Alseenrodelap.nl

Welkom bij 'Als een Rode Lap'. Met aandacht en passie maken wij Joomla en Wordpress websites, foto's, filmpjes en verzorgen we grafisch ontwerp, webhosting en meer. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en hebben ervaring sinds 2006. Wat mogen we voor u betekenen?

vrijblijvend contact

Aanmeldformulier met iDeal

Steeds vaker horen we van klanten dat ze klanten, cursisten of deelnemers online met iDeal willen laten betalen maar dat ze een webshop voor dat doel te complex vinden. En dat is ook zo; een webshop heeft allerlei functies die voor een simpele aanmeld- of inschrijfprocedure overbodig zijn. Daarom bieden we sinds kort de dienst 'formulier met iDeal' aan.

Ons formulier met iDeal kan op diverse wijzen gebruikt worden. Als aanmeldformulier met iDeal, maar ook als inschrijfformulier met iDeal. Het werkt heel simpel. U verteld ons welke velden er in het formulier moeten staan (wat uw cursisten, klanten of deelnemers moeten invullen) en welke kosten er berekend moeten worden. In de meest voorkomende gevallen kunnen wij binnen een week tijd uw aanmeldformulier met iDeal of inschrijfformulier met iDeal realiseren en kunt u online betalingen en inschrijvingen / aanmeldingen ontvangen.

We maken hiervoor gebruik van een koppeling met betalingsprovider Mollie. Het aanmaken van een account is bij Mollie gratis; u betaald geen inschrijftarief. Wel wordt er (op moment van schrijven) €0,29 ingehouden per transactie. De rest van het transactiebedrag, waarvan u in uw formulier de hoogte bepaalt, wordt dagelijks naar uw bankrekening overgeboekt.

Ingevulde formulieren worden per e-mail naar een inbox naar keuze verzonden, zo kunt u per formulier met iDeal een inbox aanmaken om alles netjes te ordenen. Een ingevuld formulier met iDeal wordt pas verzonden wanneer de betaling succesvol is, dat scheelt u weer administratie.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Geïntereseerd in webdesign, fotografie, filmpjes, webhosting, onderhoud of iets anders? Neem direct contact met ons op. We beantwoorden vrijblijvend uw vragen en zouden u graag verwelkomen als klant.


 Direct contact

5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.