Cinemagraphs

Bewegende foto's

Cinemagraphs; de nieuwe betoverende foto's met subtiele bewegende elementen. Ideaal voor digitale marketing op websites en social media. Zie als voorbeeld deze foto met bewegende reflectie in het water. Meer weten? Neem contact op!

Cinemagraphs

In de zoektocht naar innovatieve manieren om beelden te publiceren en een boodschap over te brengen kwamen we op de Cinemagraph; een foto waarin iets beweegt. Het bestaat vanaf nu echt! Cinemagraphs zijn de innovatie op gebied van digitale marketing en wij hebben het onder de knie. Neem contact op.

WIE ZIJN WIJ

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, fotografie en ontwerpen. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

WERKEN MET ONS

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons

Cinemagraph

Een soort bewegende foto

Een Cinemagraph, ook wel bewegende foto genoemd, is een foto met een subtiel bewegingselement. Met speciale apparatuur en beeldbewerking wordt een video gemaakt die vervolgens omgezet wordt naar een stilstaande foto waarin een gedeelte van de video wel blijft bewegen. Dit bewegende element moet subtiel zijn en zichzelf steeds herhalen zodat een afbeelding ontstaat waar je naar blijft kijken omdat het zo boeiend is.
  • Fascinerend effect
  • Echte aandachtstrekker
  • Op elk schermformaat goed te bekijken
  • Ideaal voor gebruik op Social Media
Bewegende foto

Cinemagraph voorbeelden

Cinemagraph voorbeelden

Toegevoegde waarde van een Cinemagraph

Cinemagraphs of bewegende foto's worden waarschijnlijk dé trend in 2018/2019 op websites en social media. Cinemagraphs zijn op dit moment nog zo'n nieuw fenomeen dat het effect op de kijker extra groot is: veel mensen hebben nog nooit zoiets gezien en blijven verwonderd kijken.

De Cinemagraph heeft dus een enorme potentie om ingezet te worden voor het op efficiënte wijze verspreiden van uw boodschap.

Toegevoegde waarde

Wat kost een Cinemagraph?

Het maken van goede Cinemagraphs / bewegende foto's is een artistieke ambacht. De subtiliteit, de compositie en boodschap moeten allemaal precies goed zijn. De hardware die we gebruiken zoals een 4K camera, een camerastabilisator en de specifieke software maken het allemaal nog iets gecompliceerder.

Toch zijn we in staat om de prijs voor een Cinemagraph / bewegende foto laag te houden. Een Cinemagraph heeft u al vanaf €100. Hoe meer we er voor u mogen maken, hoe lager de kosten per stuk komen te liggen.

Gezien de effectiviteit van Cinemagraphs op websites en social media, belooft een goede inzet van dit middel een zeer hoog rendement.

Cinemagraph kosten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Wij plaatsen analytische cookies.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.