Leuke opdracht: congres VGS 2018

Leuke opdracht: congres VGS 2018

28 september 2018
Leuke opdracht: congres VGS 2018

Elke opdracht is leuk. Maar zo nu en dan komt er een opdracht voorbij die nog leuker is dan gemiddeld. Zoals het op camera vastleggen van 2 dagen congres van de Vereniging van Gemeentesecretarissen (VGS) in congrescentrum EVE in de spoorzone in Tilburg en het avondprogramma in de Efteling. Met meerdere camera's, zowel statisch als dynamisch, zijn de mooiste momenten vastgelegd. We kijken als videograaf erg tevreden terug op het congres. Het eindproduct, de film, werd net zoals de voorgaande keer (productie van #Roadto) met applaus ontvangen door bestuurders en ambtenaren.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Geïntereseerd in webdesign, fotografie, filmpjes, webhosting, onderhoud of iets anders? Neem direct contact met ons op. We beantwoorden vrijblijvend uw vragen en zouden u graag verwelkomen als klant.


 Direct contact


Wij zijn full-service provider als het gaat om o.a. fotografie, webdesign, webhosting en het maken van super gave filmpjes.

Contact

Wilt u aan de slag? Meer informatie krijgen of weten wat iets kost? Neem contact op. Wij reageren snel.

Contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Vul de anti-spam opgave goed in (hint: 8)

Als een Rode Lap
Putstraat 114
5142 RN Waalwijk

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK 53581792
BTW NL001889173B64

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem contact op. Vaak krijgt u dezelfde dag nog antwoord.

Contact