Toegankelijkheid

Skip to main content

Over de klant

Regio Hart van Brabant is een samenwerkingsverband tussen Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk. Het is een zogenaamde 'gemeenschappelijke regeling': en publiekrechtelijke overeenkomst tussen bepaalde bestuursorganen van verschillende gemeenten.

De samenwerking

Al jarenlang is Regio Hart van Brabant klant voor grafisch ontwerp waaronder webdesign en het ontwerp van het logo. Ook kloppen ze regelmatig bij ons aan voor het opnemen en monteren van filmpjes en het maken van foto's in de regio en bij evenementen. Hieronder vind u enkele van de eindproducten.

De klant

Materiaal

Voor Regio Hart van Brabant verzorgen wij webhosting, technisch onderhoud, films, fotografie en grafisch ontwerp.

Film

Teaser voor het jaarlijkse congres van gemeentesecretarissen in 2018. Ook de terugblik op het VGS congres 2018 is door ons gefilmd en gemonteerd.

Foto

Wij zijn vanaf 2016 tot heden de huisfotograaf van Regio Hart van Brabant. We nemen jaarlijks tientallen tot honderden foto's voor Regio Hart van Brabant.

Logo

WEBSITE

De website is gebouwd in 2016. Voor de inhoud werken we samen met 'Fijnland', onze partner voor teksten.

DIVERSEN

We verzorgen voor deze klant ook de opmaak van (jaar)rapporten, fotoboeken, banners/staanders en presentatiemateriaal.
Portfolio materiaal

De klant aan het woord

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.

H. de Kort, Regio Hart van Brabant

Begin met ons een nieuw project


Als een Rode Lap

  • Mail ons nu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Begin een nieuw project