Portfolio

Uitgelicht:

Fijnland

Portfolio

Over de klant

Met Fijnland werken wij al jaren samen; het is een van onze partners. Zij verzorgen o.a. teksten en content op websites die wij bijvoorbeeld bouwen. Dat doen we o.a. voor Regio Hart van Brabant en Zorgnetwerk Midden-Brabant.

De samenwerking

Voor Fijnland hebben wij de website gebouwd, die zij vervolgens zelf gevuld hebben met content. De website is voorzien van een bijzonder menu om te navigeren en werkt op het Wordpres CMS. Uiteraard worden naast Wordpress webdesign ook de Wordpress updates, webhosting en domeinnaam ook door ons verzorgd.

De klant

Materiaal

Webdesign

Met een unieke manier van navigeren, een uniek logo, een wapperende vlag in de header en een unieke manier van content presenteren is dit een unieke Wordpress website geworden.
Portfolio materiaal

De klant aan het woord

Samenwerken met Elco is samenwerken met iemand die naast verstand van zaken ook gevoel voor verhoudingen, letterlijk en figuurlijk, heeft.

L. Soemers, Fijnland

Begin met ons een nieuw project


Als een Rode Lap

  • Mail ons nu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Begin een nieuw project
5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.