Toegankelijkheid

Skip to main content

Over de klant

3D Echo Barendrecht verzorgt 3D echo's waarmee ouders hun ongeboren kind in 3D of 4D in beeld kunnen brengen. Ze hebben vele jaren ervaring in betrouwbare geslachtsbepaling en zijn gevestigd in Barendrecht.

De samenwerking

Toen de oude website fouten gaf tijdens updates bleek dat het tijd was voor een grondige ' renovatie'. Zowel aan de technische kant (Joomla) als aan de vormgeving. 

Wij hebben Joomla opgeschoond, geüpdate en technische problemen verholpen. Vervolgens hebben we een nieuwe vormgeving ontwikkeld die past binnen de bestaande huisstijl maar die ook helemaal up-to-date is. Modern, rustig ogend en goed weergegeven op alle schermformaten.

De klant

Materiaal

Voor 3D Echo Barendrecht verzorgen wij webhosting, webdesign en het Joomla CMS.

Webdesign

De website is door ons in 2019 geheel nieuw vormgegeven. Ook webhosting wordt door ons verzorgd.

Bekijk de website:

Portfolio materiaal

De klant aan het woord

Vanwege een storing binnen Joomla, contact opgenomen met Alseenrodelap.nl om dit op te kunnen lossen. Wel voornemens een nieuwe layout van te website te willen laten maken, dit is in een stroomversnelling gekomen door de adequate reactie van Elco en het vertrouwen dat werd gegeven tijdens het contact. Binnen zeer korte tijd was de nieuwe layout gemaakt en online. Tussentijds allerlei aanpassingen en wensen doorgegeven, welke binnen de mogelijkheden zijn aangepast.
D. den Hertog, 3D Echo Barendrecht

Begin met ons een nieuw project


Als een Rode Lap

  • Mail ons nu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Begin een nieuw project