Hosting voor Joomla

Speciaal voor Joomla

Speciale hosting voor Joomla biedt u de perfecte randvoorwaarden voor een soepel werkende Joomla website die snel op het scherm van uw bezoekers getoverd wordt. Hosting voor Joomla is onze specialiteit. Meer weten? Neem contact op!


Hosting voor Joomla

Joomla webhosting als specialisme

Iedereen kan met enige kennis een webhosting server opzetten. De kunst ligt hem echter in het creëren van de perfecte randvoorwaarden die snelheid combineren met functionaliteit en veiligheid en dan ook nog voor een eerlijke prijs. Onze Joomla hosting voldoet aan alle eisen die Joomla stelt.

Hosting voor Joomla
 • PHP7
 • MySQL / MariaDB met InnoDB
 • Apache webserver op Centos Linux
 • Mod_rewrite
 • .htaccess

Kennis van zaken

In de praktijk is het van enorme meerwaarde als uw Joomla webhoster niet alleen verstand heeft van servers, maar ook van Joomla zelf. Wij verzorgen niet alleen hosting voor Joomla maar bouwen ook complete websites op basis van het Joomla CMS en weten dus alles over de werking van Joomla. Daarnaast kunt u als klant van onze hosting voor Joomla niet alleen bij ons terecht met vragen over hosting maar ook over uw Joomla website.

Kwaliteit Joomla hosting

Wij verzorgen hosting voor Joomla die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Zo gebruiken we bijvoorbeeld MariaDB in plaats van MySQL: dit kost ons iets meer moeite, maar MariaDB is veel sneller dan MySQL terwijl het voor u geen verschil maakt tijdens de installatie.

We doen niet aan overselling dus zelfs op de drukste momenten worden websites binnen onze Joomla hosting snel op het scherm van bezoekers getoont. Daarnaast hebben we onze Joomla hosting pakketten stuk voor stuk voorzien van een aantal beveiligingsmaatregelen die geen verstorende werking hebben op uw Joomla website, maar die er wel voor zorgen dat websites veel minder snel gehacked worden dan bij onze generieke of budget concurrenten. Een netwerkfirewall en applicatiefirewall zijn geïnstalleerd.

Hosting voor Joomla door Joomla webdesigner

Wie weet er nou meer van hosting voor Joomla dan degene die ook zelf Joomla websites bouwt en dat heeft gedaan op allerlei verschillende webhosting pakketten? Wij weten, omdat we zelf Joomla websites bouwen, precies wat we er nodig is qua webhosting pakket en hebben door schade en schande geleerd wat wel en niet werkt. We blijven onszelf ontwikkelen maar hebben op dit moment één van de meest veilige, snelle en stabiele configuraties in het land draaien. Vraag het onze klanten als u ons niet gelooft. Of neem contact op.

Domeinnaam vrij?

Joomla hosting pakketten

Basis

4GB SSD ruimte
10GB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
2 domeinnamen te koppelen

PHP7
MySQL (MariaDB)

Centos Linux met Apache
Directadmin controlepaneel
Beveiligde webmail
Apps installeren met Installatron
Let's Encrypt certificaten
1 maand backups
€120 /jaar

Bestellen

Pro

20GB SSD ruimte
50GB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
∞ domeinnamen te koppelen

PHP7
MySQL (MariaDB)

Centos Linux met Apache
Directadmin controlepaneel
Beveiligde webmail
Apps installeren met Installatron
Let's Encrypt certificaten
1 maand backups
€480 /jaar

Bestellen

Inter

60GB SSD ruimte
150GB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
∞ domeinnamen te koppelen

PHP7
MySQL (MariaDB)

Centos Linux met Apache
Directadmin controlepaneel
Beveiligde webmail
Apps installeren met Installatron
Let's Encrypt certificaten
1 maand backups
€960 /jaar

Bestellen

 

Alle pakketten exclusief 21% btw.
Indien betaald met iDeal direct opgeleverd.

 • Wij kunnen domeinnamen verhuizen of registreren en doen dat over het algemeen binnen 24 uur na aanvraag. Als u met iDeal betaald zelfs direct. Wij registreren en verhuizen .nl, .com, .info, .net, .be en nog veel meer extensies. Domeinnamen registreren wij altijd op uw (bedrijfs)naam zodat deze ook in het register uw eigendom is. Vraag stellen?

 • Joomla hosting betalen met iDeal

  Bestelt u uw Joomla webhosting pakket via ons online bestelformulier en betaalt u met iDeal? Dan wordt uw Joomla webhosting pakket na iDeal betaling direct opgeleverd en uw domeinnaam direct geregistreerd. Wilt u liever eerst contact? Stel uw vraag.

 • Een certificaat op je domeinnaam versleutelt het verkeer en wordt weergegeven d.m.v. een groen slotje in de adresbalk van je bezoekers. Dit vergroot het vertrouwen, zorgt voor een hogere plek in de zoekresultaten en is wettelijk verplicht voor websites waarop persoonsgegevens worden verstuurd.

  Je kunt in Directadmin een Let's Encrypt certificaat aanvragen en installeren, maar wij doen het ook graag voor je. Vraag stellen?

