Toegankelijkheid

Skip to main content

Yootheme webdesign

Yootheme webdesign

Op zoek naar Yootheme website design? Wij zijn Nederlandse Yootheme website design experts met ervaring. Vrijwel elke website die we bouwen, maken we met een Yootheme template. Niet alleen omdat Yootheme templates van hoge kwaliteit zijn, maar vooral omdat ze er zo mooi uit zien.

Een Yootheme website laten bouwen doen wij vanaf €599,- excl. btw. Vergeleken met andere Yootheme experts is dat een zeer marktconforme prijs. Yootheme webdesign kost namelijk veel tijd en we leveren elke Yootheme website inclusief de volgende onderdelen.

Wat zit er bij Yootheme website design?

  • Joomla of Wordpress (Joomla heeft onze voorkeur).
  • Design op maat van uw Yootheme template.
  • Het vullen van de eerste 10 pagina's.
  • 1 jaar gratis webhosting t.w.v. €120,- per jaar.
  • Contactformulier met anti-spam.
  • Yootheme - licentiekosten voor installatie inbegrepen maar geen updates.

Waarom Yootheme webdesign bij ons?

Wij werken al jaren met Yootheme. Eerst met het Yootheme Warp Theme Framework en inmiddels met Yootheme Pro. We weten daardoor precies hoe we in korte tijd het meeste uit de Yootheme template functionaliteit kunnen halen. Ook kunnen we Yootheme customizen in een handomdraai, om bijvoorbeeld extra scripts in de broncode op te nemen zonder dat die bij een update verloren gaan.

Yootheme webdesign is altijd maatwerk. Hoewel er in Yootheme standaard paginatemplates worden meegeleverd bouwen wij uw pagina's helemaal op maat. Dat is het verschil tussen Yootheme webdesign en losse Yootheme template verkoop.

Yootheme template licentie en updates

Wij installeren uw Yootheme template met onze bulk licentie. Echter om Yootheme te kunnen updaten heeft u een doorlopende licentie nodig. Dat kan op 2 manieren:

  1. U neemt zelf een licentie bij Yootheme (€60,- per jaar).
  2. U neemt bij ons een website onderhoudspakket. t.w.v. €379,- excl. btw. per jaar. De kosten voor de Yootheme licentie zijn inbegrepen (wij hebben een developer bulk licentie) en daarnaast voeren wij steeds alle updates en back-ups voor u uit. Uw website wordt door ons helemaal up-to-date gehouden.

Yootheme webdesign krijgen?

Neem contact met ons op om een Yootheme website laten maken. We reageren snel en wij kunnen gemiddeld in 4 weken tijd uw Yootheme website bouwen.

De YOOtheme merknaam en logo zijn eigendom van Yootheme GmbH in Hamburg.

Yootheme webdesign

Contact

Heeft u vragen? Meer informatie of een offerte ontvangen?

Contact