Toegankelijkheid

Skip to main content

Bestelformulier met iDeal

Bestelformulier met iDeal

Al jarenlang ontwerpen wij complexe webshops voor onze klanten, die voldoen aan de hoogste standaarden. Maar in sommige scenario's is een webshop te ingewikkeld, te lastig, te groot. Bijvoorbeeld als er maar enkele producten verkocht worden, of als je niet-fysieke producten zoals een cursus wilt verkopen. Daarom bieden we nu ook een bestelformulier met iDeal.

Bestelformulier met iDeal

Een bestelformulier met iDeal wordt op maat gemaakt en is simpel van opzet. Uw klanten kunnen op het formulier hun klantgegevens invullen, aanvinken welke producten of diensten ze willen bestellen, en de bestelling plaatsen. Ze betalen vervolgens met iDeal (via het betrouwbare Mollie) en na succesvolle betaling wordt het ingevulde formulier naar uw e-mailadres opgestuurd.

U kunt op deze wijze eenvoudig enkele producten of diensten laten bestellen door uw klanten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een webshop, invulling, techniek, een koppeling met uw bank en webhosting. U hoeft alleen maar aan te geven welke opties er op uw formulier aangeboden moeten worden aan uw klanten, wij regelen de rest. Elke betaalde bestelling wordt met alle details per e-mail naar u verzonden.

Voor wie is het bestelformulier met iDeal?

Het bestelformulier met iDeal is bijzonder geschikt voor toepassingen die geen realtime opvolging behoeven zoals in een webshop. Ons bestelformulier met iDeal is bijvoorbeeld zeer geschikt als inschrijfformulier voor een dansschool, een inschrijfformulier voor een cursus, een aanmeldformulier voor een evenement of gebeurtenis, een aanmeldformulier voor een schoonheidssalon of kapper, een donatieformulier of als bestelformulier voor items die geen complete webshop nodig hebben.

iDeal betalingen / Mollie

Na het plaatsen van een bestelling komen uw klanten in het iDeal betaalscherm. Het bankverkeer wordt geregeld door Mollie. Zij zijn hiervoor al jarenlang een betrouwbare partij gebleken. In het Mollie dashboard kunt u instellen dat elke werkdag uw Mollie rekening wordt uitgekeerd naar uw eigen bankrekening. Mollie houdt minder dan €0,30 in per transactie.

Voordat wij uw bestelformulier kunnen activeren dient u dus een actieve Mollie account te hebben, het aanmaken van een account is gratis. Wij hebben uw Mollie-ID en Live-API-Key nodig die u in uw dashboard kunt vinden, om uw bestelformulier met iDeal te kunnen koppelen aan uw Mollie account.

Implementatie

U krijgt van ons een rechtstreekse link naar uw bestelformulier met iDeal. Die link kunt u bijvoorbeeld plaatsen op uw Facebook of Linkedin pagina, maar ook op uw bestaande website. Klanten komen rechtstreeks op uw eigen bestelformulier met iDeal terecht en kunnen hun bestelling plaatsen. U kunt het bestelformulier met iDeal ook implementeren middels een iFrame, daarbij helpen we eventueel graag.

Kosten van iDeal bestelformulier

De kosten voor ons iDeal bestelformulier bedragen eenmalig €99,- excl. btw. voor de opbouw plus €120,- excl. btw. per jaar vooraf. De overeenkomst is jaarlijks opzegbaar. Kleine incidentele wijzigingen in uw formulier, bijvoorbeeld wanneer de prijs van een product veranderd, zijn gratis inbegrepen. Ook hulp bij de implementatie van het bestelformulier op uw bestaande website middels een iFrame is inbegrepen.

iDeal bestelformulier NODIG?

Wij realiseren graag uw iDeal bestelformulier. Neem direct contact met ons op.

Bestelformulier met iDeal

Contact

Heeft u vragen? Meer informatie of een offerte ontvangen?

Contact