Uitgebreider contactformulier in Joomla

Uitgebreider contactformulier in Joomla

In Joomla bevind zich standaard de mogelijkheid om een eenvoudig contactformulier te maken en die op een contactpagina te publiceren. Het standaard contactformulier biedt echter geen mogelijkheid tot het online bewaren/opslaan van ingevulde gegevens, heeft geen custom fields of velden en ook geen verplicht vinkje voor bijvoorbeeld akkoord met algemene voorwaarden.

Beter contactformulier Joomla

Wij installeren daarom meestal de Joomla extensie 'RSForm!Pro' van RSJoomla. Daarmee is een veel beter contactformulier te maken dan het standaard contactformulier in Joomla. Met deze Joomla plugin kunt u helemaal zelf uw contactformulier ontwerpen met uw eigen invoervelden, eigen volgorde, checkboxes (aanvink vakjes) en meer. Ook kunt u aangeven dat bepaalde velden verplicht ingevuld moeten worden en gelijk een check laten uitvoeren of bijvoorbeeld het e-mail adres goed is ingevuld. U kunt (moet) zelf instellen hoe de mail eruit ziet die u zelf ontvangt, en u kunt instellen dat uw klant een bevestigingsmail krijgt. Ook worden alle ingevulde contactformulieren online opgeslagen in de database.

Joomla Contactformulier laten maken

U kunt ons uw betere Joomla contactformulier laten bouwen. We installeren dan RSForm!Pro, stellen de mails in die naar u en eventueel naar uw klant gestuurd worden en we maken alle velden aan die u maar wilt. Eventueel bouwen we zelfs een iDeal betaalmogelijkheid in. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor een uitgebreider contactformulier in Joomla.

Uitgebreider contactformulier in Joomla

Contact

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie krijgen of een offerte ontvangen? Neem contact op. Wij reageren snel.

Contact

Zij kozen al voor ons:
Logo Midpoint Brabant
Logo Politie
Logo Regio Hart van Brabant
Logo Avans hogeschool
Logo Bureau Regio Amersfoort
Logo Tiltechniek

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Vul de anti-spam opgave goed in (hint: 8)

Als een Rode Lap
Sluiskeshoeven 8
5244GM Rosmalen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK 53581792
BTW NL001889173B64

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem contact op. Vaak krijgt u dezelfde dag nog antwoord.

Contact