Portfolio

Over de klant

De politie in Den Bosch is een van de zogenaamde robuuste basisteams van de Nationale Politie en verzorgt toezicht en handhaving in de openbare orde en veiligheid in Den Bosch en omstreken. Daarbij proberen zij te innoveren en contact zoeken ze naar nieuwe manieren om met burgers in contact te komen.

De samenwerking

Politie Den Bosch was op zoek naar een manier om personeel en burgers mee te nemen in de nieuwe organisatie en nieuwe manieren van werken. Van 1 team naar 4 clusters en de oprichting van een nieuw social media team. Zij vonden in ons een meedenkende partner voor o.a. het maken van enkele videoclips.

De klant

Materiaal

Introfilm social media

Politie introfilm Facebook

Wij maakten in opdracht van de teamchef en samen met agenten de film waarmee het social media team van Politie Den Bosch zichzelf presenteert. Zowel de videoshoots als de videomontage door ons.

Beeldmerk

Er is een huisstijl en beeldmerk ontworpen om te gebruiken in social media uittingen, waaronder de bovenstaande header.

Voorlichting carnaval

Politie introfilm Facebook

Vanuit de tevredenheid over het voorgaande project zijn wij ingeschakeld om in samenwerking met diverse agenten en de Bossche carnavalsvereniging (Oeteldonkse club) een voorlichtingsfilm te maken over inbraken tijdens carnaval.

Portfolio materiaal

Begin met ons een nieuw project


Als een Rode Lap

  • Mail ons nu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Begin een nieuw project
5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.
Ok Weigeren