Toegankelijkheid

Skip to main content

Website audit - analyse

Website audit - analyse

Laat ons als onafhankelijk webdesigner een website audit uitvoeren om te weten hoe uw website er aan toe is. We verzorgen heldere rapportages met verbeterpunten.

Website audit

Al jarenlang zijn wij uw expert op het gebied van webdesign. Wij weten alles van de achterliggende techniek, eisen op het gebied van bruikbaarheid en toegankelijkheid, zoekmachine optimalisatie en meer. Met deze kennis kunnen wij als onafhankelijk webdesigner website audits uitvoeren.

Website audit voor oplevering

Stel: u heeft een webdesigner uw website laten bouwen en die is nu klaar voor oplevering en publicatie. U bent tevreden over uw nieuwe website maar u weet niet veel van websites af en u vraagt zich af of de website 100% in orde is. Eigenlijk zoekt u een onafhankelijke webdesigner die een second opinion kan uitvoeren. Een website audit voor oplevering.

Neem direct contact met ons op voor een website audit. We werken snel en secuur en leveren meestal binnen een week een rapportage aan met daarin verbeterpunten. Geclassificeerd van 'niet zo belangrijk' tot aan 'show-stoppers' (dingen die verholpen moeten worden voor publicatie). De puntjes worden zodanig geformuleerd dat uw webdesigner met het rapport in de hand direct aan de slag kan.

Een website audit is handig voor het bedrijfsleven maar ook voor semi-overheden; laat ons een website audit doen alvorens een kritische onderzoeksjournalist een stuk over uw website schrijft.

Website analyse verbeterpunten

Heeft u een bestaande website en vraagt u zich af wat voor verbeterpunten er zijn? Een website analyse door een onafhankelijke webdesigner kan veel voor u betekenen. Wij zien met onze kennis en ervaring als webdesigner hoe uw website verbeterd kan worden zodat die voldoet aan de huidige wet- en regelgeving, toegankelijk is voor iedereen en goed vindbaar is in zoekmachines zodat uw omzet maximaliseert.

Laat ons uw website analyseren. Na een website analyse ontvangt u gemiddeld binnen 1 week een website analyse rapport met daarin alle verbeterpunten die wij hebben gevonden. 

Onafhankelijke webdesigner

Onze website audit c.q. website analyse dienstverlening doen wij als onafhankelijk webdesigner. Wij beoordelen het werk van andere webdesigner en kijken met u mee als derde paar ogen. Wij zijn niet verbonden aan andere webdesigners of met webdesign belangenorganisaties en kunnen dus kritisch zijn.

U bent als klant geen webdesign expert, dus hoe controleert u het werk van uw webdesigner? Laat dat ons doen met een website audit / website analyse.

Het doel van onze website audit en website analyse is dat u een lijst met verbeterpunten krijgt die u door uw huidige webdesigner laat oplossen / doorvoeren. Wij willen uw huidige webdesigner dus niet vervangen. Onze rapportages zijn helder en voor elke professionele webdesigner te begrijpen.

Website audit - analyse

Contact

Heeft u vragen? Meer informatie of een offerte ontvangen?

Contact