Als een Rode Lap.

Welkom bij 'Als een Rode Lap'. Met aandacht en passie smeden wij websites, foto's, filmpjes en verzorgen we grafisch ontwerp, webhosting en meer. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en hebben ervaring sinds 2006. Wat mogen we voor u betekenen?

vrijblijvend contact

De nieuwe privacy wet (AVG)

Bent u al op de hoogte van de nieuwe privacywet? De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft nogal wat impact op de gemiddelde website.

Daarom geven we u graag enkele tips.

1. Veilige versleutelde verbinding

Heeft u een contactformulier, webshop of andere software waarin bezoekers hun persoonsgegevens kunnen invullen? In Joomla of Wordpress bijvoorbeeld? Dan bent u verplicht om de verbinding met pagina's waarop deze gegevens verstuurd worden te laten versleutelen. De gegevens die vanuit de browser van de bezoeker naar uw website worden dan versleuteld verzonden waardoor ze niet af te luisteren zijn op bijvoorbeeld openbare wifi netwerken. Een versleutelde verbinding is herkenbaar aan een slotje in de adresbalk.

Een SSL certificaat was voorheen een dure grap; speciale bedrijven vroegen veel geld voor certificaten en daar bovenop kwamen nog installatiekosten. Tegenwoordig is er 'Let's Encrypt' die gratis certificaten verstrekt waardoor u alleen nog maar de installatie- en verlengkosten betaald (€50,- excl. btw. per jaar). En met enige kennis kunt u in ons Directadmin controlepaneel zelfs zelfstandig een SSL certificaat aanvragen. Een SSL certificaat bestellen? Neem contact op.

2. Opslag van persoonsgegevens

Wanneer u persoonsgegevens bewaard moet toestemming gevraagd worden en moet duidelijk zijn hoe deze gegevens bewaard worden, moet het doel vermeld worden en de termijn. In het geval van contactformulieren is het soms het verstandigste om data niet meer online in de database te bewaren, maar om alleen de gegenereerde e-mails te bewaren. Dan hoeft u alleen daarover nog maar verantwoording af te leggen en kunt u het doel, de termijn (oneindig bijvoorbeeld) en toestemming vragen d.m.v. een vinkje.

Binnenkort wordt dit artikel uitgebreid.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Geïntereseerd in webdesign, fotografie, filmpjes, webhosting, onderhoud of iets anders? Neem direct contact met ons op. We beantwoorden vrijblijvend uw vragen en zouden u graag verwelkomen als klant.


 Direct contact

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg.
Klik op een logo voor details.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline