Toegankelijkheid

Skip to main content

Joomla hulp en helpdesk

Joomla hulp en helpdesk

Heeft u een Joomla website en heeft u Joomla hulp nodig? Bijvoorbeeld hulp bij Joomla problemen van technische aard, een storing of bij uw Joomla template of Joomla hosting? Wij hebben jarenlange ervaring met Joomla en zijn voor Joomla hulp de specialist bij uitstek. Schakel deze Joomla helpdesk in!

> Joomla gehacked?
> Joomla website offline?
> Joomla website kapot?
Snel contact.

Joomla hulp van technische aard

Wij kunnen van dienst zijn bij de installatie van Joomla of bij problemen met Joomla van technische aard. Joomla bestaat uit vele componenten, bestanden, modules en plug-ins. Alles is geschreven in PHP en werkt samen met de webserver zoals Apache en met een database (MySQL). Wij hebben verstand van al deze zaken en kunnen daarom prima Joomla hulp verlenen van technische aard, bijvoorbeeld wanneer uw website problemen of storingen heeft of wanneer uw website gehackt is door kwaadwillenden.

Joomla hulp nodig van onze Joomla helpdesk? Neem direct contact op.

Hulp met Joomla webdesign

Zit er iets niet goed in uw Joomla template? Worden elementen van uw Joomla website niet of niet goed weergegeven, bijvoorbeeld na een Joomla update of bijvoorbeeld omdat uw Joomla template verouderd is? Wij kunnen Joomla hulp verlenen voor Joomla webdesign (uw template). Dat kan bestaan uit het opnieuw ontwerpen van de Joomla template, maar vaak ook door het plaatsen van snelle oplossingen waardoor een element weer goed wordt weergegeven.

Vraag direct hulp bij Joomla webdesign: contact opnemen.

JOOMLA HULP BIJ EEN STORING

Krijgt u een foutcode te zien in Joomla? Uw Joomla website werkt niet? Een error in Joomla of zelfs een witte pagina met een storingsbericht? Allerlei oorzaken kunnen daaraan ten grondslag liggen zoals een probleem met de webserver, een verouderde versie van PHP, verbindingsproblemen met de MySQL database, een niet ingestelde SMTP server voor mails, een corrupt geraakte database of een gebruikersfout in Joomla. In onze jarenlange ervaring hebben we al vele storingen voorbij zien komen en verholpen. Voor hulp bij een Joomla storing kunt u ons daarom altijd contacteren. Stuur in uw bericht gelijk ook de inloggegevens (FTP, database, controlepaneel) mee zodat we direct kunnen kijken of we het probleem kunnen oplossen.

Wij helpen bijvoorbeeld bij de volgende Joomla foutmeldingen en Joomla storingen:

  • Joomla 403 forbidden
  • Joomla 404 page not found error
  • Joomla 500 internal server error
  • Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
  • Database connection error (2): Could not connect to MySQL
  • Database connection error (3): Could not connect to database

Neem bij één van de bovenstaande Joomla foutmeldingen of een andere Joomla storing direct contact op. Wij helpen uw website er snel en vakkundig weer bovenop.

De kosten van Joomla hulp

Wanneer u direct de benodigde gegevens mee stuurt en wij het probleem in enkele minuten kunnen oplossen, rekenen wij niets. Nada. Gratis. U leest het goed! Dat doen we in de hoop dat u in de toekomst weer aan ons denkt vooor Joomla webdesign, Joomla hosting of iets anders. Wanneer de oplossing lastiger is bedragen de kosten van Joomla hulp €70,- excl. btw. per uur.

Geef bij een storing ook uw FTP en MySQL gegevens door indien mogelijk, zodat wij direct onderzoek kunnen verrichten.

Joomla hulp en helpdesk

Contact

Heeft u vragen? Meer informatie of een offerte ontvangen?

Contact