Logo Alseenrodelap.nl
Snel aan de slag? Neem contact op!
Wordpress hosting

Wordpress hosting

Speciale hosting voor Wordpress biedt de perfecte omgeving voor een snel en veilig functionerende Wordpress website waar bezoekers graag naar terugkomen. Lees meer over onze betaalbare hosting voor Wordpress.

Inleiding

Voorheen draaiden we onze op Wordpress gebouwde websites altijd elders hosten en zo kwamen we er door schade en schande achter dat Wordpress veel beter en sneller werkt op webhosting pakketten die speciaal voor Wordpress geconfigureerd zijn. We zijn ons vervolgens gaan specialiseren in Wordpress webhosting en bieden nu zelf speciale Wordpress webhosting pakketten aan.

Hosting speciaal voor Wordpress

Het opzetten van een webserver is met een klein beetje kennis niet moeilijk. Het opzetten van een webserver die alles uit Wordpress haalt qua snelheid, veiligheid en functionaliteit is echter een specialisme. Om Wordpress het beste tot zijn recht te laten komen voldoet onze Wordpress hosting aan alle eisen die Wordpress stelt.

Kennis van zaken

Er zijn webhosters die verstand hebben van webhosting, en webdesigners die verstand hebben van Wordpress. Wij combineren het allebei en komen zo tot de allerbeste oplossingen met Wordpress. Niet alleen verzorgen wij hosting voor Wordpress, we doen ook Wordpress webdesign. Dat doen we al jarenlang waardoor we veel kennis van Wordpress hebben.

Wordpress hosting

Hoogwaardige Wordpress hosting

Wij streven naar Wordpress hosting van de hoogste kwaliteit. Onze Wordpress hosting voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid.

Overselling doen we niet en processorkracht en opslagruimte houden we liever in overvloed dan dat we alles vol zetten. Uw Wordpress website wordt daarom zelfs op drukke momenten snel op het scherm van uw bezoekers getoverd.

Onze Wordpress hosting pakketten zijn daarnaast voorzien van beveiligingsmaatregelen die geen verstorende werking hebben op Wordpress maar die er wel voor zorgen dat Wordpress websites veel minder snel gehacked worden dan bij veel van onze concurrentie.

Wie weet er nou meer van hosting voor Wordpress dan degene Wordpress websites bouwt? Wij weten, omdat we zelf Wordpress websites bouwen, precies wat we er nodig is qua webhosting pakket en hebben door schade en schande geleerd wat wel en niet werkt. We blijven onszelf ontwikkelen maar hebben op dit moment één van de meest veilige, snelle en stabiele Wordpress hosting servers in het land draaien.


Wordpress hosting pakketten

Onze Wordpress hosting pakketten werken met de nieuwste software en bevatten PHP 7.2, PHP 7.4, Apache 2, MySQL (MariaDB), Zend Opcache, Ioncube, Mod_rewrite, .htaccess, Centos Linux, Directadmin, Beveiligde webmail, Installatron met apps, Let's Encrypt certificaten, 1 maand backups en de bewezen Comodo applicatiefirewall.

Prijzen excl. 21% btw.
Bij betaling met iDeal direct opgeleverd.
Incl. verhuizing van Joomla of verhuizing van Wordpress.

Extra veel snelle SSD opslagruimte nodig voor uw website en e-mail?
Basis pakket met 6GB extra (10GB) opslag: €180 p/jaar.
Pro pakket met 20GB extra (40GB) opslag: €600 p/jaar.
Inter pakket met 60GB extra (120GB) opslag: €1200 p/jaar.


Domeinnamen

Uw Wordpress website moet natuurlijk vindbaar zijn op een mooie domeinnaam met een passende extensie. Wij registreren en verhuizen .nl, .com, .info, .net, .be en nog veel meer extensies.

  • .nl domeinnaam: €15,- per jaar
  • .com domeinnaam: €15,- per jaar

Waarom bij ons?

Stabiel

Performance
Wij gebruiken een redundant opgezette serverstructuur in het bewezen TransIP netwerk; een platform van servers die elkaar overnemen als er iets misgaat. Er wordt géén gebruik van Amerikaanse datacenters maar van een datacenter in Amsterdam.

Snel

High speed data

In tegenstelling tot budget hosters wordt bij ons gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten zoals SSD schijven en is er overcapaciteit zodat uw website op elk moment snel op het scherm van uw bezoekers verschijnt.

Veilig

Wij bewaken uw website
Een slimme dynamische firewall, gewijzigde standaardpoorten, verbannen van verouderde software, etc. En: we kennen onze klanten. Waar een groot bedrijf aan iedereen een webhosting pakket verkoopt richten wij ons meer op de nichemarkt en kennen we onze klanten.

Back-ups

Off-site back-ups

Elke nacht worden alle accounts opgeslagen in een backup. Heeft u een fout gemaakt op uw website? Dan plaatsen wij geheel gratis op verzoek een backup terug. Een veilig idee, toch? Zelf kunt u via Directadmin ook een back-up downloaden.

Beveiligde webmail

Afluisteren onmogelijk

Alle inbox'en die u binnen uw webhosting pakket aanmaakt kunt u vanaf elke locatie bekijken via een beveiligde webmail omgeving met versleutelde verbinding, ook in het buitenland. De link staat onderaan onze website.

Domeinnamen

Goedkope domeinnamen
Per webhosting pakket is een aantal domeinnamen te registreren. De registratie of verhuizing van een .nl, .com of .net domeinnaam kost € 15,- per jaar. Vrijwel alle extensies kunnen geregistreerd worden.

Vrijblijvend informatie

Vertel ons uw wensen! Wij komen graag met u in contact.

Van websites tot fotografie, van hosting tot grafisch ontwerp. Wij verzorgen het voor u.

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem contact op. Normaliter krijgt u dezelfde dag nog antwoord.

Contact