Portfolio

Uitgelicht:

Bluebirdy.nl

Portfolio

Over de klant

Bluebirdy is een jong en dynamisch bedrijf. Zij combineren hun passie en liefde voor video- en fotografie met kennis en ervaring in het gebruik van drones. Hun sterkste punt is het omzetten van uw wens/visie op een product of dienst naar een mooi eindproduct met een hoofdrol voor drones.

De samenwerking

De eigenaar van Bluebirdy.nl kwam in eerste instantie bij ons voor advies bij het opstarten van zijn bedrijf. Vervolgens vroeg hij ons zijn gehele huisstijl te ontwerpen en om hem te voorzien van Joomla webdesign, Joomla onderhoudwebhosting en een domeinnaam.

De klant

Materiaal

Film

Voor Bluebirdy.nl is door ons een compilatie van beelden gemaakt die automatisch afspeelt op de achtergrond in de header van de website.

Logo

WEBSITE

Ook de website is door ons ontworpen.
Portfolio materiaal

De klant aan het woord

Van ontwerp bedrijfslogo, opzetten webpagina, webdesign tot voor mij zeer waardevolle allerhande adviezen. Deze startende ondernemer had geen beter start van zijn bedrijf kunnen wensen met "alseenrodelap".

M. Eradus, Bluebirdy.nl

Begin met ons een nieuw project


Als een Rode Lap

  • Mail ons nu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Begin een nieuw project
5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.