Toegankelijkheid

Skip to main content

Nieuwe illustraties van Undraw.co

Nieuwe illustraties van Undraw.co

03 augustus 2021
Nieuwe illustraties van Undraw.co

Als webdesigner zijn we continu aan het speuren op het internet naar nieuwe ontwikkelingen en toepassingen waarmee wij onze klanten kunnen helpen. Zo kwamen we Undraw.co tegen. Inmiddels hebben we onze website voorzien van geheel nieuwe illustraties van Undraw.co.

Open Source illustraties

Op www.undraw.co vind je een zeer groot aanbod van open source illustraties die je gratis kunt gebruiken. Elke illustratie is uniek maar kan wel een vooraf aangegeven kleur bevatten. Wij hebben bijvoorbeeld gekozen voor een geeltint. Deze kleur komt in alle afbeeldingen terug waardoor je een mooi samenhangend geheel krijgt. Dat krijg je overigens toch wel want de stijl waarin de illustraties opgemaakt zijn is steeds hetzelfde.

Gratis illustraties voor websites

Open source is niet altijd gelijk aan gratis, maar in dit geval wel. De licentievoorwaarden zijn, vertaald: "je kunt de illustraties gebruiken in elk project, commercieel of persoonlijk, zonder verwijzing of enige kosten". Undraw.co levert dus gratis illustraties voor websites.

Je website verbeteren met illustraties

Illustraties maken je website beter! Dat gebeurd op een paar manieren:

  1. Illustraties geven op een luchtige manier beeld aan het onderwerp waar je over schrijft. Het maakt je pagina aantrekkelijker en daardoor ook fijner om te lezen.
  2. Illustraties kunnen de bezoeker sturen door nadruk te leggen op bijvoorbeeld de contactknop.
  3. Illustraties helpen om je website beter vindbaar te maken mits ze ondersteunend zijn aan de tekst en je o.a. de titel en alt tags goed gebruikt.

Hulp nodig?

Laat ons je website voorzien van illustraties. Neem contact op.


Wij zijn full-service provider als het gaat om o.a. fotografie, webdesign, webhosting en het maken van super gave filmpjes.

Laatste nieuwsitems:

Contact

Wilt u aan de slag? Meer informatie krijgen of weten wat iets kost? Neem contact op. Wij reageren snel.

Contact