Illustrator

Welkom bij de Illustrator expert uit Waalwijk (Noord Brabant). Sinds jaar en dag werk ik met Illustrator om vectorillustraties te ontwerpen en om logo's om te zetten naar vector zodat die te gebruiken zijn om elk denkbaar formaat. Heeft u een logo dat te klein is voor drukwerk? Laat ons met behulp van Adobe Illustrator uw logo vergroten tot het juiste formaat.

Wat is Adobe Illustrator?

Adobe Illustrator is een grafisch bewerkingsprogramma waarin voornamelijk wordt gewerkt met vector graphics. Dat zijn graphics die zodanig opgebouwd zijn dat ze onbeperkt vergroot en gemanipuleerd kunnen worden. Dat is minder geschikt voor grafische elementen met duizenden verschillende kleuren, hoeken, lijnen en andere details (zoals foto's, schilderijen, etc) maar wel heel geschikt voor bijvoorbeeld logo's, reclame en drukwerk.

Logo vergroten

Heeft u een bestaand logo dat te klein blijkt voor publicatie op groot formaat of voor bijvoorbeeld drukwerk? In veel gevallen kunnen wij uw logo door middel van bewerking in Adobe Illustrator omzetten naar een vectorbestand waarna het logo oneindig te vergroten is. Het laten vergroten van uw logo duurt is in de meeste gevallen mogelijk en kunnen wij binnen enkele dagen doen. Laat uw logo vergroten voor drukwerk of grootformaat publicatie. Neem direct contact op.

Op zoek naar een Illustrator specialist?

Wij helpen u graag met alle werkzaamheden die gedaan kunnen worden in Illustrator. Neem direct contact op.

Contact

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie krijgen of een offerte ontvangen? Neem contact op en u krijgt snel een reactie.

Contact

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem snel contact op.