Toegankelijkheid

Skip to main content

Joomla website vernieuwen

Joomla website vernieuwen

Is uw Joomla website verouderd? Werkt hij niet meer zoals het hoort, is Joomla verouderd of ziet uw website er niet meer mooi uit? Laat uw Joomla website vernieuwen! Uw website is het digitale uithangbord van uw bedrijf of organisatie en moet indruk maken op uw doelgroep.

Joomla website laten vernieuwen

Wij bouwen al jarenlang websites op basis van Joomla. We zijn bekend met zowel de oude als nieuwe versies van Joomla: van Joomla 1.5 tot aan de nieuwste versie. Dat betekend dat we elke Joomla website onder handen kunnen nemen.

Soms kunnen we Joomla websites upgraden met behoud van de inhoud, gebruikers, template, et cetera. Soms lukt dat niet maar dan kunnen we voor u een compleet nieuwe Joomla website bouwen. Vervolgens kunnen we handmatig de inhoud en gebruikers overzetten. De template kunnen we volledig voor u moderniseren. Hoe dan ook: wij kunnen elke Joomla website vernieuwen.

Vernieuwen in onderdelen

We kunnen uw Joomla website ook vernieuwen in onderdelen. Wilt u alleen een nieuwe Joomla template laten ontwerpen of installeren? Alleen even laten zorgen dat het CMS weer up-to-date is? Wij doen het allemaal. 

We kunnen uw Joomla website ook eens bekijken en vrijblijvend advies uitbrengen.

Snel aan de slag met uw vernieuwde Joomla website?

Neem hieronder snel contact met ons op. Vaak kunnen we snel voor u aan de slag en kunnen we uw Joomla website vernieuwen binnen enkele weken tijd.

Joomla website vernieuwen

Contact

Heeft u vragen? Meer informatie of een offerte ontvangen?

Contact