Uw logo is waarschijnlijk het meest herkenbare onderdeel van uw huisstijl. Door uw logo te laten animeren trekt u nog meer de aandacht. U kunt een bewegend logo bijvoorbeeld gebruiken op uw website, in filmpjes en op social media. Laat uw bestaande logo animeren door ons!

Laat uw Logo animeren

Wij zijn al jaren specialist als het gaat om grafisch ontwerp. We ontwerpen allerlei grafische producten waaronder animaties. Nieuwe ontwikkelingen maken het steeds makkelijker om prachtige maar subtiele animaties aan te brengen aan bestaande logo's. Het enige dat we hiervoor nodig hebben is uw logo in hoge kwaliteit. Wij knippen het vervolgens in verschillende stukjes of lagen uit elkaar waarna we allerlei animaties kunnen toepassen. Uw logo kan bewegen, ingetekend worden, verschijnen of verdwijnen, alles is mogelijk als u door ons een logo animatie laat maken. Laat uw logo bewegen!

Voorbeeld logo animatie

Een voorbeeld van het animeren van een logo is ons eigen logo. En ook voor schoonheidssalon Elegant hebben we het logo geanimeerd. Een geanimeerd logo is te gebruiken bedrijfsfilms, op social media of op een website. Een logo kan ingesteld worden op 1x afspelen zodat het net zoals op onze eigen website 1x afspeelt na het laden van de pagina.

Logo animatie Elegant Hedel:
Logo animeren


Logo animatie Als een Rode Lap:

Logo animeren

Meer informatie

De kosten van het laten bewegen van uw logo, oftewel uw logo animeren, zijn afhankelijk van de complexiteit van uw logo en van uw wensen. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte voor logo animatie!

Contact

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie krijgen of een offerte ontvangen? Neem contact op. Wij reageren snel.

Contact

Zij kozen al voor ons:
Logo Midpoint Brabant
Logo Politie
Logo Regio Hart van Brabant
Logo Avans hogeschool
Logo Bureau Regio Amersfoort
Logo Tiltechniek

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Vul de anti-spam opgave goed in (hint: 8)

Als een Rode Lap
Sluiskeshoeven 8
5244GM Rosmalen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK 53581792
BTW NL001889173B64

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem contact op. Vaak krijgt u dezelfde dag nog antwoord.

Contact