Hosting voor Joomla

Speciale hosting voor Joomla biedt u de perfecte randvoorwaarden voor een soepel werkende Joomla website die snel op het scherm van uw bezoekers getoverd wordt. Hosting voor Joomla is onze specialiteit.

Hosting voor Joomla

Joomla webhosting als specialisme

Iedereen kan met enige kennis een webhosting server opzetten. De kunst ligt hem echter in het creëren van de perfecte randvoorwaarden die snelheid combineren met functionaliteit en veiligheid en dan ook nog voor een eerlijke prijs. Onze Joomla hosting voldoet aan de eisen die Joomla stelt:

 • PHP7
 • MySQL / MariaDB met InnoDB
 • Apache webserver
 • Mod_rewrite

Kennis van zaken

In de praktijk is het van enorme meerwaarde als uw Joomla webhoster niet alleen verstand heeft van servers, maar ook van Joomla zelf. Wij verzorgen niet alleen hosting voor Joomla maar bouwen ook complete websites op basis van het Joomla CMS en weten dus alles over de werking van Joomla. Daarnaast kunt u als klant van onze hosting voor Joomla niet alleen bij ons terecht met vragen over hosting maar ook over uw Joomla website.

Hosting voor Joomla

Kwaliteit Joomla hosting

Wij verzorgen hosting voor Joomla die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. We doen niet aan overselling, we houden op gebied van processorkracht en opslag liever ruimte over op de server dan dat we die vol zetten. Zelfs op de drukste momenten worden websites binnen onze Joomla hosting snel op het scherm van bezoekers getoont.

Daarnaast hebben we onze Joomla hosting pakketten stuk voor stuk voorzien van een aantal beveiligingsmaatregelen die geen verstorende werking hebben op uw Joomla website, maar die er wel voor zorgen dat websites veel minder snel gehacked worden dan bij onze generieke of budget concurrenten.

Hosting voor Joomla door Joomla webdesigner

Wie weet er nou meer van hosting voor Joomla dan degene die ook zelf Joomla websites bouwt en dat heeft gedaan op allerlei verschillende webhosting pakketten? Wij weten, omdat we zelf Joomla websites bouwen, precies wat we er nodig is qua webhosting pakket en hebben door schade en schande geleerd wat wel en niet werkt. We blijven onszelf ontwikkelen maar hebben op dit moment één van de meest veilige, snelle en stabiele configuraties in het land draaien. Gelooft u ons niet? Vraag het onze klanten.

Domeinnaam vrij?

Joomla hosting pakketten

Basis

4.000MB SSD ruimte
10.000MB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
2 domeinnamen te koppelen

PHP7
MySQL (MariaDB)

Directadmin controlepaneel
Beveiligde webmail
Apps installeren met Installatron
1 maand backups
€120 /jaar

Bestellen

Pro

20.000MB SSD ruimte
50.000MB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
∞ domeinnamen te koppelen

PHP7
MySQL (MariaDB)

Directadmin controlepaneel
Beveiligde webmail
Apps installeren met Installatron
1 maand backups
€480 /jaar

Bestellen

Inter

60.000MB SSD ruimte
150.000MB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
∞ domeinnamen te koppelen

PHP7
MySQL (MariaDB)

Directadmin controlepaneel
Beveiligde webmail
Apps installeren met Installatron
1 maand backups
€960 /jaar

Bestellen

 • Wij kunnen al uw domeinnamen verhuizen of registreren en doen dat over het algemeen binnen 24 uur na aanvraag. Wij registreren en verhuizen .nl, .com, .info, .net, .be en nog veel meer extensies. Domeinnamen registreren wij altijd op uw (bedrijfs)naam zodat de domeinnaam ook in het register uw eigendom is. Vraag stellen?

 • Een certificaat op uw domeinnaam versleuteld het verkeer en wordt weergegeven d.m.v. een groen slotje in de adresbalk van uw bezoekers. Dit vergroot het vertrouwen, zorgt voor een hogere plek in de zoekresultaten en is wettelijk verplicht voor websites waar persoonsgegevens worden verstuurd. Vraag stellen?

