PHP 7.2 geïnstalleerd

De afgelopen nacht hebben we, na uitvoerig testen op een testserver, PHP versie 7.2 geïnstalleerd op onze webservers tijdens het wekelijkse onderhoud. PHP 7.2 is op dit moment de nieuwste versie die geschikt is voor productie en biedt diverse snelheids- en veiligheidsverbeteringen. Voor compatibiliteit houden we voor onbepaalde tijd ook PHP 7.0 nog actief. Het oude PHP 5.x waarmee veel webhosters nog werken is bij ons al lange tijd uitgebannen vanwege diverser veiligheidsrisico's voor klanten.

PHP biedt klanten de mogelijkheid om middels scriptbestanden allerlei zaken te programmeren. Complete websites kunnen er mee gebouwd worden, bijvoorbeeld op basis van het Joomla CMS of Wordpress CMS.

Werken Joomla en Wordpress op PHP 7.2?

Joomla en Wordpress werken al een tijdje prima op PHP 7.2. Het kan echter wel zo zijn dat bepaalde extensies/plug-ins dat nog niet doen. Houdt daarom ook al uw extensies up-to-date en wanneer een extensie niet meer onderhouden wordt door de ontwikkelaar, zult u een alternatieve extensie moeten zoeken. Neem contact op voor hulp.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Geïntereseerd in webdesign, fotografie, filmpjes, webhosting, onderhoud of iets anders? Neem direct contact met ons op. We beantwoorden vrijblijvend uw vragen en zouden u graag verwelkomen als klant.


 Direct contact

Geschreven op:

27 oktober 2018

Tags:

Vragen?

Neem contact op.

Instagram

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Wij plaatsen analytische cookies.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.