Toegankelijkheid

Skip to main content

Dode links vinden op je website

07 december 2023
Dode links vinden op je website

Dat doe je vanaf nu met onze 404 linkchecker! Een handige, makkelijke en goedkoper oplossing voor in je toolbox als beheerder van een grote of belangrijke website.

Dode links vinden op je website is belangrijk. Een dode link transporteert je bezoeker namelijk naar een niet-bestaande pagina waarna de meesten niet meer terug gaan naar je website. Je website loopt reputatieschade op, een percentage van je bezoekers lekt weg en je website is niet zo toegankelijk als die zou kunnen zijn.

Maarja, de meeste websites hebben honderden tot duizenden pagina's. Die ga je niet zomaar doorspitten om te zoeken naar dode links. Oké, je kunt ook naar sommige websites om een eenmalige linkcheck uit te voeren. Maar vaak zijn die beperkt tot enkele tientallen pagina's en ze zijn ook niet geautomatiseerd. Als je dat wel wilt dan betaal je de hoofdprijs.

Tenminste, tot nu! De 404 linkchecker die wij hebben ontwikkeld kun je al activeren vanaf €19,- per maand! En hij is ook nog eens volledig automatisch. Elke maand, week of dag (afhankelijk van je pakket) scant hij je complete website. Is alles in orde? Dan valt hij je niet lastig. Is wel wel een defecte link aangetroffen? Dan krijg je een mailtje met daarin alle details die je nodig hebt om de link te vinden en repareren.

Handig!!!

Bekijk de informatie over onze 404 linkchecker.


Wij zijn full-service provider als het gaat om o.a. fotografie, webdesign, webhosting en het maken van super gave filmpjes.

Laatste nieuwsitems:

Contact

Wilt u aan de slag? Meer informatie krijgen of weten wat iets kost? Neem contact op. Wij reageren snel.

Contact