Toegankelijkheid

Skip to main content

Webdesign met CMS

Webdesign met CMS

Wij verzorgen webdesign met CMS. De afkorting CMS staat voor Content Management System oftewel een interface waarin u zelfstandig, op eenvoudige wijze, uw website kunt beheren zonder dat u daarvoor een webdesigner nodig heeft. Pagina's toevoegen, afbeeldingen uploaden, u kunt het zelf met webdesign met CMS.

Een effectieve website is cruciaal voor elk bedrijf dat online aanwezig wil zijn. Een website is meer dan alleen een online visitekaartje, het is een krachtig hulpmiddel om je bedrijf te laten groeien, klanten te werven en je merk te versterken. Een belangrijk onderdeel van een succesvolle website is het content management systeem (CMS). Webdesign met CMS biedt veel voordelen en is daarom een slimme keuze voor elk bedrijf dat online actief wil zijn.

Wat is een CMS?

Een CMS is een softwareplatform dat wordt gebruikt om de inhoud van een website te beheren. Het stelt gebruikers in staat om inhoud te maken, te bewerken en te publiceren zonder kennis van programmeertalen zoals HTML en CSS. Met een CMS kan een website eenvoudig worden onderhouden en geüpdatet, waardoor de efficiëntie en productiviteit worden verhoogd.

Waarom is een CMS belangrijk? Webdesign met CMS biedt veel voordelen. Hieronder hebben we een aantal belangrijke redenen opgesomd waarom een CMS belangrijk is voor je bedrijf:

 1. Eenvoudig te gebruiken:
  Een CMS is ontworpen om eenvoudig te zijn, waardoor het voor iedereen mogelijk is om de inhoud van een website te beheren en bij te werken, ongeacht technische kennis.

 2. Tijdbesparend:
  Een CMS maakt het mogelijk om de inhoud van een website snel en gemakkelijk bij te werken, zonder dat er kennis van programmeertalen nodig is. Hierdoor kan je tijd en kosten besparen die anders besteed zouden worden aan het inhuren van een webontwikkelaar.

 3. Schaalbaar:
  Een website met een CMS is eenvoudig schaalbaar en kan snel worden aangepast aan de veranderende behoeften van je bedrijf en klanten.

 4. SEO-vriendelijk:
  Een CMS biedt verschillende functies die zijn ontworpen om de zoekmachineoptimalisatie (SEO) te verbeteren. Hierdoor kan je website hoger ranken in zoekmachines, waardoor je meer verkeer en potentiële klanten kunt aantrekken.

 5. Beveiligd:
  Een CMS biedt verschillende beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat je website beschermd is tegen hackers en andere cyberdreigingen.

Waarom kiezen voor webdesign met CMS?

Een website met CMS is een slimme keuze voor elk bedrijf dat online aanwezig wil zijn. Bij webdesign met CMS wordt er een op maat gemaakte website ontworpen en gebouwd, met als basis een krachtig content management systeem. Dit zorgt voor een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en efficiënt. Een website met CMS is eenvoudig te onderhouden, schaalbaar en biedt veel functies die zijn ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren. Door te kiezen voor webdesign met CMS kan je de online aanwezigheid van je bedrijf verbeteren, je merk versterken en groeien.

Webdesign met CMS: Joomla of Wordpress?

Wanneer wij webdesign met CMS verzorgen maken wij gebruik van Joomla of Wordpress. Beiden stellen u in staat om uw website geheel zelfstandig te vullen met content. Uw teksten, afbeeldingen, video's en documenten kunt u in een handomdraai plaatsen en zijn direct zichtbaar op uw website. Heeft u een nieuwtje? Voeg het toe vanaf elke PC, laptop of tablet zonder uw webdesigner in te schakelen.

Het Joomla en Wordpress CMS verschillen van elkaar. Wordpress biedt wat minder mogelijkheden maar wordt door velen als eenvoudig in gebruik beschouwd, terwijl met Joomla meer mogelijk is en het voor de eindgebruiker, u, ook eenvoudig in gebruik is. Bekijk onze pagina Wordpress vs Joomla.

Hoe werkt een website met CMS

De werking van een website met CMS is simpel. Een website met CMS heeft een zogenaamde front-end en back-end. De front-end is uw website zoals bezoekers hem zien, gevuld met uw content. Op de back-end, te bereiken op een andere url, kunt u inloggen met uw naam en wachtwoord. Vervolgens kunt u in een eenvoudige interface pagina's, artikelen, menuknoppen en bestanden wijzigen. Indien uw website met CMS voorzien is van modules die extra functionaliteit geven kunt u die in de back-end ook beheren.

Ik wil webdesign met CMS!

Wij zijn daarbij graag uw partner bij uitstek. Bekijk onze webdesign pagina voor meer informatie over webdesign, lees meer over Joomla of over Wordpress, of neem direct contact op voor webdesign met CMS.

Webdesign met CMS

Contact

Heeft u vragen? Meer informatie of een offerte ontvangen?

Contact