Alseenrodelap.nl

Welkom bij 'Als een Rode Lap'. Met aandacht en passie maken wij Joomla en Wordpress websites, foto's, filmpjes en verzorgen we grafisch ontwerp, webhosting en meer. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en hebben ervaring sinds 2006. Wat mogen we voor u betekenen?

vrijblijvend contact

Nieuw: inzetbare uren in onderhoudscontract

Vanaf heden heeft elke klant met een onderhoudscontract voor Joomla of een onderhoudscontract voor Wordpress jaarlijks recht op 2 inzetbare uren ten behoeve van de website waarop het onderhoudspakket is afgesloten, zonder meerprijs. Dat deden we eigenlijk al uit coulance en service, maar vanaf nu ligt het vast.

Deze service geldt voor de volgende zaken:

  • Wijzigingen doorvoeren in het ontwerp / layout.
  • Content toevoegen of wijzigen.
  • Functionaliteit toevoegen of wijzigen.
  • Sitestructuur wijzigen.
  • Back-ups terugplaatsen.

Hiermee hopen wij onze service te verbeteren en u nog meer dan voorheen tevreden te maken.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Geïntereseerd in webdesign, fotografie, filmpjes, webhosting, onderhoud of iets anders? Neem direct contact met ons op. We beantwoorden vrijblijvend uw vragen en zouden u graag verwelkomen als klant.


 Direct contact

5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.