Beste gratis Joomla template

Beste gratis Joomla template

Gratis Joomla templates zijn er in overvloed. Over het algemeen zijn gratis Joomla templates niet erg mooi, heel generiek en slecht aanpasbaar aan je eigen huisstijl. Dat dat ook anders kan ontdekten we toen we Joomla template 'master 2' tegenkwamen.

Beste gratis Joomla template

Natuurlijk is smaak altijd subjectief en is wat wij mooi vinden niet persé gelijk aan wat jij mooi vind. Maar de Joomla template 'Master 2', gemaakt door Joomla template ontwikkelaar Yootheme, komt vast in de buurt en is per definitie een van de beste gratis Joomla templates. Zeker tussen andere gratis Joomla templates. 'Master 2' werkt op het door Yootheme ontwikkelde framework Warp 7.3 waarmee je in de back-end, gewoon in Joomla dus, live aanpassingen kunt doen via een customizer. In de basis is het een vrij kaal template en dat is ideaal: het is qua stijl niet vooraf gericht op een kantoorbedrijf, groenteboer of supermarkt. Omdat het zo makkelijk aan te passen is kun je het na installatie in een handomdraai vormgeven naar je eigen stijl. Of je nou ZZP'er bent, groenteboer, kapper of timmerman. Dat is waarom wij dit op dit moment de beste gratis Joomla template vinden.

Downloaden

Het gratis Joomla template is hier te downloaden: Yootheme.

Joomla template hulp

Heb je hulp nodig bij het customizen van de beste gratis Joomla template? Of bij de installatie? Wij helpen je graag. Neem direct contact met ons op en vraag om ondersteuning. Natuurlijk kunnen wij, wanneer een gratis template niet volstaat of als je zelf geen tijd hebt om ermee aan de slag te gaan, ook een template op maat voor je ontwerpen.

Beste gratis Joomla template

Contact

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie krijgen of een offerte ontvangen? Neem contact op. Wij reageren snel.

Contact

Zij kozen al voor ons:
Logo Midpoint Brabant
Logo Politie
Logo Regio Hart van Brabant
Logo Avans hogeschool
Logo Bureau Regio Amersfoort
Logo Tiltechniek

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Vul de anti-spam opgave goed in (hint: 8)

Als een Rode Lap
Sluiskeshoeven 8
5244GM Rosmalen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK 53581792
BTW NL001889173B64

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem contact op. Vaak krijgt u dezelfde dag nog antwoord.

Contact