Cinemagraphs

Bewegende foto's.

Cinemagraphs; de nieuwe betoverende foto's met subtiele bewegende elementen. Ideaal voor digitale marketing op websites en social media. Zie als voorbeeld deze foto met bewegende reflectie in het water. Meer weten? Neem contact op!

Cinemagraph

Een soort bewegende foto

Een Cinemagraph, ook wel bewegende foto genoemd, is een foto met een subtiel bewegingselement. Met speciale apparatuur en beeldbewerking wordt een video gemaakt die vervolgens omgezet wordt naar een stilstaande foto waarin een gedeelte van de video wel blijft bewegen. Dit bewegende element moet subtiel zijn en zichzelf steeds herhalen zodat een afbeelding ontstaat waar je naar blijft kijken omdat het zo boeiend is.
  • Fascinerend effect
  • Echte aandachtstrekker
  • Op elk schermformaat goed te bekijken
  • Ideaal voor gebruik op Social Media

Toegevoegde waarde van een Cinemagraph

Cinemagraphs of bewegende foto's worden waarschijnlijk dé trend in 2018 op websites en social media. Cinemagraphs zijn op dit moment nog zo'n nieuw fenomeen dat het effect op de kijker extra groot is: veel mensen hebben nog nooit zoiets gezien en blijven verwonderd kijken.

De Cinemagraph heeft dus een enorme potentie om ingezet te worden voor het op efficiënte wijze verspreiden van uw boodschap.

Wat kost een Cinemagraph?

Het maken van goede Cinemagraphs / bewegende foto's is een artistieke ambacht. De subtiliteit, de compositie en boodschap moeten allemaal precies goed zijn. De hardware die we gebruiken zoals een 4K camera, een camerastabilisator en de specifieke software maken het allemaal nog iets gecompliceerder.

Toch zijn we in staat om de prijs voor een Cinemagraph / bewegende foto laag te houden. Een Cinemagraph heeft u al vanaf €200,-. Hoe meer we er voor u mogen maken, hoe lager de kosten per stuk komen te liggen.

Gezien de effectiviteit van Cinemagraphs op websites en social media, belooft een goede inzet van dit middel een zeer hoog rendement.

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant

Word ook een tevreden klant!