Toegankelijkheid

Skip to main content

Overstappen vanaf Versio naar Versio alternatief

Overstappen vanaf Versio naar Versio alternatief

Het rommelt in webhosting land! Webhosting gigant Total Webhosting Solutions (TWS) neemt webhosting bedrijven over en verhoogt de prijzen (bron). Wilt u overstappen? Wij helpen u overstappen vanaf Versio naar ons Versio Alternatief.

Overstappen vanaf Versio

Versio is één van de bedrijven die recent zijn overgenomen door Total Webhosting Solutions. Versio voert inmiddels prijsverhogingen door op hun webhosting diensten.

Wellicht overweegt u om over te stappen, maar dat kost natuurlijk moeite. Uw website moet verhuisd worden, de bestanden, de databases, et cetera.

Wij helpen u hier echter graag bij wanneer u naar ons overstapt. Onze prijzen zijn al tijden onveranderd. En in tegenstelling tot een servicedesk heeft u bij ons altijd 1 contactpersoon die uw website en uw situatie kent.

Versio alternatief

Versio biedt prima kwaliteit en onze webhosting pakketten zijn een waardig alternatief voor Versio. Onze 3 standaardpakketten bieden ruim voldoende webspace en dataverkeer voor de meeste websites. Daarnaast is er natuurlijk ook veel functionaliteit inbegrepen en bieden wij persoonlijke service.

Basis webhosting: 4000MB SSD opslag, 10GB dataverkeer - €120,- per jaar
Pro webhosting: 20.000MB SSD opslag, 50GB dataverkeer - €480,- per jaar
Inter webhosting: 50.000MB SSD opslag, 150GB dataverkeer - €960,- per jaar

Uiteraard moderne PHP en MySQL ondersteuning en apps zoals Joomla en Wordpress. Wij zijn gericht op hoogwaardige webhosting voor snelle websites.

Meer over onze webhosting pakketten

Gratis verhuizing door ons

Wij denken graag met u mee. En omdat we blij zijn met elke klant helpen we u graag met de verhuizing. Voor websites die niet al te complex in elkaar steken doen we dat zelfs gratis voor u! In andere gevallen bekijken we samen met u de mogelijkheden. 

Neem snel contact op en vermeld uw huidige website en uw wensen.

Contact

Versio en TWS zijn merknamen en eigendom van de respectievelijke eigenaren, niet van ons. Voor onderbouwing van beweringen verwijzen wij naar onze bron.

Overstappen vanaf Versio naar Versio alternatief

Contact

Heeft u vragen? Meer informatie of een offerte ontvangen?

Contact