Hosting voor Wordpress

Speciaal voor Wordpress.

Speciale hosting voor Wordpress biedt u de perfecte randvoorwaarden voor een soepel werkende Wordpress website die snel op het scherm van uw bezoekers getoverd wordt. Hosting voor Wordpress is onze specialiteit. Meer weten? Neem contact op!


Hosting voor Wordpress

Wordpress webhosting van de specialist

Het opzetten van een webserver is met een klein beetje kennis niet moeilijk. Het opzetten van een webserver die alles uit Wordpress haalt qua snelheid, veiligheid en functionaliteit is echter een specialisme. Om Wordpress het beste tot zijn recht te laten komen voldoet onze Wordpress hosting aan alle eisen die Wordpress stelt.

Hosting voor Wordpress
 • PHP7
 • MySQL / MariaDB met InnoDB
 • Apache webserver op Centos Linux
 • Mod_rewrite
 • .htaccess

Kennis van zaken

Er zijn webhosters die verstand hebben van webhosting, en webdesigners die verstand hebben van Wordpress. Wij combineren het allebei en komen zo tot de allerbeste oplossingen met Wordpress. Niet alleen verzorgen wij namelijk hosting voor Wordpress, we bouwen ook professionele websites op basis van Wordpress. Dat doen we al jarenlang waardoor we veel kennis van zaken hebben.

Hoogwaardige Wordpress hosting

Wij streven naar Wordpress hosting van de hoogste kwaliteit. Onze Wordpress hosting voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Overselling doen we niet en processorkracht en opslagruimte houden we liever in overvloed dan dat we alles vol zetten. Uw Wordpress website wordt daarom zelfs op drukke momenten snel op het scherm van uw bezoekers getoverd.

Onze Wordpress hosting pakketten zijn daarnaast voorzien van beveiligingsmaatregelen die geen verstorende werking hebben op Wordpress maar die er wel voor zorgen dat Wordpress websites veel minder snel gehacked worden dan bij veel van onze concurrentie.

Hosting voor Wordpress door een Wordpress webdesigner

Wie weet er nou meer van hosting voor Wordpress dan degene Wordpress websites bouwt? Wij weten, omdat we zelf Wordpress websites bouwen, precies wat we er nodig is qua webhosting pakket en hebben door schade en schande geleerd wat wel en niet werkt. We blijven onszelf ontwikkelen maar hebben op dit moment één van de meest veilige, snelle en stabiele Wordpress hosting servers in het land draaien. Gelooft u ons niet? Vraag het onze klanten.

Domeinnaam vrij?

Wordpress hosting pakketten

Basis

4GB SSD ruimte
10GB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
2 domeinnamen te koppelen

PHP7
MySQL (MariaDB)

Centos Linux met Apache
Directadmin controlepaneel
Beveiligde webmail
Apps installeren met Installatron
Let's Encrypt certificaten
1 maand backups
€120 /jaar

Bestellen

Pro

20GB SSD ruimte
50GB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
∞ domeinnamen te koppelen

PHP7
MySQL (MariaDB)

Centos Linux met Apache
Directadmin controlepaneel
Beveiligde webmail
Apps installeren met Installatron
Let's Encrypt certificaten
1 maand backups
€480 /jaar

Bestellen

Inter

60GB SSD ruimte
150GB dataverkeer
onbeperkt aantal emailadressen
∞ domeinnamen te koppelen

PHP7
MySQL (MariaDB)

Centos Linux met Apache
Directadmin controlepaneel
Beveiligde webmail
Apps installeren met Installatron
Let's Encrypt certificaten
1 maand backups
€960 /jaar

Bestellen

 

Alle pakketten exclusief 21% btw.
Indien betaald met iDeal direct opgeleverd.

 • U wilt snel met Wordpress aan de slag. Daarom registreren wij uw domeinnaam over het algemeen binnen 24 uur na aanvraag. Als u met iDeal betaald zelfs direct. Wij registreren en verhuizen .nl, .com, .info, .net, .be en nog veel meer extensies. Domeinnamen registreren wij altijd op uw (bedrijfs)naam zodat deze ook in het register uw eigendom is. Vraag stellen?

 • Joomla hosting betalen met iDeal

  Bestelt u uw Joomla webhosting pakket via ons online bestelformulier en betaalt u met iDeal? Dan wordt uw Wordpress webhosting pakket na iDeal betaling direct opgeleverd en uw domeinnaam direct geregistreerd. Zo snel kon u nog nooit met Wordpress aan de slag! Wilt u liever eerst contact? Stel uw vraag.

 • Een certificaat op je domeinnaam versleutelt het verkeer en wordt weergegeven d.m.v. een groen slotje in de adresbalk van je bezoekers. Dit vergroot het vertrouwen, zorgt voor een hogere plek in de zoekresultaten en is wettelijk verplicht voor websites waarop persoonsgegevens worden verstuurd.

  Je kunt in Directadmin een Let's Encrypt certificaat aanvragen en installeren, maar wij doen het ook graag voor je. Vraag stellen?

   

 • Onze servers werken op het Open Source besturingssysteem Centos Linux. Dit is zeer veilig en flexibel en geeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van mod_rewrite, van .htaccess, PHP, MySQL en nog veel meer. Vraag stellen?

