Toegankelijkheid

Skip to main content

Webformulier met digitale handtekening

Webformulier met digitale handtekening

Het gebruik van papieren contracten en overeenkomsten neemt in een rap tempo af onder druk van milieubewust ondernemen en groeiende digitale mogelijkheden. Wij bouwen webformulieren die digitaal te ondertekenen zijn op uw eigen website. Laat uw klanten vanaf nu online ondertekenen.

Digitale handtekening formulier

In veel sectoren maar voornamelijk bij het MKB worden nog papieren overeenkomsten en contracten gebruikt. Dat is onhandig, kost veel opslagruimte en is lastig terugzoeken. Tegenwoordig kunnen we ook digitale formulieren maken dit digitaal ondertekend kunnen worden. Zo'n formulier met digitale handtekening kunnen we op uw eigen website plaatsen.
Digitale handtekening formulier

Neem bijvoorbeeld een formulier waarmee toestemming wordt gegeven voor SEPA automatische afschrijvingen. Waarom zou dat niet digitaal kunnen? Wij kunnen op uw website een formulier bouwen waarin men gegevens invult, een IBAN bankrekeningnummer invult en dit vervolgens digitaal ondertekend op een digitaal onderteken veld zoals hierboven.

Het digitaal ondertekende formulier wordt vervolgens via e-mail naar u verzonden. U kunt de inzending dus altijd opzoeken en terugvinden. Online ondertekenen is milieuvriendelijk, snel en helemaal van deze tijd. Voor uw eigen formulier met digitale handtekening neemt u contact op.

Formulier met digitale handtekening laten maken

Bent u op zoek naar een formulier met digitale handtekening? Neem snel contact met ons op. Wij kunnen een formulier met digitale handtekening op uw eigen website bouwen of deze voor u hosten op onze server zodat u er alleen maar naar hoeft te verwijzen.

Webformulier met digitale handtekening

Contact

Heeft u vragen? Meer informatie of een offerte ontvangen?

Contact