Toegankelijkheid

Skip to main content

Over de klant

Bluebirdy is een jong en dynamisch bedrijf. Zij combineren hun passie en liefde voor video- en fotografie met kennis en ervaring in het gebruik van drones. Hun sterkste punt is het omzetten van uw wens/visie op een product of dienst naar een mooi eindproduct met een hoofdrol voor drones.

De samenwerking

De eigenaar van Bluebirdy.nl kwam in eerste instantie bij ons voor advies bij het opstarten van zijn bedrijf. Vervolgens vroeg hij ons zijn gehele huisstijl te ontwerpen en om hem te voorzien van Joomla webdesign, Joomla onderhoudwebhosting en een domeinnaam.

De klant

Materiaal

Film

Voor Bluebirdy.nl is door ons een compilatie van beelden gemaakt die automatisch afspeelt op de achtergrond in de header van de website.

Logo

WEBSITE

Ook de website is door ons ontworpen.
Portfolio materiaal

De klant aan het woord

Van ontwerp bedrijfslogo, opzetten webpagina, webdesign tot voor mij zeer waardevolle allerhande adviezen. Deze startende ondernemer had geen beter start van zijn bedrijf kunnen wensen met "alseenrodelap".

M. Eradus, Bluebirdy.nl

Begin met ons een nieuw project


Als een Rode Lap

  • Mail ons nu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Begin een nieuw project