Toegankelijkheid

Skip to main content

Webdesign voor crypto bitcoin

01 maart 2021
Webdesign voor crypto bitcoin

In maart 2021 lanceren we een nieuwe pilot: webdesign voor Bitcoin crypto! Dat is betalen voor webdesign met de Bitcoin crypto currency.

De wereld en de manier waarop er betaald wordt veranderen snel. Betalen met euro's is de norm en zal dat blijven, maar we staan open voor het verkennen van andere mogelijkheden. Zoals het betalen van webdesign met Bitcoin crypto.

Bitcoin is een crypto currency die voor iedereen ter wereld beschikbaar is. Het is een vrije manier van vermogensbeheer en omdat e.e.a. digitaal is kun je het overal bewaren. Op een crypto exchange, in een crypto wallet, noem maar op. Dit idee spreekt grote groepen mensen aan die inmiddels grote hoeveelheden crypto currency zoals Bitcoin bezitten.

Om Bitcoin te laten slagen is het vervolgens ook nodig dat dit als betaalmiddel geaccepteerd wordt. Wij helpen daar graag een handje aan mee. Bent u op zoek naar een webdesigner voor een nieuwe website? Wilt u webdesign betalen met Bitcoin crypto? Neem dan contact op.


Wij zijn full-service provider als het gaat om o.a. fotografie, webdesign, webhosting en het maken van super gave filmpjes.

Laatste nieuwsitems:

Contact

Wilt u aan de slag? Meer informatie krijgen of weten wat iets kost? Neem contact op. Wij reageren snel.

Contact