Als een Rode Lap

Digitale producties

Wij bevinden ons op het snijvlak van creativiteit en technische know-how. Gecombineerd met een eindloze ambitie en persoonlijke aandacht realiseren we prachtige digitale producties. Van websites tot bedrijfsvideo's.

Neem contact op

 

Nieuw: cursus fotografie

Cursus fotografie

Al sinds lange tijd kriebelt het om mensen mee op pad te nemen om hen te leren omgaan met spiegelreflex- of systeemcamera's. Na vele verzoeken is de cursus inmiddels opgenomen in onze dienstverlening.

In de Loonse en Drunense duinen worden tijdens de cursus prachtige foto's gemaakt waarbij de aandacht naast een korte uitleg over sluitertijd, diafragma en ISO-waarde vooral gaat naar compositie, wanneer je kiest voor een foto met bewegingsonscherpte en hoe je omgaat met scherptediepte.

Fotografie cursus Waalwijk
Fotografie cursus Den Bosch
Fotografie cursus tilburg

Onze fotografiecursus is voornamelijk geschikt voor mensen uit de regio Waalwijk, Den Bosch en Tilburg. De cursus doen we in de Loonse en Drunense duinen of in het mooie Den Bosch. Lees meer over de fotografie cursus of neem direct contact op.

 Direct contact 

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant

Wordt je ook een tevreden klant?