Toegankelijkheid

Skip to main content

Aanmeldformulier met iDeal

05 april 2018
Aanmeldformulier met iDeal

Steeds vaker horen we van klanten dat ze klanten, cursisten of deelnemers online met iDeal willen laten betalen maar dat ze een webshop voor dat doel te complex vinden. En dat is ook zo; een webshop heeft allerlei functies die voor een simpele aanmeld- of inschrijfprocedure overbodig zijn. Daarom bieden we sinds kort de dienst 'formulier met iDeal' aan.

Ons formulier met iDeal kan op diverse wijzen gebruikt worden. Als aanmeldformulier met iDeal, maar ook als inschrijfformulier met iDeal. Het werkt heel simpel. U verteld ons welke velden er in het formulier moeten staan (wat uw cursisten, klanten of deelnemers moeten invullen) en welke kosten er berekend moeten worden. In de meest voorkomende gevallen kunnen wij binnen een week tijd uw aanmeldformulier met iDeal of inschrijfformulier met iDeal realiseren en kunt u online betalingen en inschrijvingen / aanmeldingen ontvangen.

We maken hiervoor gebruik van een koppeling met betalingsprovider Mollie. Het aanmaken van een account is bij Mollie gratis; u betaald geen inschrijftarief. Wel wordt er (op moment van schrijven) €0,29 ingehouden per transactie. De rest van het transactiebedrag, waarvan u in uw formulier de hoogte bepaalt, wordt dagelijks naar uw bankrekening overgeboekt.

Ingevulde formulieren worden per e-mail naar een inbox naar keuze verzonden, zo kunt u per formulier met iDeal een inbox aanmaken om alles netjes te ordenen. Een ingevuld formulier met iDeal wordt pas verzonden wanneer de betaling succesvol is, dat scheelt u weer administratie.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Geïntereseerd in webdesign, fotografie, filmpjes, webhosting, onderhoud of iets anders? Neem direct contact met ons op. We beantwoorden vrijblijvend uw vragen en zouden u graag verwelkomen als klant.


 Direct contact


Wij zijn full-service provider als het gaat om o.a. fotografie, webdesign, webhosting en het maken van super gave filmpjes.

Laatste nieuwsitems:

Contact

Wilt u aan de slag? Meer informatie krijgen of weten wat iets kost? Neem contact op. Wij reageren snel.

Contact