Toegankelijkheid

Skip to main content

Foto's laten bewerken

Goedkoop foto's laten bewerken? Foto's retoucheren, herstellen, de achtergrond wijzigen en meer vanaf €36,-.

Foto's laten bewerken

Uw foto's kunnen nog mooier!

Fotobewerking / retoucheren

Bij ons kunt u goedkoop uw foto's laten bewerken. We maken foto's levendig, herstellen schade, veranderen de achtergrond, voegen iets toe of halen iets weg. Laat uw foto's bewerken!

Wat het ook is, wij zijn Photoshop specialist en u kunt uw foto's bij ons laten bewerken. We kunnen meer dan u denkt en foto's laten bewerken hoeft helemaal niet duur te zijn. Meestal ontvangt u de bewerkte foto's al binnen 1 dag terug.

Goedkoop

Wij werken voor bedrijven en particulieren en zijn erg goedkoop. U kunt bij ons uw foto's laten bewerken vanaf €36,- incl. btw. Dat is pas goedkoop foto's laten retoucheren!

Stuur uw foto's in het formulier onderaan deze pagina en ontvang vrijblijvend een prijsopgave. Wij kunnen u zeker helpen!

Foto's laten bewerken

Foto nabewerking

Door Photoshop experts.

Foto's laten bewerken

Wij zijn Photoshop specialist en kunnen allerlei fotobewerkingen uitvoeren. Foto's bewerken is een van onze specialismen, we zijn er dagelijks mee bezig. Laat ons uw foto's bewerken.

Foto nabewerking

Persoon weghalen uit foto

Soms is het wenselijk om een persoon uit een foto te verwijderen. Of u heeft een bepaald persoon liever niet op de foto staan. Wij kunnen in veel gevallen een persoon weghalen uit een foto alsof die er nooit heeft gestaan.

Foto opfrissen en oppoetsen

U kunt ons een foto laten bewerken om deze op te poetsen. We kunnen aanpassingen verrichten in de kleur, het contrast, de helderheid, scherpte, ruis en nog veel meer. Foto kleur verbeteren, geen probleem.

Foto laten retoucheren

U kunt ons uw foto's laten retoucheren. Het verwijderen van rimpels en oneffenheden in huid, weghalen van spiegelingen, de witbalans en huidkleur corrigeren en meer. Ons uw foto's laten retoucheren? Neem contact op.

Foto vrijstaand maken

Foto's vrijstaand laten maken? Dat kan! Voor webshops kunnen we bijvoorbeeld producten vrijstaand maken in foto's. Een witte achtergrond maken we dan vaak ook. Dit doen we door e.e.a. handmatig uit te snijden in Photoshop.

Beschadigde foto herstellen

Heeft u een beschadigde foto? Scan hem in en laat ons uw beschadigde foto herstellen. We kunnen veel doen zoals het herstellen van scheuren, puntjes, schitteringen en meer. Beschadigde foto laten repareren? Geen probleem.

Achtergrond veranderen

Om de achtergrond van een foto te veranderen isoleren we de mensen of objecten op de voorgrond door deze uit te snijden. Daarna kunnen we de achtergrond van een foto wit laten maken of elke andere kleur die u wenst.

Fotobewerking kosten

Die vallen enorm mee.

Wat kost fotobewerking?

De kosten van fotobewerking hangen af van de tijd die benodigd is om te foto te laten bewerken. U kunt bij ons al foto's laten bewerken voor een prijs vanaf €36,- incl. btw. zoals:

  • een object of persoon uit een foto verwijderen.
  • een vlek of stofdeeltje verwijderen.
  • kleur, contrast en helderheid aanpassen.
  • een voorwerp of persoon isoleren / uitknippen.
  • foto achtergrond wit maken.
  • foto achtergrond zwart maken.

Stuur uw foto's

Wij kunnen u zeker helpen! Stuur ons onderaan de pagina uw foto's en u krijgt vrijblijvend een opgave van de kosten van de fotobewerking.

Na akkoord krijgt u een factuur met iDeal betaallink. Gemiddeld heeft u binnen 1 a 2 werkdagen na betaling de bewerkte foto alweer terug.

Fotobewerking kosten

Voorbeelden

Een greep uit eerder bewerkte foto's.

Onbewerkt < > bewerkt

Man onbewerkt

Man geretoucheerd

Boten onbewerkt

Boten opgefrist

Mensen onbewerkt

Mensen vrijstaand

Auto voor modelling

Auto na modelling

Stuur uw foto's

Stuur ons hier de foto ('s) die u wilt laten bewerken, dan vertellen we u wat het kost. Mailen kan ook: info@alseenrodelap.nl. Vaak binnen 1 dag al resultaat.

{rsform 5}