Toegankelijkheid

Skip to main content

Nieuw: cursus fotografie

15 februari 2018
Nieuw: cursus fotografie

Al sinds lange tijd kriebelt het om mensen mee op pad te nemen om hen te leren omgaan met spiegelreflex- of systeemcamera's. Na vele verzoeken is de cursus inmiddels opgenomen in onze dienstverlening.

In de Loonse en Drunense duinen worden tijdens de cursus prachtige foto's gemaakt waarbij de aandacht naast een korte uitleg over sluitertijd, diafragma en ISO-waarde vooral gaat naar compositie, wanneer je kiest voor een foto met bewegingsonscherpte en hoe je omgaat met scherptediepte.

Fotografie cursus Waalwijk
Fotografie cursus Den Bosch
Fotografie cursus tilburg

Onze fotografiecursus is voornamelijk geschikt voor mensen uit de regio Waalwijk, Den Bosch en Tilburg. De cursus doen we in de Loonse en Drunense duinen of in het mooie Den Bosch. Lees meer over de fotografie cursus of neem direct contact op.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Geïntereseerd in webdesign, fotografie, filmpjes, webhosting, onderhoud of iets anders? Neem direct contact met ons op. We beantwoorden vrijblijvend uw vragen en zouden u graag verwelkomen als klant.


 Direct contact


Wij zijn full-service provider als het gaat om o.a. fotografie, webdesign, webhosting en het maken van super gave filmpjes.

Laatste nieuwsitems:

Contact

Wilt u aan de slag? Meer informatie krijgen of weten wat iets kost? Neem contact op. Wij reageren snel.

Contact