Als een Rode Lap

Welkom bij 'Als een Rode Lap'. Met aandacht en passie smeden wij websites, foto's, filmpjes en verzorgen we grafisch ontwerp, webhosting en meer. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en hebben ervaring sinds 2006. Wat mogen we voor u betekenen?

vrijblijvend contact

Logo animeren

Uw logo is waarschijnlijk het meest herkenbare onderdeel van uw huisstijl. Door uw logo te laten animeren trekt u nog meer de aandacht. U kunt een bewegend logo bijvoorbeeld gebruiken op uw website, in filmpjes en op social media. Laat uw bestaande logo animeren door ons!

Logo animatie laten maken

Wij zijn al jaren specialist als het gaat om grafisch ontwerp. We ontwerpen allerlei grafische producten waaronder animaties. Nieuwe ontwikkelingen maken het steeds makkelijker om prachtige maar subtiele animaties aan te brengen aan bestaande logo's. Het enige dat we hiervoor nodig hebben is uw logo in hoge kwaliteit. Wij knippen het vervolgens in verschillende stukjes of lagen uit elkaar waarna we allerlei animaties kunnen toepassen. Uw logo kan bewegen, ingetekend worden, verschijnen of verdwijnen, alles is mogelijk als u door ons een logo animatie laat maken.

Meer informatie

De kosten van het laten bewegen van uw logo, oftewel uw logo animeren, zijn afhankelijk van de complexiteit van uw logo en van uw wensen. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte voor logo animatie!

 Direct contact

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg.
Klik op een logo voor details.

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.
Ok Weigeren