Toegankelijkheid

Skip to main content

Gebruikt uw website de nieuwste PHP versie?

Gebruikt uw website de nieuwste PHP versie?

21 oktober 2020
Gebruikt uw website de nieuwste PHP versie?

Als webhosting klant heeft u bij ons de luxe dat u in het Directadmin controlepaneel zelf kunt kiezen welke PHP versie er gebruikt wordt voor uw website. 

Ga hiervoor na het inloggen naar 'Domain Setup', klik op uw domeinnaam en kies rechts bovenaan voor 'PHP Version Selector'. U heeft hier momenteel de keuze uit PHP 7.1, 7.2 of 7.4.

Kies altijd de nieuwste versie tenzij uw website hiermee niet goed werkt. De nieuwste versie van PHP heeft namelijk veel optimalisaties waardoor uw website sneller werkt en is daarnaast ook veiliger. Alleen verouderde websites werken soms niet met de nieuwste PHP versie. U kunt d.m.v. de bovengenoemde selectie zonder risico uitproberen of uw website werkt op de nieuwste versie van PHP.

Heeft u hulp nodig bij het updaten van uw website zodat deze op de nieuwste versie van PHP werkt? Neem dan contact op. Heeft u bij ons een Joomla of Wordpress onderhoudspakket? Dan updaten wij uw website of adviseren u over de te nemen stappen.


Wij zijn full-service provider als het gaat om o.a. fotografie, webdesign, webhosting en het maken van super gave filmpjes.

Laatste nieuwsitems:

Contact

Wilt u aan de slag? Meer informatie krijgen of weten wat iets kost? Neem contact op. Wij reageren snel.

Contact