Portfolio

Uitgelicht:

Gemeente 's-Hertogenbosch

Portfolio

Over de klant

Gemeente 's-Hertogenbosch is de hoofdstad van provincie Noord-Brabant. Een prachtige stad met veel cultuur, een oude binnenstad met stadswal, maar ook een moderne stad met moderne uitdagingen.

De samenwerking

Wij hebben voor gemeente 's-Hertogenbosch met een drone luchtbeelden gemaakt tijdens een integrale actie van gemeente en politie. Deze werden 'live' gestreamd naar medewerkers op de grond en achteraf werden deze beelden gebruikt in verslaglegging.

Hoewel wij de beelden vanwege privacywetgeving en veiligheid niet kunnen publiceren, zijn we er natuurlijk wel trots op dat wij dit mochten doen.

De klant

Begin met ons een nieuw project


Als een Rode Lap

  • Mail ons nu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Begin een nieuw project
5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.