Toegankelijkheid

Skip to main content

Joomla hosting

Inleiding

Voorheen lieten we onze op Joomla gebouwde websites altijd elders hosten. We kwamen er door schade en schande achter dat Joomla veel beter en sneller werkt op webhosting pakketten die speciaal voor Joomla geconfigureerd zijn. We gingen ons vervolgens zelf specialiseren in Joomla hosting en bieden nu zelf speciale Joomla webhosting aan.

Hosting speciaal voor Joomla

Iedereen kan met enige kennis een webhosting server opzetten. De kunst ligt hem echter in het creëren van de perfecte randvoorwaarden die snelheid combineren met functionaliteit en veiligheid en dan ook nog voor een eerlijke prijs. Onze Joomla hosting voldoet aan alle eisen die Joomla stelt waaronder zoals PHP7, MariaDB, Apache webserver, Centos Linux, Mod_rewrite, .htaccess.

Kennis van zaken

In de praktijk is het van enorme meerwaarde als uw Joomla webhoster niet alleen verstand heeft van servers, maar ook van Joomla zelf. Wij verzorgen niet alleen hosting voor Joomla maar verzorgen ook Joomla webdesign en weten dus alles over de werking van Joomla. Daarom kunt u als klant van onze hosting voor Joomla niet alleen bij ons terecht met vragen over hosting maar ook over uw Joomla website.

Joomla hosting

Kwaliteit en snelheid

Wij verzorgen hosting voor Joomla die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Zo gebruiken we bijvoorbeeld MariaDB in plaats van MySQL: dit kost ons iets meer moeite, maar MariaDB is veel sneller dan MySQL terwijl het voor u geen verschil maakt tijdens de installatie.

We doen niet aan overselling dus zelfs op de drukste momenten worden websites binnen onze Joomla hosting snel op het scherm van bezoekers getoont. Daarnaast hebben we onze Joomla hosting pakketten stuk voor stuk voorzien van een aantal beveiligingsmaatregelen die geen verstorende werking hebben op uw Joomla website, maar die er wel voor zorgen dat websites veel minder snel gehacked worden dan bij onze generieke of budget concurrenten. Een netwerkfirewall en applicatiefirewall zijn geïnstalleerd.

Uw Joomla website moet perfect werken en steeds binnen no-time op het scherm van bezoekers verschijnen. Daarom verzorgen wij onze Joomla hosting pakketten vanuit een Nederlands datacentrum van TransIP.


Joomla hosting pakketten

Onze pakketten werken met de nieuwste software en bevatten PHP 7.2, PHP 7.4, Apache 2, MySQL (MariaDB), Zend Opcache, Ioncube, Mod_rewrite, .htaccess, Centos Linux, Directadmin, Beveiligde webmail, Installatron met apps, Let's Encrypt certificaten, 1 maand backups en de bewezen Comodo applicatiefirewall.

Prijzen excl. 21% btw.
Bij betaling met iDeal direct opgeleverd.
Incl. verhuizing van Joomla of verhuizing van Wordpress.

Extra veel snelle SSD opslagruimte nodig voor uw website en e-mail?
Basis pakket met 6GB extra (10GB) opslag: €180 p/jaar.
Pro pakket met 20GB extra (40GB) opslag: €600 p/jaar.
Inter pakket met 60GB extra (120GB) opslag: €1200 p/jaar.


Domeinnamen

Uw Joomla website moet natuurlijk vindbaar zijn op een mooie domeinnaam met een passende extensie. Wij registreren en verhuizen .nl, .com, .info, .net, .be en nog veel meer extensies.

  • .nl domeinnaam: €15,- per jaar
  • .com domeinnaam: €15,- per jaar

Waarom bij ons?

Stabiel

Performance
Wij gebruiken een redundant opgezette serverstructuur in het bewezen TransIP netwerk; een platform van servers die elkaar overnemen als er iets misgaat. Er wordt géén gebruik van Amerikaanse datacenters maar van een datacenter in Amsterdam.

Snel

High speed data

In tegenstelling tot budget hosters wordt bij ons gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten zoals SSD schijven en is er overcapaciteit zodat uw website op elk moment snel op het scherm van uw bezoekers verschijnt.

Veilig

Wij bewaken uw website
Een slimme dynamische firewall, gewijzigde standaardpoorten, verbannen van verouderde software, etc. En: we kennen onze klanten. Waar een groot bedrijf aan iedereen een webhosting pakket verkoopt richten wij ons meer op de nichemarkt en kennen we onze klanten.

Back-ups

Off-site back-ups

Elke nacht worden alle accounts opgeslagen in een backup. Heeft u een fout gemaakt op uw website? Dan plaatsen wij geheel gratis op verzoek een backup terug. Een veilig idee, toch? Zelf kunt u via Directadmin ook een back-up downloaden.

Beveiligde webmail

Afluisteren onmogelijk

Alle inbox'en die u binnen uw webhosting pakket aanmaakt kunt u vanaf elke locatie bekijken via een beveiligde webmail omgeving met versleutelde verbinding, ook in het buitenland. De link staat onderaan onze website.

Domeinnamen

Goedkope domeinnamen
Per webhosting pakket is een aantal domeinnamen te registreren. De registratie of verhuizing van een .nl, .com of .net domeinnaam kost € 15,- per jaar. Vrijwel alle extensies kunnen geregistreerd worden.