Joomla hosting

 • Speciale hosting voor Joomla biedt de perfecte randvoorwaarden voor een soepel werkende Joomla website die snel op het scherm van uw bezoekers getoverd wordt. Hosting voor Joomla is onze specialiteit.

 • Onze Trustpilot pagina staat vol met lof van klanten. Zij waarderen de persoonlijke aandacht, de vriendelijke prijzen, de kennis, kwaliteit en flexibiliteit.

Joomla webhosting

Voorheen lieten we onze op Joomla gebouwde websites altijd elders hosten. We kwamen er door schade en schande achter dat Joomla veel beter en sneller werkt op webhosting pakketten die speciaal voor Joomla geconfigureerd zijn. We zijn ons vervolgens gaan specialiseren in Joomla webhosting en bieden nu zelf speciale Joomla webhosting pakketten aan. Neem contact op.

WIE ZIJN WIJ

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, fotografie en ontwerpen. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

WERKEN MET ONS

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons
Joomla webhosting

Joomla webhosting

Hosting speciaal voor Joomla

Iedereen kan met enige kennis een webhosting server opzetten. De kunst ligt hem echter in het creëren van de perfecte randvoorwaarden die snelheid combineren met functionaliteit en veiligheid en dan ook nog voor een eerlijke prijs. Onze Joomla hosting voldoet aan alle eisen die Joomla stelt waaronder bijvoorbeeld:

PHP7 - MariaDB met InnoDB - Apache webserver op Centos Linux - Mod_rewrite - .htaccess

Kennis van zaken

In de praktijk is het van enorme meerwaarde als uw Joomla webhoster niet alleen verstand heeft van servers, maar ook van Joomla zelf. Wij verzorgen niet alleen hosting voor Joomla maar bouwen ook complete websites op basis van het Joomla CMS en weten dus alles over de werking van Joomla. Daarnaast kunt u als klant van onze hosting voor Joomla niet alleen bij ons terecht met vragen over hosting maar ook over uw Joomla website.

Kwaliteit Joomla hosting

Wij verzorgen hosting voor Joomla die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Zo gebruiken we bijvoorbeeld MariaDB in plaats van MySQL: dit kost ons iets meer moeite, maar MariaDB is veel sneller dan MySQL terwijl het voor u geen verschil maakt tijdens de installatie.

We doen niet aan overselling dus zelfs op de drukste momenten worden websites binnen onze Joomla hosting snel op het scherm van bezoekers getoont. Daarnaast hebben we onze Joomla hosting pakketten stuk voor stuk voorzien van een aantal beveiligingsmaatregelen die geen verstorende werking hebben op uw Joomla website, maar die er wel voor zorgen dat websites veel minder snel gehacked worden dan bij onze generieke of budget concurrenten. Een netwerkfirewall en applicatiefirewall zijn geïnstalleerd.

Hosting voor Joomla door een Joomla webdesigner

Wie weet er nou meer van hosting voor Joomla dan degene die ook zelf Joomla websites bouwt en dat heeft gedaan op allerlei verschillende webhosting pakketten? Wij weten, omdat we zelf Joomla websites bouwen, precies wat we er nodig is qua webhosting pakket en hebben door schade en schande geleerd wat wel en niet werkt. We blijven onszelf ontwikkelen maar hebben op dit moment één van de meest veilige, snelle en stabiele configuraties in het land draaien.

Joomla webhosting info

Domeinnaam vrij?

.nl: €15,- excl. btw. per jaar.
.com: €15,- excl. btw. per jaar.
Andere extensies: op aanvraag.

Domeinnaam

Joomla webhosting

Basis

4GB SSD ruimte
10GB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
2 domeinnamen te koppelen

PHP 7
MySQL (MariaDB)

Centos Linux met Apache
Directadmin controlepaneel
Beveiligde webmail
Apps installeren met Installatron
Let's Encrypt certificaten
1 maand backups
€ 120 /jaar

Pro

20GB SSD ruimte
50GB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
∞ domeinnamen te koppelen

PHP 7
MySQL (MariaDB)

Centos Linux met Apache
Directadmin controlepaneel
Beveiligde webmail
Apps installeren met Installatron
Let's Encrypt certificaten
1 maand backups
€ 480 /jaar

Inter

60GB SSD ruimte
150GB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
∞ domeinnamen te koppelen

PHP 7
MySQL (MariaDB)

Centos Linux met Apache
Directadmin controlepaneel
Beveiligde webmail
Apps installeren met Installatron
Let's Encrypt certificaten
1 maand backups
€ 960 /jaar

Alle pakketten exclusief 21% btw.
Bij betaling met iDeal direct opgeleverd.

Webhosting pakketten
 • Wij kunnen domeinnamen verhuizen of registreren en doen dat over het algemeen binnen 24 uur na aanvraag. Als je met iDeal betaalt zelfs direct. Wij registreren en verhuizen .nl, .com, .info, .net, .be en nog veel meer extensies. Domeinnamen registreren wij altijd op je (bedrijfs)naam zodat deze ook in het register jouw eigendom is. Vraag stellen?

 • Joomla hosting betalen met iDeal

  Bestel je je webhosting pakket via ons online bestelformulier en betaal je met iDeal? Dan wordt je webhostingpakket na betaling direct opgeleverd en je domeinnaam direct geregistreerd. Wil je liever eerst contact? Vraag stellen.

