Toegankelijkheid

Skip to main content

Bedrijfswebsite laten vernieuwen

Bedrijfswebsite laten vernieuwen

We zien het vaak: ooit is er een website gebouwd en daar is vervolgens niks meer mee gedaan. Of hij is wel actueel gehouden, maar de achterliggende techniek of de opmaak is inmiddels hopeloos verouderd. Met als gevolg dat de website is gezakt in Google en dat bezoekers hem gelijk weer wegklikken.

Laat uw bedrijfswebsite weer vernieuwen

Bij ons kunt u goedkoop uw bedrijfswebsite laten vernieuwen. We ontwerpen graag een moderne vormgeving, zetten alles op een modern CMS zoals Joomla of Wordpress en nemen uw bestaande content (de inhoud van uw pagina's) over. Of u kunt natuurlijk ook nieuwe content laten maken.

Website laten vernieuwen en omhoog in Google

Uw bezoekers houden van actuele websites; zij zoeken immers geen verouderde informatie. Google weet dat en plaatst websites met actuele content boven websites met content die al heel lang ongewijzigd is. Dat betekend wat als u uw website lange tijd niet vernieuwd heeft! 

Uw bedrijfswebsite laten vernieuwen doet u daarom niet alleen voor uzelf maar ook om weer beter te scoren in Google en zo meer bezoekers en klanten te krijgen.

Tevens vindt Google het belangrijk dat uw website op alle schermformaten werkt en voldoet aan moderne web eisen. Laat uw bedrijfswebsite daarom door ons vernieuwen.

Over ons

Wij bouwen al websites sinds 2011! Wij zijn expert in Joomla en Wordpress en hebben inmiddels een groot aantal vaste klanten (portfolio). Een tevreden klant is de beste reclame en dat blijkt aardig goed te werken!

Daarnaast verzorgen we ook webhosting, onderhoud, fotografie en videografie. U kunt dus bij ons terecht voor uw website en alles er omheen. We kennen u en we kunnen overal bij. Voor elke vraag en elk probleem hoeft u alleen maar bij ons aan te kloppen.

Mogen wij uw website vernieuwen?

Neem snel en vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een geheel vrijblijvende kostenopgave voor u. Vergeet niet om uw huidige website te vermelden.

Bedrijfswebsite laten vernieuwen

Contact

Heeft u vragen? Meer informatie of een offerte ontvangen?

Contact