Webdesign met CMS

Webdesign met CMS

Webdesign met CMS

Wij verzorgen webdesign met CMS. De afkorting CMS staat voor Content Management System oftewel een interface waarin u zelfstandig, op eenvoudige wijze, uw website kunt beheren zonder dat u daarvoor een webdesigner nodig heeft. Pagina's toevoegen, afbeeldingen uploaden, u kunt het zelf met webdesign met CMS.

Webdesign met CMS: Joomla of Wordpress?

Wanneer wij webdesign met CMS verzorgen maken wij gebruik van Joomla of Wordpress. Beiden stellen u in staat om uw website geheel zelfstandig te vullen met content. Uw teksten, afbeeldingen, video's en documenten kunt u in een handomdraai plaatsen en zijn direct zichtbaar op uw website. Heeft u een nieuwtje? Voeg het toe vanaf elke PC, laptop of tablet zonder uw webdesigner in te schakelen.

Het Joomla en Wordpress CMS verschillen van elkaar. Wordpress biedt wat minder mogelijkheden maar wordt door velen als eenvoudig in gebruik beschouwd, terwijl met Joomla meer mogelijk is en het voor de eindgebruiker, u, ook eenvoudig in gebruik is. Bekijk onze pagina Wordpress vs Joomla.

Het ontwerp van een website met CMS

Een website met CMS wordt geheel naar uw wensen vormgegeven. Dat er een CMS achter uw website zit stelt geen bijzondere limiet aan de mogelijkheden voor het ontwerp. Daarom vragen we u bij webdesign met CMS altijd naar uw wensen, naar voorbeeldwebsites die in uw smaak vallen en geven we uw website geheel naar uw smaak zijn vorm.

Hoe werkt een website met CMS

De werking van een website met CMS is simpel. Een website met CMS heeft een zogenaamde front-end en back-end. De front-end is uw website zoals bezoekers hem zien, gevuld met uw content. Op de back-end, te bereiken op een andere url, kunt u inloggen met uw naam en wachtwoord. Vervolgens kunt u in een eenvoudige interface pagina's, artikelen, menuknoppen en bestanden wijzigen. Indien uw website met CMS voorzien is van modules die extra functionaliteit geven kunt u die in de back-end ook beheren.

Ik wil webdesign met CMS!

Wij zijn daarbij graag uw partner bij uitstek. Bekijk onze webdesign pagina voor meer informatie over webdesign, lees meer over Joomla of over Wordpress, of neem direct contact op voor webdesign met CMS.

Webdesign met CMS

Contact

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie krijgen of een offerte ontvangen? Neem contact op en u krijgt snel een reactie.

Contact

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem snel contact op.