Toegankelijkheid

Skip to main content

Webdesign ZZP

Webdesign ZZP

Als ZZP'er is het hebben van een website essentieel om uw bedrijf online zichtbaar te maken en uw diensten te promoten. Een website is vaak de eerste indruk die potentiële klanten van uw bedrijf krijgen. Het is daarom belangrijk dat uw website er professioneel uitziet en gemakkelijk te navigeren is. Met een content management systeem (CMS) kunt u uw website zelf beheren en updaten zonder technische kennis. Hier zijn enkele redenen waarom webdesign met CMS perfect is voor ZZP'ers.

Webdesign voor ZZP

Daarom introduceren wij 'Webdesign voor ZZP'. Aan het begin van het proces inventariseren we uw wensen en ontvangt u van ons een heldere offerte. U zult er niet van schrikken: wij werken met zeer marktconforme tarieven. Daarna ontwerpen wij uw website geheel op maat volgens de afgesproken specificaties. Naar wens kunnen we ook gelijk uw teksten, afbeeldingen, producten of diensten plaatsen zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen. Na de oplevering blijven we zorgendragen voor het technische onderhoud en alhoewel u middels Joomla of Wordpress ook zelf uw website kunt beheren, kunt u dit naar keuze ook aan ons uitbesteden. Een nieuwe tekst, afbeelding of andere wijziging? Stuur ons een mailtje en wij voeren het door op uw website.

Webdesign ZZP met Joomla of Wordpress

Met een CMS kunt u uw website zelf beheren en updaten zonder dat u technische kennis nodig heeft. U kunt nieuwe pagina's toevoegen, inhoud bijwerken en afbeeldingen vervangen zonder de hulp van een webdesigner. Dit bespaart u tijd en geld, zodat u zich kunt richten op uw bedrijf. Wij werken voornamelijk met Joomla en Wordpress als basis voor webdesign en websites. Joomla is wat uitgebreider en stabieler dan Wordpress terwijl er voor Wordpress meer plug-ins en dus functionaliteit beschikbaar is. De keuze tussen Joomla en Wordpress webdesign hangt af van wat u als ZZP'er met uw website wilt bereiken en hoeveel extra functionaliteit er in uw ZZP website moet zitten. Lees ook het artikel 'Wordpress vs Joomla'.

Professionele uitstraling

Een website met een professionele uitstraling kan helpen om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen. Met een CMS kunt u uw website aanpassen en ontwerpen op een manier die bij uw merk past. U kunt uw eigen kleurenschema kiezen, uw eigen logo uploaden en uw eigen inhoud maken om uw bedrijf te promoten.

SEO-vriendelijk

Een CMS is vaak SEO-vriendelijk, wat betekent dat het is geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. Dit kan helpen uw website hoger in de zoekresultaten te laten verschijnen, wat kan leiden tot meer verkeer en potentiële klanten. Met een CMS kunt u ook meta-tags en beschrijvingen toevoegen om uw zoekresultaten verder te verbeteren. De SEO-vriendelijkheid van uw website hangt ook af van de template en de content. Wij bouwen zeer SEO-vriendelijke templates en adviseren u graag bij het maken van content.

Wat kost een ZZP website?

Een CMS kan u helpen kosten te besparen omdat u uw website zelf kunt beheren en updaten. U hoeft geen webdesigner in te huren om kleine wijzigingen aan te brengen of nieuwe inhoud toe te voegen. Met een CMS kunt u uw website gemakkelijk updaten en aanpassen zonder extra kosten. De hoogte van de kosten voor een ZZP website hangt in eerste instantie af van uw wensen. Een volwaardige ZZP website met eigen ontwerp, logo en Joomla of Wordpress CMS kost gemiddeld tussen €500 en €1000.

Offerte voor webdesign ZZP uit Rosmalen

Als ZZP'er is het hebben van een website met CMS een belangrijke stap om uw bedrijf online zichtbaar te maken en te laten groeien. Het kan u helpen kosten te besparen, uw website professioneel te laten uitzien en gemakkelijk te beheren en aan te passen. Bij het ontwerpen van uw website met een CMS is het belangrijk om te werken met een ervaren webdesigner die u kan helpen bij het ontwerpen en aanpassen van uw website om uw bedrijf te promoten.

Wij hopen u daarom van een offerte te mogen voorzien: neem snel contact met ons op.

Webdesign ZZP

Contact

Heeft u vragen? Meer informatie of een offerte ontvangen?

Contact