Toegankelijkheid

Skip to main content

Hosting met Let's Encrypt

Hosting met Let's Encrypt

Hosting met Let's Encrypt maakt het makkelijk om een certificaat op uw website te installeren en de verbinding met uw website te versleutelen. Dat is belangrijk, want de AVG verplicht dat als er persoonsgegevens op uw website ingevuld kunnen worden. Op zoek naar hosting met Let's Encrypt? Welkom bij de specialist voor hosting met Let's Encrypt!

Hosting met Let's Encrypt

Over ons

Al jarenlang verzorgen wij hosting voor het MKB en zelfs voor overheden. Zij kiezen ons vanwege de betrouwbaarheid, de hoge uptimes en snelheid waarmee websites getoont worden. Daarnaast zijn we sinds enkele jaren bezig met de implementatie van hosting met Let's Encrypt SSL certificaten. Wij vinden het belangrijk dat op termijn elke website een versleutelde verbinding accepteert omdat dat de privacy van iedereen vergroot. Om dit te realiseren maken wij hosting met Let's Encrypt bereikbaar voor iedereen. Hosting met Let's Encrypt vind u bij ons voor een lage prijs met toch een prima service en vele andere extra diensten.

Hoe werkt hosting met Let's Encrypt?

Hosting met Let's Encrypt gaat samen met ons Directadmin controlepaneel. Dit paneel is uitgerust met een optie waarmee u geheel zelfstandig en realtime Let's Encrypt SSL certificaten kunt aanvragen en installeren op uw hostingpakket. Elk Let's Encrypt SSL certificaat wordt automatisch aangevraagd en verlengt op uw hosting pakket. Hosting met een Let's Encrypt? U doet het bij ons gemakkelijk zelf!

Wat kost hosting met Let's Encrypt?

Bij ons heeft u hosting met Let's Encrypt vanaf €135,- excl. btw. per jaar. Dat is inclusief 4GB aan ruimte en 10GB dataverkeer. Perfect voor de gemiddelde website en e-mails. Binnen hosting met Let's Encrypt installeert u  zelf realtime uw SSL certificaten via het controlepaneel. Meer lezen over onze hosting pakketten?

Contact

Wilt u hosting met Let's Encrypt aanvragen? Neem direct contact op!

Hosting met Let's Encrypt

Contact

Heeft u vragen? Meer informatie of een offerte ontvangen?

Contact