Toegankelijkheid

Skip to main content

PHP 7.2 geïnstalleerd

27 oktober 2018
PHP 7.2 geïnstalleerd

De afgelopen nacht hebben we, na uitvoerig testen op een testserver, PHP versie 7.2 geïnstalleerd op onze webservers tijdens het wekelijkse onderhoud. PHP 7.2 is op dit moment de nieuwste versie die geschikt is voor productie en biedt diverse snelheids- en veiligheidsverbeteringen. Voor compatibiliteit houden we voor onbepaalde tijd ook PHP 7.0 nog actief. Het oude PHP 5.x waarmee veel webhosters nog werken is bij ons al lange tijd uitgebannen vanwege diverser veiligheidsrisico's voor klanten.

PHP biedt klanten de mogelijkheid om middels scriptbestanden allerlei zaken te programmeren. Complete websites kunnen er mee gebouwd worden, bijvoorbeeld op basis van het Joomla CMS of Wordpress CMS.

Werken Joomla en Wordpress op PHP 7.2?

Joomla en Wordpress werken al een tijdje prima op PHP 7.2. Het kan echter wel zo zijn dat bepaalde extensies/plug-ins dat nog niet doen. Houdt daarom ook al uw extensies up-to-date en wanneer een extensie niet meer onderhouden wordt door de ontwikkelaar, zult u een alternatieve extensie moeten zoeken. Neem contact op voor hulp.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Geïntereseerd in webdesign, fotografie, filmpjes, webhosting, onderhoud of iets anders? Neem direct contact met ons op. We beantwoorden vrijblijvend uw vragen en zouden u graag verwelkomen als klant.


 Direct contact


Wij zijn full-service provider als het gaat om o.a. fotografie, webdesign, webhosting en het maken van super gave filmpjes.

Laatste nieuwsitems:

Contact

Wilt u aan de slag? Meer informatie krijgen of weten wat iets kost? Neem contact op. Wij reageren snel.

Contact