Toegankelijkheid

Skip to main content

Website gehackt

Website gehackt

Is uw website gehackt? Dat is vervelend! Het kan u zelfs geld kosten als klanten u hierdoor niet meer goed weten te vinden of als door de hack bepaalde functionaliteit niet meer werkt. Het is daarom zaak om een website die gehackt is zo snel mogelijk te repareren.

Mijn website is gehackt

Uw website is gehackt. Dat merkt u omdat er bijvoorbeeld spam wordt verzonden via uw website, omdat pagina's offline zijn of omdat er andere content wordt weergegeven dan uw eigen content. Zoals activistische spreuken, afbeeldingen of links naar illegale websites.

Gehackte website laten repareren

Vaak kunnen wij met onze jarenlange ervaring een gehackte website repareren. Door back-ups terug te zetten, of door via FTP handmatig de PHP bestanden van uw website te bekijken en te zoeken naar malifide code en deze te isoleren en verwijderen. Of door in het geval van Joomla of Wordpress, kwetsbare plug-ins en extensies te verwijderen van de gehackte website.

Kosten reparatie gehackte website

Het repareren van een gehackte website kost soms weinig en soms veel tijd. En soms moeten we concluderen dat een gehackte website niet meer te repareren valt; reparatie van een gehackte website is onmogelijk als de originele bestanden verwijderd zijn en er geen back-up is.
Hoe dan ook voorzien wij u van duidelijk advies, een plan van aanpak en repareren we na een vrijblijvende prijsopgave uw website. Ons uurtarief bedraagt €75,- excl. btw. en vaak kost het repareren van simpele hacks 1 tot 2 uur. Bij nieuwe klanten vragen we wel om via iDeal een deel van het bedrag vooraf te voldoen.

Is uw website gehackt? Neem contact op, vermeld details zoals het adres van uw website en FTP toegangsgegevens en wacht een vrijblijvende prijsopgave of advies af.

Website gehackt

Contact

Heeft u vragen? Meer informatie of een offerte ontvangen?

Contact