Toegankelijkheid

Skip to main content

Certificaat checker

Onze certificaatchecker voorkomt website downtime door u vooraf te waarschuwen als het verlengen mislukt.

Onze certificaatchecker

De meeste websites zijn voorzien van certificaten die automatisch verlengd worden. Maar heel soms gaat dat mis. Bijvoorbeeld omdat het script dat voor de verlenging zorgt niet draait. Of omdat de verstrekker gestopt is zonder dat u het weet. 

Het probleem

Als het certificaat op uw website verloopt dan geven browsers een grote waarschuwing weer dat de gegevens van de bezoeker misschien onderschept worden. Uw website is dus onbereikbaar en loopt enorme reputatieschade op.

Dat kan gebeuren als het script dat uw certificaat verlengt een fout bevat. Of omdat uw organisatie een betaling niet voldaan heeft. Of omdat de verstrekker van het certificaat gestopt is.

U dient de looptijd van de certificaten op uw website daarom regelmatig te controleren, maar dat kost veel tijd.

De oplossing

Onze automatische certificaatchecker werkt onafhankelijk van uw webhostingpakket en controleert vanaf een externe server (net zoals een bezoeker dus) het SSL certificaat van uw website.

Als het certificaat nog maar 10 dagen geldig is dan is er waarschijnlijk iets niet goed gegaan in het verlengen en dan ontvangt u automatisch een e-mail met de actuele geldigheid van het certificaat. U kunt vervolgens in contact treden met uw webhost nog voordat het certificaat verloopt.

De voordelen

Zelf uw SSL certificaten checken is enorm tijdrovend en is technisch van aard. Door onze certificaatchecker het werk te laten doen kunt u zich richten op uw kerntaken.

Tarieven

Goedkoop en eenvoudig.

Elke dag

Veiligheid voorop

Een dagelijkse controle van het SSL certificaat op uw website vanaf een externe server en een e-mail bij een geldigheid van minder dan 10 dagen.

€9,- per maand

Prijzen zijn excl. btw. per maand, betaling per jaar vooraf.

Dit wil ik

Vul uw gegevens in en ontvang een vrijblijvende offerte.
Door dit formulier te versturen doet u een geheel vrijblijvende offerte aanvraag en gaat u akkoord met ons privacystatement en algemene voorwaarden.