 • Een certificaat op je domeinnaam versleutelt het verkeer en wordt weergegeven d.m.v. een groen slotje in de adresbalk van je bezoekers. Dit vergroot het vertrouwen, zorgt voor een hogere plek in de zoekresultaten en is wettelijk verplicht voor websites waarop persoonsgegevens worden verstuurd.

  Je kunt in Directadmin een Let's Encrypt certificaat aanvragen en installeren, maar wij doen het ook graag voor je. Vraag stellen?

 • Onze servers werken op het Open Source besturingssysteem Centos Linux. Dit is zeer veilig en flexibel en geeft de mogelijkheid om gebruik te maken van mod_rewrite, van .htaccess, PHP, MySQL en nog veel meer. Vraag stellen?

Voordelen

Joomla webhosting

In een betrouwbaar Nederlands datacentrum

Hoogwaardige webhosting in een Nederlands datacentrum met hoge uptimes en snelle prestaties, voor een concurrerend tarief. Je website is belangrijk, wij begrijpen dat als geen ander. Hij website moet perfect werken en steeds binnen no-time op het scherm van bezoekers verschijnen.
Nederlands datacentrum
 • BoVeSaw B.V.

  Voor de tweede keer onze site laten bouwen door Als een Rode Lap.
  Ging super snel en zij denken mee in ontwerp en oplossingen. Ik kan ze echt wel aanbevelen!


 • Tiltechniek B.V.

  In de afgelopen jaren heeft Als een rode lap diverse websites voor ons gemaakt. Door hun deskundigheid, loyaliteit en betrokkenheid verloopt de samenwerking vlot en soepel. Last minute acties of foutmeldingen worden snel en naar volle tevredenheid afgewikkeld. Ze zijn dé professionele partner voor onze internetuitingen.

 • Fijnland

  Samenwerken met Elco is samenwerken met iemand die naast verstand van zaken ook gevoel voor verhoudingen, letterlijk en figuurlijk, heeft.

 • Regio Hart van Brabant

  Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.

Klanten

Waarom Joomla webhosting bij ons?

STABIEL

Wij gebruiken een redundant opgezette serverstructuur in het bewezen TransIP netwerk; een platform van servers die elkaar overnemen als er iets misgaat. Er wordt géén gebruik van Amerikaanse datacenters maar van een datacenter in Amsterdam.

SNEL

In tegenstelling tot budget hosters wordt bij ons gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten zoals SSD schijven en is er overcapaciteit zodat je website op elk moment snel op het scherm van je bezoekers verschijnt.

VEILIG

Een slimme dynamische firewall, gewijzigde standaardpoorten, verbannen van verouderde software, etc. En: we kennen onze klanten. Waar een groot bedrijf aan iedereen een webhosting pakket verkoopt richten wij ons meer op de nichemarkt en kennen we onze klanten.

BACKUPS

Elke nacht worden alle accounts opgeslagen in een backup. Heb je een foutje gemaakt op je website? Dan plaatsen wij geheel gratis op verzoek een backup terug. Een veilig idee, toch? Zelf kun je via Directadmin ook een back-up downloaden.

BEVEILIGDE WEBMAIL

Alle inbox'en die je binnen je webhosting pakket aanmaakt kun je vanaf elke locatie bekijken via een beveiligde webmail omgeving met versleutelde verbinding, ook in het buitenland. De link staat onderaan onze website.

DOMEINNAMEN

Per webhosting pakket is een aantal domeinnamen te registreren. De registratie of verhuizing van een .nl, .com of .net domeinnaam kost € 15,- per jaar. Vrijwel alle extensies kunnen geregistreerd worden.

Waarom bij ons?
Liever een pakket op maat of een door ons beheerde server?
We denken graag met je mee en kunnen eventueel een pakket of server op maat samenstellen die voldoet aan de eisen van je applicatie.
Pakket op maat

Joomla webhosting met Installatron

Hosting voor Joomla met Installatron

Installatron wordt in elk hosting pakket meegeleverd. Hiermee kun je eenvoudig scripts zoals Joomla en Wordpress installeren en updaten. Dat scheelt veel gedoe. Naast Joomla en Wordpress zijn ook andere scripts inbegrepen zoals phpBB, Drupal, Magento, Prestashop, Owncloud en nog veel meer. Je vind installatron in Directadmin. Vraag stellen?

Joomla webhosting met Let's Encrypt

Joomla hosting met Let's Encrypt

Elk hosting pakket is voorbereid op certificaten van Let's Encrypt. In Directadmin kun een Let's Encrypt certificaat installeren op je hosting pakket. Na installatie wordt je website geserveerd via een versleutelde verbinding (https, groen slotje). Dat heeft voordelen voor de positie in de Google zoekresultaten en is verplicht wanneer bezoekers de mogelijkheid hebben om persoonlijke gegevens in te vullen. Eventueel kunnen wij het installeren en verlengen van het certificaat je ook uit handen nemen. Vraag stellen?

Installatron & Let's Encrypt

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Wij plaatsen analytische cookies.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden

Met cookies meten wij bezoekersaantallen.