• Home
  • Bestelformulier met iDeal

Bestelformulier met iDeal

Al jarenlang ontwerpen wij complexe webshops voor onze klanten, die voldoen aan de hoogste standaarden. Maar in sommige scenario's is een webshop te ingewikkeld, te lastig, te groot. Bijvoorbeeld als er maar enkele producten verkocht worden, of als je niet-fysieke producten zoals een cursus wilt verkopen. Daarom bieden we nu ook een 'Formulier met iDeal'.

Bestelformulier met iDeal

Een bestelformulier met iDeal wordt op maat gemaakt en is simpel van opzet. Uw klanten kunnen op het formulier hun klantgegevens invullen, aanvinken welke producten of diensten ze willen bestellen, en de bestelling plaatsen. Ze betalen vervolgens met iDeal (via het betrouwbare Mollie) en na succesvolle betaling wordt het ingevulde formulier naar uw e-mailadres opgestuurd.

U kunt op deze wijze eenvoudig enkele producten of diensten laten bestellen door uw klanten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een webshop, invulling, techniek, een koppeling met uw bank en webhosting. U hoeft alleen maar aan te geven welke opties er op uw formulier aangeboden moeten worden aan uw klanten, wij regelen de rest. Elke betaalde bestelling wordt met alle details per e-mail naar u verzonden.

iDeal betalingen / Mollie

Na het plaatsen van een bestelling komen uw klanten in het iDeal betaalscherm. Het bankverkeer wordt geregeld door Mollie. Zij zijn hiervoor al jarenlang een betrouwbare partij gebleken. In het Mollie dashboard kunt u instellen dat elke werkdag uw Mollie rekening wordt uitgekeerd naar uw eigen bankrekening. Mollie houdt minder dan €0,30 in per transactie.

Voordat wij uw bestelformulier kunnen activeren dient u dus een actieve Mollie account te hebben, het aanmaken van een account is gratis. Wij hebben uw Mollie-ID en Live-API-Key nodig die u in uw dashboard kunt vinden, om uw bestelformulier met iDeal te kunnen koppelen aan uw Mollie account.

Implementatie

U krijgt van ons een rechtstreekse link naar uw bestelformulier met iDeal. Die link kunt u bijvoorbeeld plaatsen op uw Facebook of Linkedin pagina, maar ook op uw bestaande website. Klanten komen rechtstreeks op uw eigen bestelformulier met iDeal terecht en kunnen hun bestelling plaatsen. U kunt het bestelformulier met iDeal ook implementeren middels een iFrame, daarbij helpen we eventueel graag.

Kosten van iDeal bestelformulier

De kosten voor ons iDeal bestelformulier bedragen eenmalig €99,- excl. btw. voor de opbouw plus €79,- excl. btw. per jaar vooraf. De overeenkomst is jaarlijks opzegbaar. Kleine incidentele wijzigingen in uw formulier, bijvoorbeeld wanneer de prijs van een product veranderd, zijn gratis inbegrepen. Ook hulp bij de implementatie van het bestelformulier met iDeal op uw bestaande website middels een iFrame is gratis.

Aanvragen

Is een webshop te gecompliceerd voor uw producten of diensten? Wilt u het eenvoudig houden en gaat u voor lage kosten? Vraag dan een bestelformulier met iDeal aan: neem contact op.

(C) Als een Rode Lap - KVK 53581792 - BTW NL165622131B02 - Prijzen ex btw