Alseenrodelap.nl

Welkom bij 'Als een Rode Lap'. Met aandacht en passie maken wij Joomla en Wordpress websites, foto's, filmpjes en verzorgen we grafisch ontwerp, webhosting en meer. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en hebben ervaring sinds 2006. Wat mogen we voor u betekenen?

vrijblijvend contact

Verbeterde spamfilter

Hosting spamfilter

Niemand ziet graag zijn mailbox vollopen met spam; het kost bij elkaar veel tijd om dagelijks tientallen keren een notificatie te krijgen van nieuwe mail, deze te lezen en te beoordelen als spam. Wij hadden daarom reeds een spamfilter en hebben die het afgelopen weekend verbeterd.

Hosting met spamfilter

Wij maken gebruik van het alom geprezen Spamassassin. Deze software is open-source en biedt een platform voor vele modules die allemaal op eigen wijze controleren of een e-mailbericht spam betreft. Elke spamcheck die positief uitvalt geeft een score aan de mail. Als de totaalscore boven een vooraf door u ingestelde waarde uitkomt dan krijgt de mail een spamstatus. 

Omdat wij niet zonder uw toestemming aan uw mails willen komen, ook niet op geautomatiseerde wijze, dient u de spamfilter zelf te activeren in uw Directadmin controlepaneel. Ga vervolgens naar de domeinnaam waarvan u het e-mail adres wilt voorzien van een spamfilter en klik onder 'E-mail management' op 'Spammassasin Setup'. Activeer de filter en stel in hoe streng de filter moet zijn, en wat er met spam moet gebeuren.

Verbeteringen

Voorheen maakten onze servers gebruik van de nameservers van onze datacenter provider: TransIP. Omdat heel veel mensen dat doen, en er via de nameservers via TransIP daardoor miljoenen aanvragen gaan naar blacklist providers waarin spam-adressen opgeslagen worden, worden deze aanvragen geblokkeerd. Deze blacklists zijn namelijk alleen gratis te gebruiken voor kleine hoeveelheden aanvragen. Dit bleek uit ons onderzoek naar inkomende spam op onze server.

Vanaf nu maken we hiervoor gebruik van onze eigen nameserver, die lokaal op de server draait. Dat heeft geen nadelen maar heeft als voordeel dat de blacklist providers van ons nu nog maar enkele honderden aanvragen krijgen per dag, en dat wordt niet geblokkeerd. Vanaf nu wordt inkomende mail dus ook gechecked aan de hand van de volgende blacklists:

Daardoor wordt er vanaf nu veel, echt veel meer spam geblokkeerd. Wat daarmee gebeurd stelt u zelf in in Directadmin: het kan automatisch verwijderd worden, naar een spamfolder verplaatst worden, of een aangepast onderwerp krijgen met bijvoorbeeld ***SPAM*** in de titel.

Hosting met Spamfilter

Bent u hier gekomen via Google, op zoek naar hosting met spamfilter? Neem dan direct contact op. Heeft u al hosting bij ons en heeft u vragen over het instellen van de spamfilter? Neem dan ook contact op.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Geïntereseerd in webdesign, fotografie, filmpjes, webhosting, onderhoud of iets anders? Neem direct contact met ons op. We beantwoorden vrijblijvend uw vragen en zouden u graag verwelkomen als klant.


 Direct contact

5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.