Over de klant

Met Fijnland werken wij al jaren samen; het is een van onze partners. Zij verzorgen o.a. teksten en content op websites die wij bijvoorbeeld bouwen. Dat doen we o.a. voor Regio Hart van Brabant en Zorgnetwerk Midden-Brabant.

De samenwerking

Voor Fijnland hebben wij de website gebouwd, die zij vervolgens zelf gevuld hebben met content. De website is voorzien van een bijzonder menu om te navigeren en werkt op het Wordpres CMS. Uiteraard worden naast Wordpress webdesign ook de Wordpress updates, webhosting en domeinnaam ook door ons verzorgd.

De klant

Materiaal

Webdesign

Met een unieke manier van navigeren, een uniek logo, een wapperende vlag in de header en een unieke manier van content presenteren is dit een unieke Wordpress website geworden.
Portfolio materiaal

De klant aan het woord

Samenwerken met Elco is samenwerken met iemand die naast verstand van zaken ook gevoel voor verhoudingen, letterlijk en figuurlijk, heeft.

L. Soemers, Fijnland

Begin met ons een nieuw project


Als een Rode Lap

  • Mail ons nu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Begin een nieuw project
Zij kozen al voor ons:
Logo Midpoint Brabant
Logo Politie
Logo Regio Hart van Brabant
Logo Avans hogeschool
Logo Bureau Regio Amersfoort
Logo Tiltechniek

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Vul de anti-spam opgave goed in (hint: 8)

Als een Rode Lap
Sluiskeshoeven 8
5244GM Rosmalen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK 53581792
BTW NL001889173B64

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem contact op. Vaak krijgt u dezelfde dag nog antwoord.

Contact