Wordpress hosting uit Nederland

Hosting voor Wordpress vanuit een betrouwbaar Nederlands datacentrum

Hoogwaardige hosting voor Wordpress in een Nederlands datacentrum met zeer hoge uptimes en snelle prestaties, voor een concurrerend tarief. Uw Wordpress website is natuurlijk van grote waarde voor uw bedrijfsvoering, wij begrijpen dat als geen ander. Hij moet perfect werken en steeds snel op het scherm van uw bezoekers verschijnen. Daarnaast moeten de kansen op succesvolle Wordpress hacks zo veel mogelijk bestreden worden, en dat kan alleen met kennis van zaken. Vraag stellen over Wordpress hosting?

Waarom hosting voor Wordpress bij ons?


STABIEL

Wij gebruiken een redundant opgezette serverstructuur in het bewezen TransIP netwerk; een platform van servers die elkaar overnemen als er iets misgaat. Er wordt géén gebruik van Amerikaanse datacenters maar van een datacenter in Amsterdam.

SNEL

In tegenstelling tot budget hosters wordt bij ons gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten zoals SSD schijven en is er overcapaciteit zodat uw website op elk moment snel op het scherm van uw bezoekers verschijnt.

VEILIG

Een netwerkfirewall die samenwerkt met een applicatiefirewall, gewijzigde standaardpoorten, verbannen van verouderde software, etc. En: we kennen onze klanten. Waar een groot bedrijf aan iedereen een webhosting pakket verkoopt richten wij ons meer op de nichemarkt en kennen we onze klanten.

BACKUPS

Elke nacht worden alle accounts opgeslagen in een backup. Heeft u een fout gemaakt op uw website? Dan plaatsen wij geheel gratis op verzoek uw backup terug. Een veilig idee, toch? Zelf kunt u via Directadmin ook een back-up downloaden.

BEVEILIGDE WEBMAIL

Alle inbox'en die u binnen uw webhosting pakket aanmaakt kunt u vanaf elke locatie bekijken via een beveiligde webmail omgeving met versleutelde verbinding, ook in het buitenland. De link staat onderaan onze website.

DOMEINNAMEN

Per webhosting pakket is een aantal domeinnamen te registreren, zie bovenstaand. De registratie of verhuizing van een .nl, .com of .net domeinnaam kost €15,- per jaar. Vrijwel alle extensies kunnen geregistreerd worden.

Liever een pakket op maat of een door ons beheerde server?
We denken graag met u mee en kunnen speciaal voor uw behoefen, voor uw Wordpress website of applicatie een pakket of server samenstellen. Heeft u extra ruimte nodig voor uw Wordpress website? Ontvangt uw Wordpress website enorm veel bezoekers of moet deze meer dan normaal beveiligd worden?
 • BoVeSaw B.V.

  Voor de tweede keer onze site laten bouwen door Als een Rode Lap.
  Ging super snel en zij denken mee in ontwerp en oplossingen. Ik kan ze echt wel aanbevelen!


 • Tiltechniek B.V.

  In de afgelopen jaren heeft Als een rode lap diverse websites voor ons gemaakt. Door hun deskundigheid, loyaliteit en betrokkenheid verloopt de samenwerking vlot en soepel. Last minute acties of foutmeldingen worden snel en naar volle tevredenheid afgewikkeld. Ze zijn dé professionele partner voor onze internetuitingen.

 • Fijnland

  Samenwerken met Elco is samenwerken met iemand die naast verstand van zaken ook gevoel voor verhoudingen, letterlijk en figuurlijk, heeft.

 • Regio Hart van Brabant

  Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.

Hosting voor Wordpress met Installatron

Hosting voor Wordpress met Installatron

Wij installeren op elk Wordpress webhosting pakket de Installatron applicatiebibliotheek. Hiermee kun je met enkele muiskliks Wordpress installeren en up-to-date houden. Dat scheelt je veel gedoe, je hoeft Wordpress niet meer via FTP te uploaden en wanneer je Wordpress met Installatron update wordt er automatisch een back-up gemaakt. Naast Wordpress kun je ook andere gratis scripts en applicaties installeren zoals Joomla, phpBB, Drupal, Magento, Prestashop, Owncloud en nog veel meer. Hosting voor Wordpress is dus niet beperkt tot alleen Wordpress. Je vind installatron in Directadmin. Vraag stellen?

Wordpress hosting met Let's Encrypt

Wordpress hosting met Let's Encrypt

Al onze Wordpress hosting pakketten zijn voorbereid op certificaten van Let's Encrypt. In Directadmin kunt u een Let's Encrypt certificaat installeren op uw Wordpress hosting pakket. Na installatie, waarbij we u ook graag helpen, wordt uw website geserveerd via een versleutelde verbinding (https, groen slotje). Dat heeft voordelen voor uw positie in de Google zoekresultaten en is verplicht wanneer bezoekers de mogelijkheid hebben om persoonlijke gegevens in te vullen. Eventueel kunnen wij de installatie en het verlengen ook uit handen nemen. Vraag stellen?

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant

Word ook een tevreden klant!