Nieuw: cursus fotografie

Al sinds lange tijd kriebelt het om mensen mee op pad te nemen om hen te leren omgaan met spiegelreflex- of systeemcamera's. Na vele verzoeken is de cursus inmiddels opgenomen in onze dienstverlening.

In de Loonse en Drunense duinen worden tijdens de cursus prachtige foto's gemaakt waarbij de aandacht naast een korte uitleg over sluitertijd, diafragma en ISO-waarde vooral gaat naar compositie, wanneer je kiest voor een foto met bewegingsonscherpte en hoe je omgaat met scherptediepte.

Fotografie cursus Waalwijk
Fotografie cursus Den Bosch
Fotografie cursus tilburg

Onze fotografiecursus is voornamelijk geschikt voor mensen uit de regio Waalwijk, Den Bosch en Tilburg. De cursus doen we in de Loonse en Drunense duinen of in het mooie Den Bosch. Lees meer over de fotografie cursus of neem direct contact op.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Geïntereseerd in webdesign, fotografie, filmpjes, webhosting, onderhoud of iets anders? Neem direct contact met ons op. We beantwoorden vrijblijvend uw vragen en zouden u graag verwelkomen als klant.


 Direct contact

Geschreven op:

15 februari 2018

Tags:

De volgende stap

Diensten en producten van wereldklasse. Vraag om meer informatie - contact.

Instagram

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Wij plaatsen analytische cookies.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden

Met cookies meten wij bezoekersaantallen.