website met eigen ontwerp, logo en Joomla of Wordpress CMS kost gemiddeld tussen €500 en €1000. Daarmee zijn onze kosten voor ZZP webdesign zeer marktconform.

Offerte voor webdesign ZZP uit Waalwijk

Een offerte ontvangen voor een complete ZZP website op maat voor u gemaakt? Neem contact op voor webdesign ZZP.

Contact

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie krijgen of een offerte ontvangen? Neem contact op en u krijgt snel een reactie.

Contact

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem snel contact op.