 • Onze servers werken op het Open Source besturingssysteem Centos Linux. Dit is zeer veilig en flexibel en geeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van mod_rewrite, van .htaccess, PHP, MySQL en nog veel meer. Vraag stellen?

Nederlandse hosting voor Joomla

Joomla webhosting in een betrouwbaar Nederlands datacentrum

Hoogwaardige hosting voor Joomla in een Nederlands datacentrum met zeer hoge uptimes en snelle prestaties, voor een concurrerend tarief. Uw Joomla website is natuurlijk van grote waarde voor uw bedrijfsvoering, wij begrijpen dat als geen ander. Hij moet perfect werken en steeds snel op het scherm van uw bezoekers verschijnen. Daarnaast moeten de kansen op succesvolle Joomla hacks zo veel mogelijk bestreden worden, en dat kan alleen met kennis van zaken.

Waarom hosting voor Joomla bij ons?


STABIEL

Wij gebruiken een redundant opgezette serverstructuur in het bewezen TransIP netwerk; een platform van servers die elkaar overnemen als er iets misgaat. Er wordt géén gebruik van Amerikaanse datacenters maar van een datacenter in Amsterdam.

SNEL

In tegenstelling tot budget hosters wordt bij ons gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten zoals SSD schijven en is er overcapaciteit zodat uw website op elk moment snel op het scherm van uw bezoekers verschijnt.

VEILIG

Een slimme dynamische firewall, gewijzigde standaardpoorten, verbannen van verouderde software, etc. En: we kennen onze klanten. Waar een groot bedrijf aan iedereen een webhosting pakket verkoopt richten wij ons meer op de nichemarkt en kennen we onze klanten.

BACKUPS

Elke nacht worden alle accounts opgeslagen in een backup. Heeft u een fout gemaakt op uw website? Dan plaatsen wij geheel gratis op verzoek uw backup terug. Een veilig idee, toch? Zelf kunt u via Directadmin ook een back-up downloaden.

BEVEILIGDE WEBMAIL

Alle inbox'en die u binnen uw webhosting pakket aanmaakt kunt u vanaf elke locatie bekijken via een beveiligde webmail omgeving met versleutelde verbinding, ook in het buitenland. De link staat onderaan onze website.

DOMEINNAMEN

Per webhosting pakket is een aantal domeinnamen te registreren, zie bovenstaand. De registratie of verhuizing van een .nl, .com of .net domeinnaam kost €15,- per jaar. Vrijwel alle extensies kunnen geregistreerd worden.

Liever een pakket op maat of een door ons beheerde server?
We denken graag met u mee en kunnen speciaal voor uw behoefen, voor uw Joomla website of applicatie een pakket of server samenstellen. Heeft u extra ruimte nodig voor uw Joomla website? Ontvangt uw Joomla website enorm veel bezoekers of moet deze meer dan normaal beveiligd worden?
 • BoVeSaw B.V.

  Voor de tweede keer onze site laten bouwen door Als een Rode Lap.
  Ging super snel en zij denken mee in ontwerp en oplossingen. Ik kan ze echt wel aanbevelen!


 • Tiltechniek B.V.

  In de afgelopen jaren heeft Als een rode lap diverse websites voor ons gemaakt. Door hun deskundigheid, loyaliteit en betrokkenheid verloopt de samenwerking vlot en soepel. Last minute acties of foutmeldingen worden snel en naar volle tevredenheid afgewikkeld. Ze zijn dé professionele partner voor onze internetuitingen.

 • Fijnland

  Samenwerken met Elco is samenwerken met iemand die naast verstand van zaken ook gevoel voor verhoudingen, letterlijk en figuurlijk, heeft.

 • Regio Hart van Brabant

  Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.

Wordt u ook een tevreden klant?

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant