Alseenrodelap.nl

Welkom bij 'Als een Rode Lap'. Met aandacht en passie maken wij Joomla en Wordpress websites, foto's, filmpjes en verzorgen we grafisch ontwerp, webhosting en meer. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en hebben ervaring sinds 2006. Wat mogen we voor u betekenen?

vrijblijvend contact

Leuke opdracht: congres VGS 2018

Elke opdracht is leuk. Maar zo nu en dan komt er een opdracht voorbij die nog leuker is dan gemiddeld. Zoals het op camera vastleggen van 2 dagen congres van de Vereniging van Gemeentesecretarissen (VGS) in congrescentrum EVE in de spoorzone in Tilburg en het avondprogramma in de Efteling. Met meerdere camera's, zowel statisch als dynamisch, zijn de mooiste momenten vastgelegd. We kijken als videograaf erg tevreden terug op het congres. Het eindproduct, de film, werd net zoals de voorgaande keer (productie van #Roadto) met applaus ontvangen door bestuurders en ambtenaren.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Geïntereseerd in webdesign, fotografie, filmpjes, webhosting, onderhoud of iets anders? Neem direct contact met ons op. We beantwoorden vrijblijvend uw vragen en zouden u graag verwelkomen als klant.


 Direct contact

5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.