   

 • Onze servers werken op het Open Source besturingssysteem Centos Linux. Dit is zeer veilig en flexibel en geeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van mod_rewrite, van .htaccess, PHP, MySQL en nog veel meer. Vraag stellen?

Nederlandse hosting voor Joomla

Joomla webhosting in een betrouwbaar Nederlands datacentrum

Hoogwaardige hosting voor Joomla in een Nederlands datacentrum met zeer hoge uptimes en snelle prestaties, voor een concurrerend tarief. Uw Joomla website is natuurlijk van grote waarde voor uw bedrijfsvoering, wij begrijpen dat als geen ander. Hij moet perfect werken en steeds snel op het scherm van uw bezoekers verschijnen. Daarnaast moeten de kansen op succesvolle Joomla hacks zo veel mogelijk bestreden worden, en dat kan alleen met kennis van zaken. Vraag stellen?

Waarom hosting voor Joomla bij ons?


STABIEL

Wij gebruiken een redundant opgezette serverstructuur in het bewezen Nederlandse TransIP netwerk; een platform van servers die elkaar overnemen als er iets misgaat. Er wordt géén gebruik van Amerikaanse datacenters maar van een datacenter in Amsterdam.

SNEL

In tegenstelling tot budget hosters wordt bij ons gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten zoals SSD schijven en is er overcapaciteit zodat uw website op elk moment snel op het scherm van uw bezoekers verschijnt.

VEILIG

Een dynamische firewall (CSF), een Comodo applicatiefirewall, gewijzigde standaardpoorten, verbannen van verouderde software, etc. En: we kennen onze klanten. Waar een groot bedrijf aan iedereen een webhosting pakket verkoopt richten wij ons meer op de nichemarkt en kennen we onze klanten.

BACKUPS

Elke nacht worden alle accounts opgeslagen in een backup. Heeft u een fout gemaakt op uw website? Dan plaatsen wij geheel gratis op verzoek uw backup terug. Een veilig idee, toch? Zelf kunt u via Directadmin ook een back-up downloaden.

BEVEILIGDE WEBMAIL

Alle inbox'en die u binnen uw webhosting pakket aanmaakt kunt u vanaf elke locatie bekijken via een beveiligde webmail omgeving met versleutelde verbinding, ook in het buitenland. De link staat onderaan onze website.

DOMEINNAMEN

Per webhosting pakket is een aantal domeinnamen te registreren, zie bovenstaand. De registratie of verhuizing van een .nl, .com of .net domeinnaam kost €15,- per jaar. Vrijwel alle extensies kunnen geregistreerd worden.

Liever een pakket op maat of een door ons beheerde server?
We denken graag met u mee en kunnen speciaal voor uw behoefen, voor uw Joomla website of applicatie een pakket of server samenstellen. Heeft u extra ruimte nodig voor uw Joomla website? Ontvangt uw Joomla website enorm veel bezoekers of moet deze meer dan normaal beveiligd worden?
 • BoVeSaw B.V.

  Voor de tweede keer onze site laten bouwen door Als een Rode Lap.
  Ging super snel en zij denken mee in ontwerp en oplossingen. Ik kan ze echt wel aanbevelen!


 • Tiltechniek B.V.

  In de afgelopen jaren heeft Als een rode lap diverse websites voor ons gemaakt. Door hun deskundigheid, loyaliteit en betrokkenheid verloopt de samenwerking vlot en soepel. Last minute acties of foutmeldingen worden snel en naar volle tevredenheid afgewikkeld. Ze zijn dé professionele partner voor onze internetuitingen.

 • Fijnland

  Samenwerken met Elco is samenwerken met iemand die naast verstand van zaken ook gevoel voor verhoudingen, letterlijk en figuurlijk, heeft.

 • Regio Hart van Brabant

  Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.

Hosting voor Joomla met Installatron

Hosting voor Joomla met Installatron

Wij installeren op elk Joomla webhosting pakket de Installatron applicatiebibliotheek. Hiermee kun je met enkele muiskliks Joomla installeren en up-to-date houden. Dat scheelt je veel gedoe, je hoeft Joomla niet meer via FTP te uploaden en wanneer je Joomla met Installatron update wordt er automatisch een back-up gemaakt. Naast Joomla kun je ook andere gratis scripts en applicaties installeren zoals Wordpress, phpBB, Drupal, Magento, Prestashop, Owncloud en nog veel meer. Hosting voor Joomla is dus niet beperkt tot alleen Joomla. Je vind installatron in Directadmin. Vraag stellen?

Joomla hosting met Let's Encrypt

Joomla hosting met Let's Encrypt

Al onze Joomla hosting pakketten zijn voorbereid op certificaten van Let's Encrypt. In Directadmin kunt een Let's Encrypt certificaat installeren op uw Joomla hosting pakket. Na installatie wordt uw website geserveerd via een versleutelde verbinding (https, groen slotje). Dat heeft voordelen voor uw positie in de Google zoekresultaten en is verplicht wanneer bezoekers de mogelijkheid hebben om persoonlijke gegevens in te vullen. Eventueel kunnen wij de installatie en het verlengen van het certificaat ook uit handen nemen. Vraag stellen?

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant

Word ook een tevreden klant!