Toegankelijkheid

Skip to main content

Over de klant

Luz Azul Trainingen verzorgt maatwerk trainingen, workshops, advies en coaching binnen het thema cultuur. Het bedrijf wordt gedreven door Y. van der Pol, ontwikkelingssocioloog en interculturalist.

De samenwerking

Vanuit Luz Azul Trainingen was er behoefte aan een modernisering van de vormgeving en een overstap naar een betrouwbare onderhoudspartner. Omdat er door matig/slecht werk van de vorige webdesigner veel fouten in de Wordpress website geslopen waren hebben we heel de website en template opnieuw opgebouwd en ontworpen. We zijn met een hele schone lei begonnen voor het wordpress webdesign. Ook verzorgen wij nu het onderhoud en de Wordpress webhosting.

De klant

Materiaal

Voor Luz Azul Trainingen verzorgen wij webhosting, technisch onderhoud en het webdesign.

Webdesign

De website is helemaal opnieuw opgebouwd en ontworpen in 2018.
Portfolio materiaal

De klant aan het woord

We hebben Als een Rode Lap leren kennen als een vakbekwame en servicegerichte websitebouwer. Zij stellen meedenken op prijs en honoreren waar mogelijk de wensen van de klant. Ook komen zij met suggesties voor verbeteringen en/of aanvullingen, zonder daarbij te pushen. Kleine aanpassingen en advies zijn vanzelfsprekende onderdelen van de geboden service. Kortom: een prima partner voor elke zzp-er, bedrijf of organisatie.

E. Slagt, Luz Azul Trainingen

Begin met ons een nieuw project


Als een Rode Lap

  • Mail ons nu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Begin een nieuw project